kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows frissítés

Reply

Téma eszközök
Old Február 19, 2008, 02:34
Donor Group

i dont tényleg nincs semmit számítógépek, de kaptak egy Celeron 1000MHz mini-torony számítógép Windows Millennium amely
volt, és én idézettel
ch> frissen telepített és foltozott Windows frissítést. Szoftver
beépített
ch> tartalmaz ingyenes víruskereső, tűzfal, Firefox 2 és az Open Office.
PC
ch> a USB1 kikötők, egy Ethernet port és megbízható hardvert, de nem modem.
az én grandaughter Szeretném frissíti a Windows XP amit a Windows XP-lemezt, az nem csak hogy be és futtassa a lemezt? és én is futni egy PC otthon, és a vezeték nélküli laptop minden bt home hub is van egy tartalék Netgear wireless adsl modem router is tudtam csatlakozni a régebbi PC hogy a vezeték nélküli helyett buying a vezeték nélküli USB és információ, az nagyban hozott hangosan nevet
Old Február 19, 2008, 04:13
Donor Group

akkor lesz szükségünk, hogy egy USB vagy Ethernet kapcsolatot a router, attól függően, ahol a router / számítógép USB talán az egyetlen lehetőség.

Van az XP aktiválás kulcs? ha igen, ez olyan egyszerű, mint ami a CD-t és indításkor meg

Győződjön meg róla, hogy ha megvan a fájl ott van szükség, hogy azokat, Firefox, iroda stb fog veszni!

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Február 19, 2008, 04:38
Donor Group

Köszönöm Igen, van a kapott XP aktiválókulcsokat im nem aggódik vesztes semmit, mivel a PC volt, hogy nekem a saját grandaughter tehát semmi nem vonatkozik minket. mint az Ethernet kapcsolatot a router? Nincs nyom, amit a mintegy LOL ugye nekem a sárga-kábel, hogy csatlakozzunk a hátát a PC, majd a Netgear modem / router?
Old Február 19, 2008, 04:59
Donor Group

i dont az igény, hogy a zseni csak próbálok segíteni

én csatlakozik az én GF a router fel neki a számítógép Ethernet-kábelt, majd egy másik PC segítségével a vezeték nélküli USB-kapcsolat

mi volt a telefon kábelek végig az emeleten, hogy csatlakozzunk a routert csak azt küldik vissza a földszinten vezeték nélkül, miért ne tudom, de úgy tűnt, egyszerűbb az idő

És igen, a sárga-kábel, amit az Ethernet-kapcsolat

de mint mondom ive csak létrehozott egy valaki mást, és ez szerkezet finom neki

Old Február 19, 2008, 05:09
Donor Group

Ha a rendszeren telepítve van a Windows ME és USB1 a kikötők, hogy a hangok, mint a hardver is elég régi. Ha igen, akkor lehet, hogy nincs elég erőforrás (főleg a RAM), hogy XP fut, és ha megpróbálja, akkor a dolgok nagyon lassan reagál, és ........ is szükség lesz az új hardver-illesztőprogramok XP.

Fogj egy példányát Everest Home és erről a rendszer specs, akkor Önt jobban.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Február 19, 2008, 08:56
Donor Group

szia köszönöm mindenkinek a segítséget, amennyiben már telepített xp előtt az utolsó utáni írta everythings jól látszik (a híres utolsó szó) lol nekem van telepítve aol.vr is, mert ez wqho a lányaim isp szolgáltató és a earthnet kábellel csatlakozik pc most mit tegyek?

Christine x
Old Február 19, 2008, 09:17
Donor Group

AOL VR van kilátás (VR = Vista Ready)

jobb ön dont szükség internetes szoftver futtatásához a router úgy hagyni az AOL szoftver

kap a routered használati utasítás

ott lesz az IP-be kell kapcsolódni a web böngésző, valami ilyesmi: 192.168.2.2 <thats találgatás, de hasonló

akkor felállított router lépésről lépésre

indítsa újra a számítógépét

megnyitása böngészőben, és azt az automatikus kapcsolódáshoz

Old Február 19, 2008, 09:25
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
AOL VR van kilátás (VR = Vista Ready)

jobb ön dont szükség internetes szoftver futtatásához a router úgy hagyni az AOL szoftver

kap a routered használati utasítás

ott lesz az IP-be kell kapcsolódni a web böngésző, valami ilyesmi: 192.168.2.2 <thats találgatás, de hasonló

akkor felállított router lépésről lépésre

indítsa újra a számítógépét

megnyitása böngészőben, és azt az automatikus kapcsolódáshoz

OK, de grandaughter csak 6 Úgyhogy inkább neki, hogy csak akkor jelentkezik, hogy az AOL az anyavállalat és vagyonőr úgy tudja csak használja az oldalt, hogy vedd rá? sem kézi, mivel a régi router volt az AOL nem velük többé
Old Február 19, 2008, 09:46
Donor Group

jobb bocs ez kezd zavaró Abit

Először is van szoftver segítségével védik a lánya ne hagyatkozzunk az AOL-on, hogy mi lehet az Ön számára ajánlott szoftver

Ha nem az AOL most ki van itt?

milyen router van? modellszámát etc a router?

Old Február 19, 2008, 09:55
Donor Group

OK lányom shelley aki AOL internetszolgáltató van, ahol a számítógép automatikusan megy, de most, hogy az én házam és az IM a bt internet most van egy csomópont az én otthoni asztali számítógépek és a többi az én lányom Faye TSz wirless laptop belőle . A router van csatlakoztatva a PC-én grandaughter egy 54Mbps vezeték nélküli ADSL modem router DG834Gv3 de én emlékszem grandaughter asztali modem nincs benne. Remélem, ez az egyértelműség
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.