μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows Update

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 02:34
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

i dont πραγματικά δεν τίποτα για υπολογιστές, αλλά μου έχει δώσει Celeron 1000Mhz mini-tower PC με λειτουργικό σύστημα Windows Millennium η οποία έχει
ήταν και παραθέτω
CH> πρόσφατα εγκαταστάθηκε και patched από το Windows Update. Λογισμικό
εγκατασταθεί
CH> περιλαμβάνει δωρεάν Antivirus, Firewall, Firefox και Open Office 2.
PC
CH> έχει USB1 λιμάνια, μία θύρα Ethernet και ήχο, αλλά το υλικό δεν μόντεμ.
για grandaughter μου θα ήθελα να ενημερώσετε τα Windows XP που να έχω ένα δίσκο των Windows XP για να κάνω το θέσουμε πιο απλά και να εκτελέσετε το δίσκο; και εγώ επίσης να εκτελέσετε έναν υπολογιστή στο σπίτι και όλα τα σχετικά με φορητό ασύρματο bt home hub έχω και μια εφεδρική Netgear Wireless ADSL modem router θα μπορούσε να συνδεθεί με το i τεμ μεγάλα ώστε να είναι ασύρματο, αντί να αγοράζει ένα ασύρματο USB stick και πληροφορίες θα ληφθεί σε μεγάλο βαθμό στο γελάω δυνατά
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 04:13
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

που θα πρέπει να έχετε ένα USB stick ή ένα ethernet σύνδεση με το δρομολογητή, ανάλογα εάν ο δρομολογητής / υπολογιστής είναι ένα usb ίσως η μόνη σας επιλογή.

Έχετε την XP κλειδί ενεργοποίησης; αν ναι, τότε είναι τόσο εύκολη όσο και τη θέση του CD και εκκίνηση από αυτό

βεβαιωθείτε αν έχεις κανένα αρχείο εκεί θα πρέπει να τις στηρίζει, firefox, γραφεία κτλ θα χαθούν!

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 04:38
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

ευχαριστώ ναι έχω πήρε το πήρε το κλειδί ενεργοποίησης XP im δεν ανησυχούν για τίποτα να χάσει, όπως ήταν το pc μου δίνοντας μου grandaughter έτσι δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με αυτό που ισχύει και για εμάς έτσι κι αλλιώς. όπως και για την ethernet σύνδεση με το router; δεν έχεις ιδέα για το τι σας για περίπου LOL εσείς μου το κίτρινο καλώδιο που συνδέεστε με το πίσω μέρος του υπολογιστή και στη συνέχεια να το Netgear modem / router;
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 04:59
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

i dont ισχυρίζονται ότι είναι ιδιοφυία απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε

i συνδέονται μου GF του router μέχρι τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο Ethernet και στη συνέχεια ένα δεύτερο υπολογιστή χρησιμοποιώντας την ασύρματη σύνδεση USB

πήραμε το καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής τον τρόπο με τον οποίο όλα τα πάνω για να συνδεθείτε με το router μόνο για να σταλεί πίσω κάτω ασύρματα, γιατί i dont ξέρτε, αλλά φαινόταν πιο εύκολη τη στιγμή

ναι και το κίτρινο καλώδιο, thats η σύνδεση Ethernet,

αλλά ήθελα να πω μόνο IVE δημιουργήσει ένα για κάποιον άλλο και λειτουργεί για το πρόστιμο

Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 05:09
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

Εάν το σύστημα έχει εγκατασταθεί με Windows ME και έχει USB1 λιμάνια, που ακούγεται λες και το υλικό μπορεί να είναι αρκετά παλιά. Αν ναι, ίσως να μην έχουν αρκετούς πόρους (κυρίως μνήμη RAM), να τρέχει XP και αν προσπαθείτε, αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ αργή και αδιάφορη ........ Επίσης, θα χρειαστεί να βρει νέο υλικό για τους οδηγούς XP.

Πάρτε ένα αντίγραφο του Everest Αρχική και να υποβάλει έκθεση με τα χαρακτηριστικά του συστήματος, τότε μπορεί να σας συμβουλεύσει καλύτερα.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 08:56
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

Γεια σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια μέχρι τώρα είχα ήδη εγκαταστήσει XP πριν από την τελευταία θέση γράφτηκε everythings φαίνεται προστίμου (διάσημη τελευταία λέξη) lol έχω εγκαταστήσει aol.vr επίσης που αυτό είναι οι κόρες μου wqho isp πάροχος είναι και το καλώδιο που συνδέεται με earthnet pc τώρα τι κάνουμε;

Christine x
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 09:17
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

AOL VR είναι για vista (VR = Vista έτοιμο)

δικαίωμα σας dont ανάγκη Διαδικτύου λογισμικού για τη λειτουργία μιας δρομολογητή έτσι διαγράφεται το λογισμικό της AOL

Αποκτήστε το δρομολογητή εγχειρίδιο οδηγιών

εκεί θα είναι μια IP που έχετε για να συνδεθείτε στο μέσω ενός web browser, κάτι σαν 192.168.2.2 <thats μαντέψετε αλλά μοιάζει

μπορείτε τότε που συστάθηκε το δρομολογητή βήμα προς βήμα

κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

ανοίξει ένα web browser και θα πρέπει αυτόματη σύνδεση

Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 09:25
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrdaveyk View Post
AOL VR είναι για vista (VR = Vista έτοιμο)

δικαίωμα σας dont ανάγκη Διαδικτύου λογισμικού για τη λειτουργία μιας δρομολογητή έτσι διαγράφεται το λογισμικό της AOL

Αποκτήστε το δρομολογητή εγχειρίδιο οδηγιών

εκεί θα είναι μια IP που έχετε για να συνδεθείτε στο μέσω ενός web browser, κάτι σαν 192.168.2.2 <thats μαντέψετε αλλά μοιάζει

μπορείτε τότε που συστάθηκε το δρομολογητή βήμα προς βήμα

κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

ανοίξει ένα web browser και θα πρέπει αυτόματη σύνδεση

ΟΚ, αλλά μου grandaughter είναι μόνο το 6 οπότε θα προτιμούσα να το μόνο είναι σε θέση να υπογράψει για να AOL με μητρική φρουρά για να μπορεί έτσι απλά χρησιμοποιήστε την τοποθεσία που θα επιλέξει για αυτήν; Επίσης, δεν εγχειριδίου ως παλιό μου router που είχα με την AOL δεν με τους πλέον
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 09:46
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

Συγγνώμη δικαίωμα αυτό γίνεται σύγχυση abit

Πρώτον, υπάρχει το λογισμικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσει την κόρη σου dont βασίζονται στην AOL για να μπορέσουμε να συνιστώνται για το λογισμικό σας

Εάν δεν είστε με την AOL τώρα που είναι με σας;

τι router είναι; αριθμό μοντέλου κλπ. για το router;

Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 09:55
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Update

ok την κόρη μου Shelley ISP που είναι η AOL είναι ο υπολογιστής όπου θα συνεχίζεται, αλλά τώρα το σπίτι μου και με bt im internet με τώρα έχω ένα σπίτι κόμβο desktop pc μου και τις άλλες μου κόρη Faye διευθύνει ένα wirless laptop από αυτό . Ο δρομολογητής i έχουν συνδεθεί με το PC μου grandaughter είναι ένα 54Mbps Wireless ADSL modem router DG834Gv3 μου, αλλά θυμάμαι grandaughter επιφάνεια εργασίας δεν έχει μόντεμ σε αυτήν. Ελπίσουμε αυτό καθιστά σαφέστερη
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τα Windows Vista δεν θα ενημερώσει Bubba Virus, Spyware & Ασφάλεια 56 30 Μαΐου 2009 14:16
Τα Windows Vista δεν θα ενημερώσει gamiseta Λειτουργικά συστήματα Windows 6 4 Φεβ 2009 11:44
Windows Update rbscooby Λειτουργικά συστήματα Windows 3 24 Απρ 2008 13:06
Το Windows Update δεν λειτουργεί; christine154 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 11 Μαρ 2008 09:14
Ενημέρωση των Windows Vista Τινάσσων Λειτουργικά συστήματα Windows 1 13 Ιαν 2008 11:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.