![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Надявам се, че имате право темата за това. Днес компютъра ми е изключен, докато в режим на готовност. Когато rebooted, че ми показа, че Windows може да не стартира, защото файлът \ Windows \ System32 \ Config \ System беше липсва или е повреден. Така че той каза, че може да се опитват да поправят проблема чрез използване на оригиналния CD Rom инсталиране и работа с R да започнат ремонт. Въпреки това на компютъра ми е Dell Inspiron 1300 и аз не оползотворяване диск само за възстановяване, който е вграден в компютъра (като задържите Ctrl F11). Има ли решение за това? Аз DONT наистина искате да преинсталирате операционната си система. мога ли да използвате XP диск, за да поправите проблема? Благодарности Джейсън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това обикновено означава регистър е станала повредена.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| > System32 и Система Том Съобщение инфектирани! | maxime264 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 29 | 18-ти ноември 2009 10:24 |
| Usbhub.sys водача липсват в C: \ Windows \ System32 \ Drivers | mxmatt15 | Общи Софтуер Чат | 5 | 4-ти ноември 2009 г 21:14 |
| Бад Изображение Virus/System32 подкупен | zookmaster | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 28-ми август 2009 12:53 |
| RIS Проблем "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | Windows операционни системи | 0 | 17 Юни 2009 14:12 |
| Windows 98 системен файл липсва | hehosilver | Windows операционни системи | 5 | 16-то Aug 2008 10:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |