по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

\ Windows \ System32 \ Config \ System липсват или са корумпирани

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри декември 2008 г, 14:34
Новите държави Група

Default \ Windows \ System32 \ Config \ System липсват или са корумпирани

Здравейте, Надявам се, че имате право темата за това. Днес компютъра ми е изключен, докато в режим на готовност. Когато rebooted, че ми показа, че Windows може да не стартира, защото файлът \ Windows \ System32 \ Config \ System беше липсва или е повреден. Така че той каза, че може да се опитват да поправят проблема чрез използване на оригиналния CD Rom инсталиране и работа с R да започнат ремонт. Въпреки това на компютъра ми е Dell Inspiron 1300 и аз не оползотворяване диск само за възстановяване, който е вграден в компютъра (като задържите Ctrl F11). Има ли решение за това? Аз DONT наистина искате да преинсталирате операционната си система. мога ли да използвате XP диск, за да поправите проблема?

Благодарности

Джейсън
Old 23-ти декември, 2008 г, 07:47
Номер на групата

Default \ Windows \ System32 \ Config \ System липсват или са корумпирани

Това обикновено означава регистър е станала повредена.

Опитайте зареждане в безопасен режим (чрез подслушване F8 при стартиране) и след това изберете "Последна известна добра конфигурация" опция.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
> System32 и Система Том Съобщение инфектирани! maxime264 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 29 18-ти ноември 2009 10:24
Usbhub.sys водача липсват в C: \ Windows \ System32 \ Drivers mxmatt15 Общи Софтуер Чат 5 4-ти ноември 2009 г 21:14
Бад Изображение Virus/System32 подкупен zookmaster Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 28-ми август 2009 12:53
RIS Проблем "Windows \ System32 \ Config \ System" alfred01 Windows операционни системи 0 17 Юни 2009 14:12
Windows 98 системен файл липсва hehosilver Windows операционни системи 5 16-то Aug 2008 10:05
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc