![]() |
|
| |||
| |||
| dont אני באמת לא משהו על מחשבים אבל אני כבר קיבלתי Celeron 1000Mhz Mini-Tower PC עם מערכת הפעלה Windows Millennium שיש לו היה ואני מצטט CH> ברעננות מותקן ו טלוא מ-Windows Update. תוכנות מותקן CH> כולל אנטי freeware, חומת אש, פתח את Firefox ו-Office 2. PC CH> יש יציאות USB1, יציאה Ethernet של חומרה ו קול אבל לא המודם. שלי grandaughter אני רוצה לעדכן את חלונות XP עד אשר יש לי דיסק של Windows XP אני פשוט לשים את זה ולהפעיל את הדיסק? ואני גם להפעיל מחשב בבית אלחוטי נייד על כל bt הביתה לרכזת יש לי גם את חילוף netgear נתב אלחוטי מודם ADSL אני יכול להתחבר אל מחשב ישן יותר כדי להפוך אותו האלחוטית במקום לקנות אלחוטית USB ו מקל מידע היה מאוד נלקח ב לצחוק בקול רם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה הולך אתה צריך כבל USB או מקל Ethernet חיבור הנתב, תלוי איפה את הנתב / USB של המחשב הוא אולי האפשרות היחידה שלך. יש לך את מקש ההפעלה XP? אם זה כל כך קל כמו לשים את CD ו באתחול ממנו לוודא אם יש לך את כל הקבצים על שם שאתה צריך אותם בחזרה למעלה, Firefox, משרדים וכו יאבדו!
|
| |||
| |||
| תודה כן יש לי את יש לך את מקש ההפעלה XP IM לא מודאג לאבד משהו כמו PC היה נותן לי את שלי grandaughter אז אין שום דבר על זה שיש לנו חל בכל מקרה. כפי עבור חיבור Ethernet של נתב? עדיין לא קיבלתי מושג על מה את עוד על LOL לי לעשות לך את זה אני צהוב כבל לחיבור האחורי של המחשב, ולאחר מכן על netgear המודם / נתב? |
|
| |||
| |||
| i dont טוענים להיות גאון רק מנסה לעזור אני מחובר שלי GF של הנתב עד אותה המחשב באמצעות כבל Ethernet ואז שנייה אלחוטית למחשב באמצעות חיבור USB לקחנו את כבל קו הטלפון כל הדרך למעלה כדי לחבר את הנתב רק שהוא יישלח בחזרה למטה אלחוטי, dont למה אני יודע אבל זה נראה יותר קל בזמן ועל כן את כבל צהוב, זה את החיבור Ethernet, אבל כמו שאני אומר רק ive להגדיר אחד עבור מישהו אחר, וזה עובד מצוין בשבילה
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם המערכת הותקנה עם Windows ME ויש לו יציאות USB1, זה נשמע כאילו את החומרה עלול להיות די ישנים. אם כן, ייתכן שאין לך מספיק משאבים (בעיקר זיכרון RAM), כדי להריץ XP ואם תנסה, זה עלול להפוך את הדברים מאוד לאט ו להגיב ........ גם תצטרך למצוא חומרה חדשה עבור נהגים XP.
| |||
| |||
| היי תודה לכולם על העזרה עד כה היה לי XP מותקן כבר לפני ההודעה האחרונה נכתבה everythings נראית בסדר גמור (מפורסם המילה האחרונה) LOL אני התקנתי aol.vr גם זה wqho הבנות שלי בספק שירותי אינטרנט היא earthnet את הכבל מחובר PC מה לעשות עכשיו? ![]() Christine x |
|
| |||
| |||
| AOL היא עבור Vista VR (VR Vista מוכן =) הזכות dont אתה צריך להפעיל את תוכנת האינטרנט של הנתב ולכן נמחקה התוכנה של AOL קבל את הנתב ידנית הוראה שם יהיה של ה-IP אתה צריך להתחבר באמצעות דפדפן אינטרנט, משהו כמו 192.168.2.2 <thats א מניח אבל נראה דומה לאחר מכן אתה קובע את הנתב Step By Step לאחר מכן הפעל מחדש את המחשב פתח את דפדפן האינטרנט, וזה צריך להתחבר אוטומטית
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אישור grandaughter שלי אבל הוא רק 6 אז אני מעדיף אותה רק כדי להיות מסוגל להיכנס ל-AOL עם האב השומר על כך שהיא יכולה להשתמש באתר שאנו בוחרים בשבילה? כמו גם לא ידנית את הנתב הישן שלי היה לי עם AOL לא איתם יותר |
|
| |||
| |||
| הזכות מצטער זה מתחיל להיות מבלבל abit קודם כל יש תוכנות שאתה יכול להשתמש בו כדי להגן על הבת dont להסתמך על AOL עבור שנוכל המומלץ תוכנה בשבילך אם אתה לא עם AOL כעת עם מי אתה? הנתב מה זה? מספר הדגם וכו על הנתב?
|
| |||
| |||
| אישור בתי shelley מי הוא ספק שירותי האינטרנט AOL את המחשב שבו הוא יהיה הולך, אבל עכשיו את בבית שלי או לדבר עם bt עם אינטרנט עכשיו יש לי בית לרכזת עבור המחשב השולחני שלי ואת הבת שלי אחר faye הנייד פועל על wirless ממנו . יש לי את הנתב מחובר למחשב שלי grandaughter הוא 54mbps נתב אלחוטי מודם ADSL DG834Gv3 אבל זכור לי את שולחן העבודה grandaughter אין בו מודם. מקווה שזה עושה אותו ברורה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם Windows Vista לא עדכן | Bubba | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 56 | ה -30 במאי 2009 14:16 |
| Windows Vista לא עדכן | gamiseta | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 4th פברואר 2009 11:44 |
| Windows Update | rbscooby | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 24 אפריל 2008 13:06 |
| Windows Update לא עובד? | christine154 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 11th מרץ 2008 09:14 |
| עדכן את Windows Vista | הלם | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 13 ינואר 2008 11:26 |
| שרשרת כלים | |
| |