![]() |
|
| |||
| |||
| i dont tiešām neviens neko par datoriem, bet man ir dota Celeron 1000MHz mini-tower PC ar Windows Millennium, kas ir bijis un es citēju ch> svaigi instalēta un Patched no Windows Update. Software uzstādītas ch> ietver freeware Antivirus, Firewall, Firefox un Open Office 2. PC ch> ir USB1 ports, Ethernet ports un skaņas aparatūru, bet ne modemu. mana grandaughter es vēlētos atjaunināt logus XP, kas man ir windows xp diska man vienkārši ielieciet to un palaist disku? un es arī palaist pc mājās un bezvadu klēpjdatora visi bt mājas hub Man ir arī rezerves netgear wireless ADSL modemu, router Vai es varētu savienot ar vecāku datoru, lai tas bezvadu nevis pērk bezvadu usb stick un info ievērojami veikti lols |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums būs nepieciešama jums usb stick vai Ethernet savienojumu ar maršrutētāju, atkarībā no tā, kur router / dators ir usb Varbūt jūsu vienīgā iespēja. Vai jums ir XP aktivizācijas atslēgu? ja tā tas ir tikpat vienkārša kā liekot CD un booting no tā pārliecinieties, vai jums ir uz tur failus, nepieciešams atbalstīt tos, firefox, office utt tiks zaudēts!
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Paldies yes i have got got XP aktivizēšanas atslēgu im neuztraucas par iespēju zaudēt visu, jo PC bija kas man manu grandaughter lai nekas no tur, kas attiecas uz mums tik un tā. tāpat kā Ethernet savienojumu ar maršrutētāju? nav ieguvuši pavediens, cik jūsu par aptuveni LOL tu man dzelteno kabeli es varu pieslēgt to atpakaļ par pc un tad netgear modem / router? |
|
| |||
| |||
| i dont pretendē būt ģēnijs tikai mēģina palīdzēt Es pievienoju manu GF ir router pie viņas datoru, izmantojot Ethernet kabeli un pēc tam otru datoru, izmantojot bezvadu USB pieslēgumu mēs ņēmām tālruņa līniju kabeļiem visu ceļu pa kāpnēm, lai izveidotu savienojumu ar maršrutētāju tikai, lai to varētu nosūtīt atpakaļ lejā bezvadu, kāpēc Nezinu, bet tas likās vieglāk pēc laika un jā dzeltens kabeli, thats ethernet pieslēgums, bet kā es saku IVE izveido tikai vienu par kādu citu, un tas darbojas sods par viņas
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sistēma ir instalēta ar Windows ME, un ir USB1 ostās, kas izklausās tā, it kā aparatūras var būt diezgan vecs. Ja tā, Jums var nebūt pietiekami daudz resursu (īpaši RAM), lai palaistu XP un ja jūs mēģināt, to var darīt lietas ļoti lēni, un nereaģē ........ Arī jums būs nepieciešams atrast jaunu dziņi uz XP.
| |||
| |||
| hi paldies visiem par palīdzību līdz šim man bija jau instalēta xp pirms pēdējo ierakstu bija rakstīts everythings šķiet sods (slaveno pēdējo vārdu) lol man ir uzstādītas aol.vr arī kā tas ir wqho manu meitu interneta pakalpojumu sniedzēju ir un earthnet kabelis pievienots pc tagad ko darīt? ![]() christine x |
|
| |||
| |||
| AOL Vr ir vista (VR = vista ready) tiesības jums dont nepieciešams interneta programmatūras palaist maršrutētāju tā jāsvītro AOL programmatūra get router pamācība tur būs IP jums pieslēgties, izmantojot interneta pārlūkprogrammu, kaut kas līdzīgs 192.168.2.2 <thats minējums, bet izskatās līdzīgs Pēc tam izveido maršrutētāju soli pa solim pēc tam restartējiet datoru atvērt interneta pārlūkprogrammu un tai vajadzētu auto pieslēgties
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Quote:
ok bet mans grandaughter ir tikai 6, lai es vēlētos, lai viņa tikai var pieteikties uz to aol ar vecākajiem aizsargs tik viņa var tikai izmantot vietni, ka varam paņemt viņas? arī ne roku, jo tā savu veco router man bija ar aol nevis tos vairs |
|
| |||
| |||
| labi sorry tas kļūst ABIT jauc pirmkārt tur ir programmatūra, varat izmantot, lai aizsargātu jūsu meitu dont paļauties uz aol, lai mēs varētu ieteicams programmatūras jums ja neesat ar AOL tagad, kas jums ar? kas router tas ir? modeļa numuru utt par router?
|
| |||
| |||
| ok mana meita Shelley kurš ISP AOL ir tad, ja dators būs iet, bet šobrīd tā ir mana māja un IP ar BT internetā tagad ar esmu mājās centru manu desktop pc un mans citu meitu Faye vada wirless klēpjdators no tā . Router i ir saistīts ar manu grandaughter pc ir 54MBPS wireless ADSL modemu, router DG834Gv3 bet atceraties manu grandaughter desktop nav modema tajā. Ceru, ka tas padara skaidrāku |
![]() |
|
| Bookmarks |