![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| i dont tényleg nincs semmit számítógépek, de kaptak egy Celeron 1000MHz mini-torony számítógép Windows Millennium amely volt, és én idézettel ch> frissen telepített és foltozott Windows frissítést. Szoftver beépített ch> tartalmaz ingyenes víruskereső, tűzfal, Firefox 2 és az Open Office. PC ch> a USB1 kikötők, egy Ethernet port és megbízható hardvert, de nem modem. az én grandaughter Szeretném frissíti a Windows XP amit a Windows XP-lemezt, az nem csak hogy be és futtassa a lemezt? és én is futni egy PC otthon, és a vezeték nélküli laptop minden bt home hub is van egy tartalék Netgear wireless adsl modem router is tudtam csatlakozni a régebbi PC hogy a vezeték nélküli helyett buying a vezeték nélküli USB és információ, az nagyban hozott hangosan nevet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| akkor lesz szükségünk, hogy egy USB vagy Ethernet kapcsolatot a router, attól függően, ahol a router / számítógép USB talán az egyetlen lehetőség. Van az XP aktiválás kulcs? ha igen, ez olyan egyszerű, mint ami a CD-t és indításkor meg Győződjön meg róla, hogy ha megvan a fájl ott van szükség, hogy azokat, Firefox, iroda stb fog veszni!
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm Igen, van a kapott XP aktiválókulcsokat im nem aggódik vesztes semmit, mivel a PC volt, hogy nekem a saját grandaughter tehát semmi nem vonatkozik minket. mint az Ethernet kapcsolatot a router? Nincs nyom, amit a mintegy LOL ugye nekem a sárga-kábel, hogy csatlakozzunk a hátát a PC, majd a Netgear modem / router? |
|
| |||
| |||
| i dont az igény, hogy a zseni csak próbálok segíteni én csatlakozik az én GF a router fel neki a számítógép Ethernet-kábelt, majd egy másik PC segítségével a vezeték nélküli USB-kapcsolat mi volt a telefon kábelek végig az emeleten, hogy csatlakozzunk a routert csak azt küldik vissza a földszinten vezeték nélkül, miért ne tudom, de úgy tűnt, egyszerűbb az idő És igen, a sárga-kábel, amit az Ethernet-kapcsolat de mint mondom ive csak létrehozott egy valaki mást, és ez szerkezet finom neki
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a rendszeren telepítve van a Windows ME és USB1 a kikötők, hogy a hangok, mint a hardver is elég régi. Ha igen, akkor lehet, hogy nincs elég erőforrás (főleg a RAM), hogy XP fut, és ha megpróbálja, akkor a dolgok nagyon lassan reagál, és ........ is szükség lesz az új hardver-illesztőprogramok XP.
| |||
| |||
| szia köszönöm mindenkinek a segítséget, amennyiben már telepített xp előtt az utolsó utáni írta everythings jól látszik (a híres utolsó szó) lol nekem van telepítve aol.vr is, mert ez wqho a lányaim isp szolgáltató és a earthnet kábellel csatlakozik pc most mit tegyek? ![]() Christine x |
|
| |||
| |||
| AOL VR van kilátás (VR = Vista Ready) jobb ön dont szükség internetes szoftver futtatásához a router úgy hagyni az AOL szoftver kap a routered használati utasítás ott lesz az IP-be kell kapcsolódni a web böngésző, valami ilyesmi: 192.168.2.2 <thats találgatás, de hasonló akkor felállított router lépésről lépésre indítsa újra a számítógépét megnyitása böngészőben, és azt az automatikus kapcsolódáshoz
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
OK, de grandaughter csak 6 Úgyhogy inkább neki, hogy csak akkor jelentkezik, hogy az AOL az anyavállalat és vagyonőr úgy tudja csak használja az oldalt, hogy vedd rá? sem kézi, mivel a régi router volt az AOL nem velük többé |
|
| |||
| |||
| jobb bocs ez kezd zavaró Abit Először is van szoftver segítségével védik a lánya ne hagyatkozzunk az AOL-on, hogy mi lehet az Ön számára ajánlott szoftver Ha nem az AOL most ki van itt? milyen router van? modellszámát etc a router?
|
| |||
| |||
| OK lányom shelley aki AOL internetszolgáltató van, ahol a számítógép automatikusan megy, de most, hogy az én házam és az IM a bt internet most van egy csomópont az én otthoni asztali számítógépek és a többi az én lányom Faye TSz wirless laptop belőle . A router van csatlakoztatva a PC-én grandaughter egy 54Mbps vezeték nélküli ADSL modem router DG834Gv3 de én emlékszem grandaughter asztali modem nincs benne. Remélem, ez az egyértelműség |