![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, tikiuosi, turi teisę siūlai už tai. Šiandien mano kompiuteris buvo išjungtas, o laukimo. Kai perleist jis parodė man, kad nepavyko paleisti Windows, nes failas \ WINDOWS \ system32 \ config \ system yra arba jis sugadintas. Taigi sako, gali pabandyti atkurti problema naudojant originalią Setup CD-ROM ir naudoti R pradėti remontą. Tačiau mano kompiuteris Dell Inspiron 1300 ir aš neturiu atkūrimo diską, tik atsigavimui, kuris yra integruotas į kompiuterio (laikydami Ctrl F11). Ar dėl šios pataisos? I dont tikrai norite iš naujo įdiegti savo operacinę sistemą. galiu naudoti XP diską remontas problema? Ačiū Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai paprastai reiškia registro buvo sugadinta.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| > System32 ir System Volume Information infected! | maxime264 | Virus, Spyware & Security | 29 | Lapkritis 18, 2009 10:24 |
| Usbhub.sys vairuotojas trūksta C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers | mxmatt15 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 4 lapkritis 2009 21:14 |
| Bad image Virus/System32 Sugadintas | zookmaster | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 28, 2009 12:53 |
| UIP problema "Windows \ system32 \ config \ system" | alfred01 | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 17, 2009 14:12 |
| Windows 98 sistemos failo trūksta | hehosilver | Windows "operacinės sistemos | 5 | Rugpjūtis 16, 2008 10:05 |
| Temos įrankiai | |
| |