![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Halo, ja se nadam imaju pravo thread za to. Danas je bio moj računalo UNPLUGGED, dok se u stanju čekanja. Kad sam ga ponovno podizanje sustava Windows pokazao mi je da nije mogao pokrenuti jer datoteku \ windows \ system32 \ config \ system nedostaje ili je oštećen. Tako se kaže da mogu pokušati popraviti problem koristeći originalni instalacijski CD-ROM i koristeći r započeti popravak. Međutim moj kompjuter je Dell Inspiron 1300, a ja nemam recovery disk, samo za oporavak koji je ugrađen u računalo (la držeći Ctrl F11). Ima li u škripac za ovaj? JA stvarno dont ištanje to reinstalirati moj operativnog sustava. mogu koristiti za popravak xp disk problem? Hvala Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To obično znači registra je postao oštećen.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| > System32 i Sistem Svezak Obavijest OKUŽEN! | maxime264 | Virus, Spyware i sigurnost | 31 | 30 studeni 2009 09:45 |
| Usbhub.sys vozač nedostaje u C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers | mxmatt15 | Općenito Software Chat | 5 | 4. studeni 2009 21:14 |
| Bad Image Virus/System32 korupcija | zookmaster | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 28 kolovoz 2009 12:53 |
| Problem RIS "Windows \ system32 \ config \ system" | alfred01 | Windows Operating Systems | 0 | 17. lipnja 2009 14:12 |
| Windows 98 sustavu datoteka nedostaje | hehosilver | Windows Operating Systems | 5 | 16. kolovoz 2008 10:05 |
| Thread Tools | |
| |