rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Update

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 lutego 2008, 02:34
Grupa dawcy

Default Windows Update

i dont no naprawdę nic o komputerach, ale mam otrzymał Celeron 1000Mhz mini-wieża PC z systemem Windows Millennium, który
zostały cytuję
ch> świeżo zainstalowany i poprawki z witryny Windows Update. Oprogramowanie
zainstalowane
ch> freeware zawiera antywirusowe, zapory, Firefox i Open Office 2.
PC
ch> ma USB1 porty, jeden port Ethernet i dźwięk sprzętu, ale nie modemu.
dla mojego grandaughter Chciałbym zaktualizować do Windows XP, który mam Windows XP na dysku mam tylko je i uruchom dysk? i ja też uruchamiać komputer w domu i bezprzewodowym laptopie wszystko na bt home hub i mieć zapas Netgear bezprzewodowy ADSL Modem Router i może połączyć się ze starego PC, aby bezprzewodowe zamiast kupowania bezprzewodowej USB Stick i info znacznie podjęte w lol
Old 19 lutego 2008, 04:13
Grupa dawcy

Default Windows Update

Będziesz potrzeba ci USB Stick lub Połączenie Ethernet do routera, w zależności od tego, gdzie router / komputer USB może jedyną opcją.

macie do XP aktywacja klucz? jeśli tak, to jest tak łatwe, jak wprowadzanie CD i uruchamianie z niej

upewnić się, jeśli masz jakiekolwiek pliki nie musisz ponownie je, firefox, biura itp. zostaną utracone!

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 19 lutego 2008, 04:38
Grupa dawcy

Default Windows Update

Dziękuję tak Mam na dostałem XP aktywacji klucza im nie martwi się o utratę czegoś, co pc dawał mi w mojej grandaughter tak nie ma nic o tym, że odnosi się do nas anyway. dla ethernet połączenie z routerem? nie dostałem wskazówką do tego, co na swój temat LOL ty mi żółty kabel i połączyć się z tyłu komputera, a następnie do Netgear modem / router?
Old 19 lutego 2008, 04:59
Grupa dawcy

Default Windows Update

i dont roszczenie jest geniuszem tylko próbuje pomóc

i związane z moim GF routera do swojego komputera za pomocą kabla Ethernet, a następnie drugiego komputera za pomocą bezprzewodowego połączenia USB

braliśmy telefonu linii kablowych aż na górze, aby połączyć się z routerem tylko za to być odesłane na dole bezprzewodowo, dlaczego ja dont znać, ale wydawało się łatwiejsze w czasie

i tak żółtego kabla Ethernet thats związku z

ale jak mówię ive tylko jedną dla kogoś innego i to działa dobrze dla niej

Old 19 lutego 2008, 05:09
Grupa dawcy

Default Windows Update

Jeśli system został zainstalowany w systemie Windows ME i portów USB1, że brzmi jakby sprzętu może być bardzo stare. Jeśli tak, to może nie mieć wystarczająco dużo zasobów (zwłaszcza pamięci RAM), aby uruchomić XP i jeśli spróbujesz, to może dokonać rzeczy bardzo powoli i nie ........ też trzeba będzie znaleźć nowe sterowniki dla sprzętu XP.

Grab kopię Everest Home oraz sprawozdania z systemem specyfikacją, a następnie możemy doradzić lepiej.

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19 lutego 2008, 08:56
Grupa dawcy

Default Windows Update

hi dzięki wszystkim za pomoc do tej pory miałem już zainstalowany xp przed ostatnim post został napisany Wszystko wydaje grzywny (słynne ostatnie słowo) lol i zainstalowany aol.vr także to wqho mojej córki isp usługodawca i earthnet kabel podłączony do pc teraz co zrobić?

christine x
Old 19 lutego 2008, 09:17
Grupa dawcy

Default Windows Update

aol VR jest Vista (VR = Vista Ready)

prawej stronie dont potrzeba internetu oprogramowanie do uruchomienia routera tak usunięta aol oprogramowania

get router instrukcja obsługi

tam będzie IP musisz połączyć się za pośrednictwem przeglądarki internetowej, podobnie jak 192.168.2.2 <thats pewien, ale wygląda podobnie

następnie skonfigurować router, krok po kroku

następnie uruchom ponownie komputer

otworzyć przeglądarkę internetową i powinien automatycznie łączyć

Old 19 lutego 2008, 09:25
Grupa dawcy

Default Windows Update

Cytat:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
aol VR jest Vista (VR = Vista Ready)

prawej stronie dont potrzeba internetu oprogramowanie do uruchomienia routera tak usunięta aol oprogramowania

get router instrukcja obsługi

tam będzie IP musisz połączyć się za pośrednictwem przeglądarki internetowej, podobnie jak 192.168.2.2 <thats pewien, ale wygląda podobnie

następnie skonfigurować router, krok po kroku

następnie uruchom ponownie komputer

otworzyć przeglądarkę internetową i powinien automatycznie łączyć

ok, ale mój grandaughter jest tylko 6 więc wolałbym ją tylko być w stanie podpisać na aol z dominującą na straży tego, że może po prostu korzystać z witryny, że wybierze dla niej? również podręcznik jako mój stary router z aol Miałem z nimi już nie
Old 19 lutego 2008, 09:46
Grupa dawcy

Default Windows Update

prawo sorry to coraz abit mylące

po pierwsze istnieje oprogramowania można używać w celu ochrony swojej córki dont polegać na aol tego możemy zalecane oprogramowanie dla ciebie

jeśli nie jesteś z aol teraz ci, którzy są?

co to jest router? numer modelu itp na routerze?

Old 19 lutego 2008, 09:55
Grupa dawcy

Default Windows Update

ok moja córka shelley ISP, który jest aol jest, gdy komputer zostanie udaje, ale teraz jej w moim domu i im z bt internet teraz mam w domu koncentrator na pulpicie komputera i inne moje córki Faye prowadzi wirless laptopa z niego . Router mam podłączony do mojego PC grandaughter to 54Mbps bezprzewodowy ADSL Modem Router DG834Gv3 ale pamiętaj mój grandaughter pulpicie nie ma w nim modemu. Nadzieję, że to czyni go bardziej zrozumiałym
Reply

Register

Zakładki