menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

\ Windows \ system32 \ config \ system poškodený alebo

Reply

Thread Tools
Old 22.prosince 2008, 14:34
Nový člen skupiny

Default \ Windows \ system32 \ config \ system poškodený alebo

Dobrý deň, mám nádej, že právo na toto vlákno. Dnes môj počítač bol Unplugged pričom v pohotovostnom režime. Keď som ju restartoval mi ukázal, že systém Windows sa nedá spustiť, pretože súbor \ windows \ system32 \ config \ system bol poškodený alebo nebol nájdený. Tak to hovorí, môžem sa pokúsiť opraviť tento problém pomocou originálne inštalačné CD-ROM a pomocou r na začatie opravy. Avšak môj počítač je Dell Inspiron 1300 a nemám využitia disku, len využitie, ktorý je zabudovaný do počítača (držaním Ctrl F11). Existuje pre túto opravu? I dont naozaj chcete preinštalovať môj operačný systém. môžem použiť disk xp na opravu tohto problému?

Vďaka

Jason
Old 23.prosince 2008, 07:47
Darcu Skupina

Default \ Windows \ system32 \ config \ system poškodený alebo

To zvyčajne znamená, že má dôjsť k poškodeniu databázy Registry.

Skúste zavedenie núdzového režimu (poklepaním F8 pri spustení), potom vyberte 'Posledná známa funkčná konfigurácia' voľba.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.