menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows Update

Reply

Thread Tools
Old 19. februára 2008, 02:34
Darcu Skupina

Default Windows Update

i dont naozaj nie je nič o počítačoch, ale já jsem dostala Celeron 1000Mhz mini-veža PC so systémom Windows Millennium, ktorý má
bol cituji
ch> čerstvo nainstalované záplaty a aktualizácie Windows. Software
inštalovaný
ch> zahŕňa freeware Antivirus, Firewall, Firefox a Open Office 2.
PC
ch> má USB1 porty, jeden ethernetový port a zvukový hardware, ale žiadny modem.
pre moju grandaughter bych na aktualizáciu systému Windows XP, ktoré som so systémom Windows XP na disku mám len ju a spustiť disk? a já tiež spustiť počítač doma a bezdrôtových notebookov všetkých bt na domáce aj náboje majú aj náhradné Netgear bezdrôtový ADSL modem, router by mohol pripojiť aj na starší počítač, aby sa bezdrôtové miesto kúpu bezdrôtové USB kľúčenky a info by výrazne v válet sa
Old 19. februára 2008, 04:13
Darcu Skupina

Default Windows Update

budete potrebovať, aby vám USB kľúčenky, alebo ethernet pripojenie k routeru, a to v závislosti, kde sa router / počítač je usb možná vaša jediná možnosť.

máš XP aktivačný kľúč? Ak áno, je to tak jednoduché, ako uvedenie bootovanie z CD a to

uistite sa, že ak máte nejaké súbory na tú je potreba podporiť je, firefox, kancelárie atď budú stratené!

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 19. februára 2008, 04:38
Darcu Skupina

Default Windows Update

děkuji áno som dostal tu XP aktivačný kľúč im neobáva o stráca niečo ako PC sa dáva na mňa na môj grandaughter takže tam nie je nič na tú, ktorá sa vzťahuje na nás tak ako tak. jak pre ethernet pripojenie k routeru? nedostal poňatie, čo to asi pre vaše LOL vy mi žltý kábel pripojiť aj na zadnej strane počítača a potom sa Netgear modem / router?
Old 19. februára 2008, 04:59
Darcu Skupina

Default Windows Update

i dont tvrdiť, že je génius, len sa snaží pomôcť

spojené aj mojej GF to router do svojho počítača pomocou ethernet kábla a potom druhej PC pomocou bezdrôtového USB pripojenie

sme telefón káblov celú cestu hore, pre pripojenie k routeru, len pre to, aby bol poslaný späť nadol bezdrôtovo, i dont vedieť prečo, ale zdalo jednoduchšie v čase

a áno žltý kábel, to je pre ethernetové pripojenie,

ale jak jsem řekl IVE iba nastaviť jeden pre niekoho iného, a to funguje na ňu

Old 19. februára 2008, 05:09
Darcu Skupina

Default Windows Update

Ak bol systém nainštalovaný v systéme Windows ME a USB1 porty, ktoré znie, ako by sa hardvéru môže byť docela starý. Ak áno, nemusí mať dostatok zdrojov (najmä RAM), spustiť XP a ak sa pokúsite, môže to robiť veci veľmi pomalé a nereaguje ........ Tiež budete musieť nájsť nové ovládače hardvéru pre systém Windows XP.

Chyť kópiu Everest Domov a podáva sa systémom špecifikácie, potom vám poradí lepšie.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19. februára 2008, 08:56
Darcu Skupina

Default Windows Update

ahoj vďaka všetkým za pomoc, zatiaľ som mal už nainštalovaný xp pred posledný príspevok bol napísaný everythings zdá pokuty (slávna posledné slová) lol Nainstaloval som aol.vr tiež, ako je to wqho mojej dcéry ISP poskytovateľ a earthnet kábel pripojený do ks čo teraz robiť?

Christine x
Old 19. februára 2008, 09:17
Darcu Skupina

Default Windows Update

AOL vr pre Vista (vr = Vista pripravený)

právo vás dont potreba internet softvér spustiť smerovač, aby vypustila AOL softvér

dostat router manuále

tam bude IP máte na pripojenie k prostredníctvom webového prehliadača, niečo ako 192.168.2.2 <to je odhad, ale vyzerá podobne

Vám potom nastavit router krok za krokom

reštartujte počítač

otvoriť internetový prehliadač a je potrebné auto pripojiť

Old 19. februára 2008, 09:25
Darcu Skupina

Default Windows Update

Citácia:
Pôvodne Poslal mrdaveyk View Post
AOL vr pre Vista (vr = Vista pripravený)

právo vás dont potreba internet softvér spustiť smerovač, aby vypustila AOL softvér

dostat router manuále

tam bude IP máte na pripojenie k prostredníctvom webového prehliadača, niečo ako 192.168.2.2 <to je odhad, ale vyzerá podobne

Vám potom nastavit router krok za krokom

reštartujte počítač

otvoriť internetový prehliadač a je potrebné auto pripojiť

ok, ale môj grandaughter je len 6 tak bych se nejraději ju iba byť schopní prihlásiť sa k AOL s materskou stráž na to, že môžete použiť len na web, ktorý si vyberiete pre ňu? Tiež nie, pretože jeho manuálna môj starý router jsem s AOL nie sú s nimi už
Old 19. februára 2008, 09:46
Darcu Skupina

Default Windows Update

Právo mrzí je to jak sa abit mätúce

Po prvé je softvér, ktorý môžete použiť k ochrane vašej dcéry dont spoliehať na AOL za ktoré môžeme odporúčaná softvér pre vás

Ak si nie ste s AOL teraz kto ste sa?

router, co je to? číslo modelu atd na router?

Old 19. februára 2008, 09:55
Darcu Skupina

Default Windows Update

ok moja dcéra Shelley ktorí ISP je AOL, ak je počítač bude diať, ale hneď v jej dome a my im s bt internetu sa teraz mám doma rozbočovač pre môj PC a moje ďalšie dcéru Faye prevádzkuje wirless laptop od neho . V routeru mám pripojený k môjmu počítaču grandaughter je 54Mbps bezdrôtový ADSL modem, router DG834Gv3, ale nezabudnite, moji grandaughter ploche nemá modem v ňom. Dúfam, že tento je jasnejšie
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows Vista Nebude Update Bubba Virus, spyware a bezpečnosť 56 30. máj 2009 14:16
Windows Vista Nebude Update gamiseta Operačné systémy Windows 6 4. februára 2009 11:44
Windows Update rbscooby Operačné systémy Windows 3 24. apríla 2008 13:06
Windows Update nefunguje? christine154 Operačné systémy Windows 4 11. marec 2008 09:14
Vista Windows Update Ostuda Operačné systémy Windows 1 13. januára 2008 11:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.