mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Update

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 19, 2008, 02:34
Donorų grupės

Default Windows Update

I dont tikrai ne apie kompiuterius, bet man buvo suteikta Celeron 1000MHz Mini-Tower kompiuteryje, kuriame veikia Windows Millennium, kuris nieko
buvo ir i citata
CH> šviežiai įdiegta ir lopas iš "Windows Update. Software
įrengti
CH> yra nemokama Antivirus, Firewall, "Firefox" ir "Open Office 2.
PC
CH> turi USB1 uostai, Ethernet ir garso aparatūros, bet ne modemas.
mano grandaughter Norėčiau atnaujinti į "Windows XP", kuri turiu Windows XP diską man tiesiog padėkite jį ir paleisti diską? ir aš taip pat paleisti namuose kompiuterį ir bevielio nešiojamas visų BT namų centru Aš taip pat turiu atsarginių NETGEAR bevielis ADSL modemas maršrutizatorius gali jungtis prie senesnių PC, kad jis bevielis, o ne pirkti Wireless USB Stick ir informacija būtų labai atsižvelgti į garsiai juoktis
Old Vasaris 19, 2008, 04:13
Donorų grupės

Default Windows Update

ketinate reikia jūsų USB Stick ar Ethernet ryšio maršrutizatorių, priklausomai nuo to, kur maršrutizatorius / kompiuterio USB Gal jūsų vienintelis pasirinkimas.

Ar turite XP "aktyvavimo raktas? jei taip, tai taip pat lengva, kaip išleisti CD ir atsisiuntimas iš jo

įsitikinkite, kad jei turite ten failus reikia juos paremti, "Firefox", biuro ir kt bus prarasti!

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Vasaris 19, 2008, 04:38
Donorų grupės

Default Windows Update

Thank you Yes I have got got XP "aktyvavimo raktas im nesirūpina nieko prarasti, nes PC buvo duoti man mano grandaughter kad niekas ten tai taikoma mums vistiek. kaip ir Ethernet ryšio maršrutizatorius? nėra got a clue, ką jūsų apie maždaug LOL jūs mane geltonas kabelis, kad galiu prijungti prie PC ir atgal tada NETGEAR Modem / Router?
Old Vasaris 19, 2008, 04:59
Donorų grupės

Default Windows Update

I dont pretenduoti į genijus tiesiog bando padėti

Aš prijungtas mano GF maršrutizatorius iki savo kompiuterio, naudodami tinklo kabelis ir tada antrą PC naudodami belaidį USB jungtis

mes priėmėme telefono linija Kabelinė visą kelią aukštyn prisijungti prie maršrutizatorius, tik jis turi būti siunčiamas atgal žemyn laidų, kodėl aš Nežinau, bet atrodė, lengviau metu

ir taip geltonas kabelis, thats Ethernet,

bet kaip aš sakau IVE nustato tik vienas kitam, ir jis puikiai veikia už jos

Old Vasaris 19, 2008, 05:09
Donorų grupės

Default Windows Update

Jei sistema buvo įdiegta kartu su Windows ME ir USB1 uostus, kad skamba taip, tarsi įranga gali būti gana senas. Jei taip, tai gali neturėti pakankamai išteklių (ypač RAM), paleisti XP ir jei bandysite, tai gali padaryti ko labai lėtai ir nereaguoti ........ Taip pat jums reikės susirasti naujų įrenginių tvarkykles Windows XP.

Grab kopija Everest Home bei atsiskaityti su sistemos specifikacija, tada mes galime Jums patarti geriau.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Vasaris 19, 2008, 08:56
Donorų grupės

Default Windows Update

Hi Thanks everyone for padėti tiek, kiek aš jau įdiegta XP prieš paskutinė žinutė buvo parašyta everythings atrodo bauda (Famous Last Word) lol įdiegta aol.vr taip pat, kaip tai wqho dukters mano interneto paslaugų teikėjo ir nuo earthnet kabeliu prijungtas prie PC dabar ką daryti?

Christine x
Old Vasaris 19, 2008, 09:17
Donorų grupės

Default Windows Update

AOL VR Vista (VR = Vista Ready)

teisė dont reikia interneto programinės įrangos paleisti maršrutizatorius todėl išbraukiama AOL programinės įrangos

Get maršrutizatoriaus instrukcija

ten bus IP turite prisijungti per interneto naršyklę, kažkas panašaus 192.168.2.2 <thats atspėti, bet atrodo panašus

Tada sukurti maršrutizatorius žingsnis po žingsnio

paleiskite kompiuterį iš naujo

atidaryti naršyklę ir jis turi auto jungtis

Old Vasaris 19, 2008, 09:25
Donorų grupės

Default Windows Update

Citata:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
AOL VR Vista (VR = Vista Ready)

teisė dont reikia interneto programinės įrangos paleisti maršrutizatorius todėl išbraukiama AOL programinės įrangos

Get maršrutizatoriaus instrukcija

ten bus IP turite prisijungti per interneto naršyklę, kažkas panašaus 192.168.2.2 <thats atspėti, bet atrodo panašus

Tada sukurti maršrutizatorius žingsnis po žingsnio

paleiskite kompiuterį iš naujo

atidaryti naršyklę ir jis turi auto jungtis

Gerai, bet mano grandaughter yra tik 6 todėl norėtų ją tik galės prisijungti prie ICQ patronuojanti su apsauga dėl to ji gali tik naudotis svetaine, kad galime paimti jai? Taip pat nėra rankinio kaip jos mano senasis maršrutizatorius turėjau su AOL ne su jais nebėra
Old Vasaris 19, 2008, 09:46
Donorų grupės

Default Windows Update

Atsiprašome teisę tai gauti ABIT painioja

Pirma yra programinė įranga, kurią galite naudoti, norėdami apsaugoti savo dukrą dont remtis AOL tai galime Rekomenduojama programinė įranga jums

Jei nesate su AOL, kurie dabar esate kartu?

Kas maršrutizatorius yra? modeliu ETC maršrutizatorius?

Old Vasaris 19, 2008, 09:55
Donorų grupės

Default Windows Update

Gerai, mano dukra Shelley kurie ISP AOL, kur yra kompiuteris vyks, tačiau dabar jos ne mano namuose, ir jiems bt su internetu dabar ir turiu namuose, kūrimo centru mano Desktop PC ir kiti mano dukra Faye dirba Wirless nešiojamas iš jo . Maršrutizatorius Aš prijungtas prie mano grandaughter PC 54Mbps bevielis ADSL modemas maršrutizatorius DG834Gv3 tačiau nepamirškite, mano grandaughter Desktop neturi to modemo. Tikimės, kad ši tampa aiškesnis
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Windows Vista" neatnaujins Bubba Virus, Spyware & Security 56 Gegužė 30, 2009 14:16
"Windows Vista" neatnaujins gamiseta Windows "operacinės sistemos 6 4 vasaris 2009 11:44
Windows Update rbscooby Windows "operacinės sistemos 3 Balandis 24, 2008 13:06
Windows update neveikia? christine154 Windows "operacinės sistemos 4 Kovas 11, 2008 09:14
"Windows Vista" naujinimas Shocker Windows "operacinės sistemos 1 13 sausis 2008 11:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.