![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i dont opravdu není nic o počítačích, ale já jsem dostala Celeron 1000Mhz mini-věž PC se systémem Windows Millennium, který má byl cituji ch> čerstvě nainstalované záplaty a aktualizace Windows. Software instalován ch> zahrnuje freeware Antivirus, Firewall, Firefox a Open Office 2. PC ch> má USB1 porty, jeden ethernetový port a zvukový hardware, ale žádný modem. pro mou grandaughter bych k aktualizaci systému Windows XP, které jsem se systémem Windows XP na disku mám jen ji a spustit disk? a já také spustit počítač doma a bezdrátových notebooků všech bt na domácí i náboje mají také náhradní Netgear bezdrátový ADSL modem, router by mohl připojit i na starší počítač, aby se bezdrátové místo koupi bezdrátové USB klíčenky a info by výrazně v válet se |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| budete potřebovat, aby vám USB klíčenky, nebo ethernet připojení k routeru, a to v závislosti, kde se router / počítač je usb možná vaše jediná možnost. máš XP aktivační klíč? Pokud ano, je to tak snadné, jako uvedení bootování z CD a to ujistěte se, že pokud máte nějaké soubory na tu je potřeba podpořit je, firefox, kanceláře atd. budou ztraceny!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| děkuji ano jsem dostal tu XP aktivační klíč im neobává o ztrácí něco jako PC se dává na mě na můj grandaughter takže tam není nic na tu, která se vztahuje na nás tak jako tak. jak pro ethernet připojení k routeru? nedostal ponětí, co to asi pro vaše LOL vy mi žlutý kabel připojit i na zadní straně počítače a pak se Netgear modem / router? |
|
| |||
| |||
| i dont tvrdit, že je génius, jen se snaží pomoci spojeny i mé GF to router do svého počítače pomocí ethernet kabelu a pak druhé PC pomocí bezdrátového USB připojení jsme telefon kabelů celou cestu nahoru, pro připojení k routeru, pouze pro to, aby byl poslán zpět dolů bezdrátově, i dont vědět proč, ale zdálo jednodušší v době a ano žlutý kabel, to je pro ethernetové připojení, ale jak jsem řekl IVE pouze nastavit jeden pro někoho jiného, a to funguje na ni
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud byl systém nainstalován v systému Windows ME a USB1 porty, které zní, jako by se hardwaru může být docela starý. Pokud ano, nemusí mít dostatek zdrojů (zejména RAM), spustit XP a pokud se pokusíte, může to dělat věci velmi pomalé a nereaguje ........ Také budete muset najít nové ovladače hardwaru pro systém Windows XP.
| |||
| |||
| ahoj díky všem za pomoc, zatím jsem měl již nainstalovaný xp před poslední příspěvek byl napsán everythings zdá pokuty (slavná poslední slova) lol Nainstaloval jsem aol.vr také, jak je to wqho mé dcery ISP poskytovatel a earthnet kabel připojen do ks co teď dělat? ![]() Christine x |
|
| |||
| |||
| AOL vr pro Vista (vr = Vista připraven) právo vás dont potřeba internet software spustit směrovač, aby vypustila AOL software dostat router manuálu tam bude IP máte na připojení k prostřednictvím webového prohlížeče, něco jako 192.168.2.2 <to je odhad, ale vypadá podobně Vám pak nastavit router krok za krokem restartujte počítač otevřít internetový prohlížeč a je třeba auto připojit
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Citace:
ok, ale můj grandaughter je jen 6 tak bych se nejraději ji pouze být schopni přihlásit se k AOL s mateřskou stráž na to, že můžete použít jen na web, který si vyberete pro ni? Také ne, protože jeho manuální můj starý router jsem s AOL nejsou s nimi už |
|
| |||
| |||
| Právo mrzí je to jak se abit matoucí Za prvé je software, který můžete použít k ochraně vaší dcery dont spoléhat na AOL za které můžeme doporučená software pro vás Pokud si nejste s AOL nyní kdo jste se? router, co je to? číslo modelu atd na router?
|
| |||
| |||
| ok moje dcera Shelley kteří ISP je AOL, je-li počítač bude dít, ale hned v jejím domě a my im s bt internetu se nyní mám doma rozbočovač pro můj PC a moje další dceru Faye provozuje wirless laptop od něj . V routeru mám připojený k mému počítači grandaughter je 54Mbps bezdrátový ADSL modem, router DG834Gv3, ale nezapomeňte, moji grandaughter ploše nemá modem v něm. Doufám, že tento je jasnější |