menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Update

Reply

Thread Nástroje
Old 19.února 2008, 02:34
Dárce Skupina

i dont opravdu není nic o počítačích, ale já jsem dostala Celeron 1000Mhz mini-věž PC se systémem Windows Millennium, který má
byl cituji
ch> čerstvě nainstalované záplaty a aktualizace Windows. Software
instalován
ch> zahrnuje freeware Antivirus, Firewall, Firefox a Open Office 2.
PC
ch> má USB1 porty, jeden ethernetový port a zvukový hardware, ale žádný modem.
pro mou grandaughter bych k aktualizaci systému Windows XP, které jsem se systémem Windows XP na disku mám jen ji a spustit disk? a já také spustit počítač doma a bezdrátových notebooků všech bt na domácí i náboje mají také náhradní Netgear bezdrátový ADSL modem, router by mohl připojit i na starší počítač, aby se bezdrátové místo koupi bezdrátové USB klíčenky a info by výrazně v válet se
Old 19.února 2008, 04:13
Dárce Skupina

budete potřebovat, aby vám USB klíčenky, nebo ethernet připojení k routeru, a to v závislosti, kde se router / počítač je usb možná vaše jediná možnost.

máš XP aktivační klíč? Pokud ano, je to tak snadné, jako uvedení bootování z CD a to

ujistěte se, že pokud máte nějaké soubory na tu je potřeba podpořit je, firefox, kanceláře atd. budou ztraceny!

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 19.února 2008, 04:38
Dárce Skupina

děkuji ano jsem dostal tu XP aktivační klíč im neobává o ztrácí něco jako PC se dává na mě na můj grandaughter takže tam není nic na tu, která se vztahuje na nás tak jako tak. jak pro ethernet připojení k routeru? nedostal ponětí, co to asi pro vaše LOL vy mi žlutý kabel připojit i na zadní straně počítače a pak se Netgear modem / router?
Old 19.února 2008, 04:59
Dárce Skupina

i dont tvrdit, že je génius, jen se snaží pomoci

spojeny i mé GF to router do svého počítače pomocí ethernet kabelu a pak druhé PC pomocí bezdrátového USB připojení

jsme telefon kabelů celou cestu nahoru, pro připojení k routeru, pouze pro to, aby byl poslán zpět dolů bezdrátově, i dont vědět proč, ale zdálo jednodušší v době

a ano žlutý kabel, to je pro ethernetové připojení,

ale jak jsem řekl IVE pouze nastavit jeden pro někoho jiného, a to funguje na ni

Old 19.února 2008, 05:09
Dárce Skupina

Pokud byl systém nainstalován v systému Windows ME a USB1 porty, které zní, jako by se hardwaru může být docela starý. Pokud ano, nemusí mít dostatek zdrojů (zejména RAM), spustit XP a pokud se pokusíte, může to dělat věci velmi pomalé a nereaguje ........ Také budete muset najít nové ovladače hardwaru pro systém Windows XP.

Chyť kopii Everest Domů a podává se systémem specifikace, pak vám poradí lépe.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19.února 2008, 08:56
Dárce Skupina

ahoj díky všem za pomoc, zatím jsem měl již nainstalovaný xp před poslední příspěvek byl napsán everythings zdá pokuty (slavná poslední slova) lol Nainstaloval jsem aol.vr také, jak je to wqho mé dcery ISP poskytovatel a earthnet kabel připojen do ks co teď dělat?

Christine x
Old 19.února 2008, 09:17
Dárce Skupina

AOL vr pro Vista (vr = Vista připraven)

právo vás dont potřeba internet software spustit směrovač, aby vypustila AOL software

dostat router manuálu

tam bude IP máte na připojení k prostřednictvím webového prohlížeče, něco jako 192.168.2.2 <to je odhad, ale vypadá podobně

Vám pak nastavit router krok za krokem

restartujte počítač

otevřít internetový prohlížeč a je třeba auto připojit

Old 19.února 2008, 09:25
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal mrdaveyk View Post
AOL vr pro Vista (vr = Vista připraven)

právo vás dont potřeba internet software spustit směrovač, aby vypustila AOL software

dostat router manuálu

tam bude IP máte na připojení k prostřednictvím webového prohlížeče, něco jako 192.168.2.2 <to je odhad, ale vypadá podobně

Vám pak nastavit router krok za krokem

restartujte počítač

otevřít internetový prohlížeč a je třeba auto připojit

ok, ale můj grandaughter je jen 6 tak bych se nejraději ji pouze být schopni přihlásit se k AOL s mateřskou stráž na to, že můžete použít jen na web, který si vyberete pro ni? Také ne, protože jeho manuální můj starý router jsem s AOL nejsou s nimi už
Old 19.února 2008, 09:46
Dárce Skupina

Právo mrzí je to jak se abit matoucí

Za prvé je software, který můžete použít k ochraně vaší dcery dont spoléhat na AOL za které můžeme doporučená software pro vás

Pokud si nejste s AOL nyní kdo jste se?

router, co je to? číslo modelu atd na router?

Old 19.února 2008, 09:55
Dárce Skupina

ok moje dcera Shelley kteří ISP je AOL, je-li počítač bude dít, ale hned v jejím domě a my im s bt internetu se nyní mám doma rozbočovač pro můj PC a moje další dceru Faye provozuje wirless laptop od něj . V routeru mám připojený k mému počítači grandaughter je 54Mbps bezdrátový ADSL modem, router DG834Gv3, ale nezapomeňte, moji grandaughter ploše nemá modem v něm. Doufám, že tento je jasnější
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.