![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| i dont no naprawdę nic o komputerach, ale mam otrzymał Celeron 1000Mhz mini-wieża PC z systemem Windows Millennium, który zostały cytuję ch> świeżo zainstalowany i poprawki z witryny Windows Update. Oprogramowanie zainstalowane ch> freeware zawiera antywirusowe, zapory, Firefox i Open Office 2. PC ch> ma USB1 porty, jeden port Ethernet i dźwięk sprzętu, ale nie modemu. dla mojego grandaughter Chciałbym zaktualizować do Windows XP, który mam Windows XP na dysku mam tylko je i uruchom dysk? i ja też uruchamiać komputer w domu i bezprzewodowym laptopie wszystko na bt home hub i mieć zapas Netgear bezprzewodowy ADSL Modem Router i może połączyć się ze starego PC, aby bezprzewodowe zamiast kupowania bezprzewodowej USB Stick i info znacznie podjęte w lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będziesz potrzeba ci USB Stick lub Połączenie Ethernet do routera, w zależności od tego, gdzie router / komputer USB może jedyną opcją. macie do XP aktywacja klucz? jeśli tak, to jest tak łatwe, jak wprowadzanie CD i uruchamianie z niej upewnić się, jeśli masz jakiekolwiek pliki nie musisz ponownie je, firefox, biura itp. zostaną utracone!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Dziękuję tak Mam na dostałem XP aktywacji klucza im nie martwi się o utratę czegoś, co pc dawał mi w mojej grandaughter tak nie ma nic o tym, że odnosi się do nas anyway. dla ethernet połączenie z routerem? nie dostałem wskazówką do tego, co na swój temat LOL ty mi żółty kabel i połączyć się z tyłu komputera, a następnie do Netgear modem / router? |
|
| |||
| |||
| i dont roszczenie jest geniuszem tylko próbuje pomóc i związane z moim GF routera do swojego komputera za pomocą kabla Ethernet, a następnie drugiego komputera za pomocą bezprzewodowego połączenia USB braliśmy telefonu linii kablowych aż na górze, aby połączyć się z routerem tylko za to być odesłane na dole bezprzewodowo, dlaczego ja dont znać, ale wydawało się łatwiejsze w czasie i tak żółtego kabla Ethernet thats związku z ale jak mówię ive tylko jedną dla kogoś innego i to działa dobrze dla niej
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli system został zainstalowany w systemie Windows ME i portów USB1, że brzmi jakby sprzętu może być bardzo stare. Jeśli tak, to może nie mieć wystarczająco dużo zasobów (zwłaszcza pamięci RAM), aby uruchomić XP i jeśli spróbujesz, to może dokonać rzeczy bardzo powoli i nie ........ też trzeba będzie znaleźć nowe sterowniki dla sprzętu XP.
| |||
| |||
| hi dzięki wszystkim za pomoc do tej pory miałem już zainstalowany xp przed ostatnim post został napisany Wszystko wydaje grzywny (słynne ostatnie słowo) lol i zainstalowany aol.vr także to wqho mojej córki isp usługodawca i earthnet kabel podłączony do pc teraz co zrobić? ![]() christine x |
|
| |||
| |||
| aol VR jest Vista (VR = Vista Ready) prawej stronie dont potrzeba internetu oprogramowanie do uruchomienia routera tak usunięta aol oprogramowania get router instrukcja obsługi tam będzie IP musisz połączyć się za pośrednictwem przeglądarki internetowej, podobnie jak 192.168.2.2 <thats pewien, ale wygląda podobnie następnie skonfigurować router, krok po kroku następnie uruchom ponownie komputer otworzyć przeglądarkę internetową i powinien automatycznie łączyć
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
ok, ale mój grandaughter jest tylko 6 więc wolałbym ją tylko być w stanie podpisać na aol z dominującą na straży tego, że może po prostu korzystać z witryny, że wybierze dla niej? również podręcznik jako mój stary router z aol Miałem z nimi już nie |
|
| |||
| |||
| prawo sorry to coraz abit mylące po pierwsze istnieje oprogramowania można używać w celu ochrony swojej córki dont polegać na aol tego możemy zalecane oprogramowanie dla ciebie jeśli nie jesteś z aol teraz ci, którzy są? co to jest router? numer modelu itp na routerze?
|
| |||
| |||
| ok moja córka shelley ISP, który jest aol jest, gdy komputer zostanie udaje, ale teraz jej w moim domu i im z bt internet teraz mam w domu koncentrator na pulpicie komputera i inne moje córki Faye prowadzi wirless laptopa z niego . Router mam podłączony do mojego PC grandaughter to 54Mbps bezprzewodowy ADSL Modem Router DG834Gv3 ale pamiętaj mój grandaughter pulpicie nie ma w nim modemu. Nadzieję, że to czyni go bardziej zrozumiałym |
![]() |
|
| Zakładki |