![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום, אני מקווה להיות הזכות פתיל זה. היום המחשב שלי היה unplugged בעת המתנה. כשאני rebooted זה הראה לי ש-Windows אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון \ Windows \ system32 \ Config \ System היה חסר או פגום. אז זה אומר שאני יכול לנסות לתקן את הבעיה באמצעות תקליטור ההתקנה המקורי רום ושימוש R כדי להתחיל תיקון. עם זאת המחשב שלי הוא Dell Inspiron 1300 ואין לי דיסק שחזור, כי רק את מסוף בנויה לתוך המחשב (ע"י לחיצה על CTRL F11). האם יש לתקן את זה? Dont אני ממש רוצה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אני יכול להשתמש בדיסק של XP כדי לתקן את הבעיה? תודה ג 'ייסון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המשמעות בדרך כלל היא ברישום פגום.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| > System32 והן System Volume Information INFECTED! | maxime264 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 29 | 18 נובמבר 2009 10:24 |
| הנהג usbhub.sys חסר C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers | mxmatt15 | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 4 נובמבר 2009 21:14 |
| תמונה באד Virus/System32 מושחתת | zookmaster | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 28 אוגוסט 2009 12:53 |
| RIS בעיה "ב-Windows \ system32 \ Config \ System" | alfred01 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | -17 יוני 2009 14:12 |
| מערכת הקבצים של Windows 98 חסר | hehosilver | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 16th אוגוסט 2008 10:05 |
| שרשרת כלים | |
| |