![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагався використовувати віддалений App для запуску додатків баз даних називається ІМІС, яка управляє інформацією на членстві некомерційна організація. Хоча ІМІС вона буде запускатися не завантажується правильно бібліотеки за замовчуванням, і вручну відкриття бібліотеки буде занадто багато для наших користувачів у зверненні. Бібліотеки файл розташований в кореневому каталозі виконуваного файлу, який пояснює, чому він не запущений за замовчуванням. При створенні. RDP фото використовувати віддалений App воно дозволяє додати аргументи командного рядка, які потенційно могли б вирішити цю проблему, якщо я міг змусити ІМІС відкрити правильну бібліотеку. Хто-небудь знає будь-яких параметрів командного рядка, які могли б мені допомогти? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Server 2008 дилема. | tmockingbird | Операційні системи Windows | 1 | 9 серпня 2009 14:27 |
| Microsoft випустила Windows 7 і Windows Server 2008 R2 | philthomas | Операційні системи Windows | 0 | 23 липня 2009 01:54 |
| Windows Server 2008 AD питання | RCI | Операційні системи Windows | 0 | 29 травня 2009 10:12 |
| Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista | Bubba | Операційні системи Windows | 4 | 27 травня 2009 08:22 |
| BSOD 124 під керуванням Windows Server 2008 | joey88 | Операційні системи Windows | 1 | 25 грудня 2008 01:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |