menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

\ windows \ system32 \ config \ system poškozen nebo

Reply

Thread Nástroje
Old 22.prosince 2008, 14:34
Nový člen skupiny

Default \ windows \ system32 \ config \ system poškozen nebo

Dobrý den, mám naději, že právo na toto vlákno. Dnes můj počítač byl Unplugged přičemž v pohotovostním režimu. Když jsem ji restartoval mi ukázal, že systém Windows nelze spustit, protože soubor \ windows \ system32 \ config \ system byl poškozen nebo nebyl nalezen. Tak to říká, mohu se pokusit opravit tento problém pomocí originální instalační CD-ROM a pomocí r k zahájení opravy. Nicméně můj počítač je Dell Inspiron 1300 a nemám využití disku, pouze využití, který je zabudován do počítače (držením Ctrl F11). Existuje pro tuto opravu? I dont opravdu chcete přeinstalovat můj operační systém. mohu použít disk xp pro opravu tohoto problému?

Díky

Jason
Old 23.prosince 2008, 07:47
Dárce Skupina

Default \ windows \ system32 \ config \ system poškozen nebo

To obvykle znamená, že má dojít k poškození registru.

Zkuste zavedení nouzového režimu (poklepáním F8 při spuštění), pak vyberte 'Poslední známá funkční konfigurace' volba.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.