![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, ελπίζω να έχει το δικαίωμα για αυτό το νήμα. Σήμερα ο υπολογιστής μου είχε αποσυνδεθεί ενώ σε κατάσταση αναμονής. Όταν κάνω επανεκκίνηση αυτό μου έδειξε ότι τα Windows δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει, επειδή το αρχείο \ windows \ system32 \ config \ συστήματος που λείπουν ή είναι κατεστραμμένο. Έτσι λέει μπορώ να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας το αρχικό CD εγκατάστασης των Rom και χρησιμοποιώντας r για να ξεκινήσετε μια επισκευή. Ωστόσο, ο υπολογιστής μου είναι ένα Dell Inspiron 1300 και δεν έχω καμία ανάκτηση δίσκο, μόνο η ανάκαμψη που είναι ενσωματωμένη στον υπολογιστή (από την εκμετάλλευση ctrl F11). Υπάρχει μια ενημέρωση κώδικα για αυτό; Ι dont πραγματικά ήθελα να μου επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα xp δίσκο για την επισκευή του προβλήματος; Ευχαριστώ Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό συνήθως σημαίνει το μητρώο έχει καταστραφεί.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| > System32 και System Volume Information ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ!! | maxime264 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 29 | 18 Νοέμβρη 2009 10:24 |
| usbhub.sys του μηχανοδηγού στο C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers | mxmatt15 | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 4 Νοεμβρίου 2009 21:14 |
| Κακή εικόνα Virus/System32 Corrupt | zookmaster | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 28 Αυγούστου 2009 12:53 |
| Πρόβλημα ΥΠΕΝ "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 17 Ιουν 2009 14:12 |
| Αρχείο συστήματος των Windows 98 που λείπουν | hehosilver | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 16 Αυγ 2008 10:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |