mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Server 2008 tālvadības app

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 3, 2009, 11:36
New Member Group

Es cenšos izmantot attālās app palaist datubāzi pieteikumu sauc Imis, kas pārvalda dalībnieku informācijas bezpeļņas organizācija. Kaut Imis darbosies tas neielādējas pareizi bibliotēka pēc noklusējuma un manuāli atvēršana bibliotēkā būs pārāk daudz mūsu lietotājiem rīkoties. Bibliotēka fails atrodas izpildāmā faila saknes mape kas izskaidro, kāpēc tas netiek uzsākta pēc noklusējuma.

Veidojot. LAP failu izmantot attālās app tas ļauj jums pievienot komandrindas argumentus, kas potenciāli varētu atrisināt šo problēmu, ja es varētu piespiest Imis atvērt pareizi bibliotēkā. Vai kāds zina jebkurš komandrindas argumentus, kas varētu man palīdzēt?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.