менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Server 2008 віддалений App

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 11:36
Нові члени групи

Default Windows Server 2008 віддалений App

Я намагався використовувати віддалений App для запуску додатків баз даних називається ІМІС, яка управляє інформацією на членстві некомерційна організація. Хоча ІМІС вона буде запускатися не завантажується правильно бібліотеки за замовчуванням, і вручну відкриття бібліотеки буде занадто багато для наших користувачів у зверненні. Бібліотеки файл розташований в кореневому каталозі виконуваного файлу, який пояснює, чому він не запущений за замовчуванням.

При створенні. RDP фото використовувати віддалений App воно дозволяє додати аргументи командного рядка, які потенційно могли б вирішити цю проблему, якщо я міг змусити ІМІС відкрити правильну бібліотеку. Хто-небудь знає будь-яких параметрів командного рядка, які могли б мені допомогти?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Server 2008 дилема. tmockingbird Операційні системи Windows 1 9 серпня 2009 14:27
Microsoft випустила Windows 7 і Windows Server 2008 R2 philthomas Операційні системи Windows 0 23 липня 2009 01:54
Windows Server 2008 AD питання RCI Операційні системи Windows 0 29 травня 2009 10:12
Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista Bubba Операційні системи Windows 4 27 травня 2009 08:22
BSOD 124 під керуванням Windows Server 2008 joey88 Операційні системи Windows 1 25 грудня 2008 01:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.