![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам покушава да користи даљинско апп покренути апликацију базе података назван ИМИС која управља чланство информације за непрофитне организације. Иако ће се покренути ИМИС не оптерећење исправни библиотеку по дефаулту и ручно отварање библиотеци ће бити превише за наше кориснике који су управљали. Библиотека датотека налази се у извршну датотеку у роот фолдер на којој се објашњава зашто се није покренут по дефаулту. Приликом стварања. РДП датотеку користити га даљински апп омогућава додавање аргумената командне линије који би могли потенцијално решити тај проблем ако сам могао силом отворити ИМИС исправни библиотеку. Се било ко кноткле било који ред наредбе аргументе који би могли помоћи? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Сервер 2008 дилему. | тмоцкингбирд | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9. Јул 2009 14:27 |
| Издања Мицрософт Уиндоус 7 и Уиндоус Сервер 2008 Р2 | пхилтхомас | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 23. јула 2009 01:54 |
| Уиндоус Сервер 2008 АД питања | РЦИ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 29 мај 2009 10:12 |
| Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 27 мај 2009 08:22 |
| БСОД 124 са системом Уиндоус Сервер 2008 | јоеы88 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 децембар 2008 01:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |