![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ja dont stvarno nema ništa o računalima, ali mi je dao Celeron 1000Mhz mini-tower računalo sa sustavom Windows Millennium koja ima bio i ja citirati ch> svježe instaliran i patched from Windows Update. Software instaliran ch> freeware uključuje protuvirusni programi, vatrozid, Firefox i Open Office 2. PC ch> ima USB1 luke, Ethernet port i zvuk, ali ne i modem za hardver. za moju grandaughter bih želio ažurirati na Windows XP koji imam Windows XP disk za to sam ga i pokrenete disk? i ja također pokrenuti računalo kod kuće i sve na laptop bežični BT home koncentrator i također imaju rezervni netgear bežični ADSL modem ruter sam mogao spojiti na starijim PC to izraditi Internet bežični umjesto kupovina bežični usb stick i info uvelike bi uzeti u lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ćete potrebu da vam USB stick ili Ethernet priključak na ruter, ovisno gdje se usmjerivač / računalo je USB možda tvoj jedini izbor. da li ste dobili XP potaknuće ključ? ako je tako da je lako kao stavljanja CD-a i iz njega booting pobrinite se ako imaš bilo kakvih slika na tu potrebu da im se vrati, Firefox, uredske i sl. će biti izgubljen!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| hvala ti da sam je dobio je dobio XP potaknuće ključ im ne gubimo ništa brinula kao pc je davanje mi za moje grandaughter tako da nema ništa na tu koji se odnosi na nas anyway. kao za Ethernet priključak na ruter? nemam indicija da je dobio što na oko LOL da li mi je da sam žutim kabelom spojiti na stražnjoj strani računala, a zatim na netgear modem / ruter? |
|
| |||
| |||
| ja dont tvrde da bude genije samo pokušava pomoći ja spojen moj usmjerivač GF's up to njoj računalo koristeći Ethernet kabel i onda drugi pc koristeći bežičnu USB vezu uzeli smo telefonski kabel line svi put gore za spajanje na ruter samo za to da ih šalje natrag dole bežično, ja dont znati zašto, ali činilo jednostavnije u vrijeme yes i žutim kabel, taj Ethernet priključak, ali kao što kažem ive samo postaviti jedno za nekoga drugoga i Internet utvrde prekid za nju
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je instaliran sustav Windows ME i ima USB1 luke, koja zvuči kao da je hardver svibanj biti prilično star. Ako je tako, vi ne svibanj imati dovoljno resursa (posebno RAM), koji će pokretati XP i ako pokušaš, ovaj svibanj učiniti stvari vrlo sporo i ne reagira ........ Također ćete morati pronaći novi hardver driveri za XP.
| |||
| |||
| hi hvala svima za pomoć Dosad sam već instaliran xp pred zadnji post je napisan everythings fine izgleda (poznati posljednju riječ) lol imam instaliran aol.vr također, jer je to moje kćeri wqho ISP usluga je i earthnet kabel priključen na pc sada što radim? ![]() Christine x |
|
| |||
| |||
| AOL VR je za vidik (VR = Vidik gotovs) pravo vam ne trebaju internet softver pokrenuti ruter tako da izbrisati AOL software dobiti ruter pouku priručnik tamo će biti IP morate spojiti putem web preglednika, nešto poput 192.168.2.2 <taj pogodak ali izgleda slično ti onda postaviti ruter, korak po korak zatim ponovo pokrenite računalo otvaranje preglednika i ona treba auto spojiti
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Quote:
ok ali moj grandaughter je samo 6, pa mi bi radije da joj samo biti u mogućnosti prijaviti se na AOL s roditelja na stražu pa se može koristiti samo stranice koje mi uzeti za nju? Također ne priručnika kao moj stari ruter sam imao s AOL-a ne s njima više |
|
| |||
| |||
| žao nam je, ali ovo je pravo dobivanja abit zbunjujuće kao prvo tu je softver možete koristiti kako bi zaštitili vašu kćer ne oslanjaju na AOL-u da možemo preporučene programe za vas Ako niste s AOL sada, koji su s vama? usmjerivač što je to? broj modela itd na ruter?
|
| |||
| |||
| ok moja kćer Shelley, koji je ISP AOL gdje je računalo će se događa, ali upravo sada u svojoj kući i moja IM s BT internet sada imam doma koncentrator za moje stolno računalo i moje druge kćeri FAYE teče wirless laptop od nje . Na usmjerivač sam spojen na moj pc grandaughter je 54mbps bežični ADSL modem ruter DG834Gv3 ali zapamti moju grandaughter desktop nema modem u sebi. Nade ovo čini jasnijim |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vidik Ažurirati Won't | Bubba | Virus, Spyware i sigurnost | 56 | 30. svibanj 2009 14:16 |
| Windows Vista neće Ažuriraj | gamiseta | Windows Operating Systems | 6 | 4. veljača 2009 11:44 |
| Windows Update | rbscooby | Windows Operating Systems | 3 | 24. travanj 2008 13:06 |
| Windows update ne radi? | christine154 | Windows Operating Systems | 4 | 11. ožujak 2008 09:14 |
| Ažuriranje za Windows Vista | Roman | Windows Operating Systems | 1 | 13 siječanj 2008 11:26 |
| Thread Tools | |
| |