![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, remélem, azzal a joggal, a téma ez. Ma a számítógépet unplugged volt, míg a készenléti állapotba. Amikor újraindította azt mutatta nekem, hogy a Windows nem indítható, mert a fájl \ Windows \ System32 \ Config \ System hiányzik vagy sérült. Szóval azt mondja, nem próbálja megjavítani a problémát, használja az eredeti telepítő CD-Rom és használata r kezdeni a javítást. Ugyanakkor a számítógépet és egy Dell Inspiron 1300 és nincs helyreállítási lemez, csak a hasznosítási, hogy építeni a számítógép (a holding ctrl F11). Van-e meg? I dont igazán akarok én az operációs rendszer újratelepítése. használhatok egy xp lemezt megjavítani a problémát? Köszönöm Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez általában azt jelenti, hogy a rendszerleíró vált sérült.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| > System32 és a System Volume Information infected!! | maxime264 | Vírus, kémprogram és biztonság | 29 | November 18, 2009 10:24 |
| usbhub.sys driver hiányzik a C: \ WINDOWS \ System32 \ drivers | mxmatt15 | General Chat szoftver | 5 | November 4, 2009 21:14 |
| Bad Image Virus/System32 Corrupt | zookmaster | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 28, 2009 12:53 |
| A RIS "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 17. június 2009 14:12 |
| Windows 98 rendszer fájl hiányzik | hehosilver | A Windows operációs rendszerek | 5 | 16. augusztus 2008 10:05 |
| Téma eszközök | |
| |