mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Update

Reply

Thread Tools
Old Februāris 19, 2008, 02:34
Donors Group

Default Windows Update

i dont tiešām neviens neko par datoriem, bet man ir dota Celeron 1000MHz mini-tower PC ar Windows Millennium, kas ir
bijis un es citēju
ch> svaigi instalēta un Patched no Windows Update. Software
uzstādītas
ch> ietver freeware Antivirus, Firewall, Firefox un Open Office 2.
PC
ch> ir USB1 ports, Ethernet ports un skaņas aparatūru, bet ne modemu.
mana grandaughter es vēlētos atjaunināt logus XP, kas man ir windows xp diska man vienkārši ielieciet to un palaist disku? un es arī palaist pc mājās un bezvadu klēpjdatora visi bt mājas hub Man ir arī rezerves netgear wireless ADSL modemu, router Vai es varētu savienot ar vecāku datoru, lai tas bezvadu nevis pērk bezvadu usb stick un info ievērojami veikti lols
Old Februāris 19, 2008, 04:13
Donors Group

Default Windows Update

Jums būs nepieciešama jums usb stick vai Ethernet savienojumu ar maršrutētāju, atkarībā no tā, kur router / dators ir usb Varbūt jūsu vienīgā iespēja.

Vai jums ir XP aktivizācijas atslēgu? ja tā tas ir tikpat vienkārša kā liekot CD un booting no tā

pārliecinieties, vai jums ir uz tur failus, nepieciešams atbalstīt tos, firefox, office utt tiks zaudēts!

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Februāris 19, 2008, 04:38
Donors Group

Default Windows Update

Paldies yes i have got got XP aktivizēšanas atslēgu im neuztraucas par iespēju zaudēt visu, jo PC bija kas man manu grandaughter lai nekas no tur, kas attiecas uz mums tik un tā. tāpat kā Ethernet savienojumu ar maršrutētāju? nav ieguvuši pavediens, cik jūsu par aptuveni LOL tu man dzelteno kabeli es varu pieslēgt to atpakaļ par pc un tad netgear modem / router?
Old Februāris 19, 2008, 04:59
Donors Group

Default Windows Update

i dont pretendē būt ģēnijs tikai mēģina palīdzēt

Es pievienoju manu GF ir router pie viņas datoru, izmantojot Ethernet kabeli un pēc tam otru datoru, izmantojot bezvadu USB pieslēgumu

mēs ņēmām tālruņa līniju kabeļiem visu ceļu pa kāpnēm, lai izveidotu savienojumu ar maršrutētāju tikai, lai to varētu nosūtīt atpakaļ lejā bezvadu, kāpēc Nezinu, bet tas likās vieglāk pēc laika

un jā dzeltens kabeli, thats ethernet pieslēgums,

bet kā es saku IVE izveido tikai vienu par kādu citu, un tas darbojas sods par viņas

Old Februāris 19, 2008, 05:09
Donors Group

Default Windows Update

Ja sistēma ir instalēta ar Windows ME, un ir USB1 ostās, kas izklausās tā, it kā aparatūras var būt diezgan vecs. Ja tā, Jums var nebūt pietiekami daudz resursu (īpaši RAM), lai palaistu XP un ja jūs mēģināt, to var darīt lietas ļoti lēni, un nereaģē ........ Arī jums būs nepieciešams atrast jaunu dziņi uz XP.

Greifers kopiju Everest Home un ziņojumu atpakaļ ar sistēmas specs, tad mēs varam ieteikt Jums labāk.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Februāris 19, 2008, 08:56
Donors Group

Default Windows Update

hi paldies visiem par palīdzību līdz šim man bija jau instalēta xp pirms pēdējo ierakstu bija rakstīts everythings šķiet sods (slaveno pēdējo vārdu) lol man ir uzstādītas aol.vr arī kā tas ir wqho manu meitu interneta pakalpojumu sniedzēju ir un earthnet kabelis pievienots pc tagad ko darīt?

christine x
Old Februāris 19, 2008, 09:17
Donors Group

Default Windows Update

AOL Vr ir vista (VR = vista ready)

tiesības jums dont nepieciešams interneta programmatūras palaist maršrutētāju tā jāsvītro AOL programmatūra

get router pamācība

tur būs IP jums pieslēgties, izmantojot interneta pārlūkprogrammu, kaut kas līdzīgs 192.168.2.2 <thats minējums, bet izskatās līdzīgs

Pēc tam izveido maršrutētāju soli pa solim

pēc tam restartējiet datoru

atvērt interneta pārlūkprogrammu un tai vajadzētu auto pieslēgties

Old Februāris 19, 2008, 09:25
Donors Group

Default Windows Update

Quote:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
AOL Vr ir vista (VR = vista ready)

tiesības jums dont nepieciešams interneta programmatūras palaist maršrutētāju tā jāsvītro AOL programmatūra

get router pamācība

tur būs IP jums pieslēgties, izmantojot interneta pārlūkprogrammu, kaut kas līdzīgs 192.168.2.2 <thats minējums, bet izskatās līdzīgs

Pēc tam izveido maršrutētāju soli pa solim

pēc tam restartējiet datoru

atvērt interneta pārlūkprogrammu un tai vajadzētu auto pieslēgties

ok bet mans grandaughter ir tikai 6, lai es vēlētos, lai viņa tikai var pieteikties uz to aol ar vecākajiem aizsargs tik viņa var tikai izmantot vietni, ka varam paņemt viņas? arī ne roku, jo tā savu veco router man bija ar aol nevis tos vairs
Old Februāris 19, 2008, 09:46
Donors Group

Default Windows Update

labi sorry tas kļūst ABIT jauc

pirmkārt tur ir programmatūra, varat izmantot, lai aizsargātu jūsu meitu dont paļauties uz aol, lai mēs varētu ieteicams programmatūras jums

ja neesat ar AOL tagad, kas jums ar?

kas router tas ir? modeļa numuru utt par router?

Old Februāris 19, 2008, 09:55
Donors Group

Default Windows Update

ok mana meita Shelley kurš ISP AOL ir tad, ja dators būs iet, bet šobrīd tā ir mana māja un IP ar BT internetā tagad ar esmu mājās centru manu desktop pc un mans citu meitu Faye vada wirless klēpjdators no tā . Router i ir saistīts ar manu grandaughter pc ir 54MBPS wireless ADSL modemu, router DG834Gv3 bet atceraties manu grandaughter desktop nav modema tajā. Ceru, ka tas padara skaidrāku
Reply

Register

Bookmarks