![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i dont naozaj nie je nič o počítačoch, ale já jsem dostala Celeron 1000Mhz mini-veža PC so systémom Windows Millennium, ktorý má bol cituji ch> čerstvo nainstalované záplaty a aktualizácie Windows. Software inštalovaný ch> zahŕňa freeware Antivirus, Firewall, Firefox a Open Office 2. PC ch> má USB1 porty, jeden ethernetový port a zvukový hardware, ale žiadny modem. pre moju grandaughter bych na aktualizáciu systému Windows XP, ktoré som so systémom Windows XP na disku mám len ju a spustiť disk? a já tiež spustiť počítač doma a bezdrôtových notebookov všetkých bt na domáce aj náboje majú aj náhradné Netgear bezdrôtový ADSL modem, router by mohol pripojiť aj na starší počítač, aby sa bezdrôtové miesto kúpu bezdrôtové USB kľúčenky a info by výrazne v válet sa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| budete potrebovať, aby vám USB kľúčenky, alebo ethernet pripojenie k routeru, a to v závislosti, kde sa router / počítač je usb možná vaša jediná možnosť. máš XP aktivačný kľúč? Ak áno, je to tak jednoduché, ako uvedenie bootovanie z CD a to uistite sa, že ak máte nejaké súbory na tú je potreba podporiť je, firefox, kancelárie atď budú stratené!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| děkuji áno som dostal tu XP aktivačný kľúč im neobáva o stráca niečo ako PC sa dáva na mňa na môj grandaughter takže tam nie je nič na tú, ktorá sa vzťahuje na nás tak ako tak. jak pre ethernet pripojenie k routeru? nedostal poňatie, čo to asi pre vaše LOL vy mi žltý kábel pripojiť aj na zadnej strane počítača a potom sa Netgear modem / router? |
|
| |||
| |||
| i dont tvrdiť, že je génius, len sa snaží pomôcť spojené aj mojej GF to router do svojho počítača pomocou ethernet kábla a potom druhej PC pomocou bezdrôtového USB pripojenie sme telefón káblov celú cestu hore, pre pripojenie k routeru, len pre to, aby bol poslaný späť nadol bezdrôtovo, i dont vedieť prečo, ale zdalo jednoduchšie v čase a áno žltý kábel, to je pre ethernetové pripojenie, ale jak jsem řekl IVE iba nastaviť jeden pre niekoho iného, a to funguje na ňu
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak bol systém nainštalovaný v systéme Windows ME a USB1 porty, ktoré znie, ako by sa hardvéru môže byť docela starý. Ak áno, nemusí mať dostatok zdrojov (najmä RAM), spustiť XP a ak sa pokúsite, môže to robiť veci veľmi pomalé a nereaguje ........ Tiež budete musieť nájsť nové ovládače hardvéru pre systém Windows XP.
| |||
| |||
| ahoj vďaka všetkým za pomoc, zatiaľ som mal už nainštalovaný xp pred posledný príspevok bol napísaný everythings zdá pokuty (slávna posledné slová) lol Nainstaloval som aol.vr tiež, ako je to wqho mojej dcéry ISP poskytovateľ a earthnet kábel pripojený do ks čo teraz robiť? ![]() Christine x |
|
| |||
| |||
| AOL vr pre Vista (vr = Vista pripravený) právo vás dont potreba internet softvér spustiť smerovač, aby vypustila AOL softvér dostat router manuále tam bude IP máte na pripojenie k prostredníctvom webového prehliadača, niečo ako 192.168.2.2 <to je odhad, ale vyzerá podobne Vám potom nastavit router krok za krokom reštartujte počítač otvoriť internetový prehliadač a je potrebné auto pripojiť
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
ok, ale môj grandaughter je len 6 tak bych se nejraději ju iba byť schopní prihlásiť sa k AOL s materskou stráž na to, že môžete použiť len na web, ktorý si vyberiete pre ňu? Tiež nie, pretože jeho manuálna môj starý router jsem s AOL nie sú s nimi už |
|
| |||
| |||
| Právo mrzí je to jak sa abit mätúce Po prvé je softvér, ktorý môžete použiť k ochrane vašej dcéry dont spoliehať na AOL za ktoré môžeme odporúčaná softvér pre vás Ak si nie ste s AOL teraz kto ste sa? router, co je to? číslo modelu atd na router?
|
| |||
| |||
| ok moja dcéra Shelley ktorí ISP je AOL, ak je počítač bude diať, ale hneď v jej dome a my im s bt internetu sa teraz mám doma rozbočovač pre môj PC a moje ďalšie dcéru Faye prevádzkuje wirless laptop od neho . V routeru mám pripojený k môjmu počítaču grandaughter je 54Mbps bezdrôtový ADSL modem, router DG834Gv3, ale nezabudnite, moji grandaughter ploche nemá modem v ňom. Dúfam, že tento je jasnejšie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Vista Nebude Update | Bubba | Virus, spyware a bezpečnosť | 56 | 30. máj 2009 14:16 |
| Windows Vista Nebude Update | gamiseta | Operačné systémy Windows | 6 | 4. februára 2009 11:44 |
| Windows Update | rbscooby | Operačné systémy Windows | 3 | 24. apríla 2008 13:06 |
| Windows Update nefunguje? | christine154 | Operačné systémy Windows | 4 | 11. marec 2008 09:14 |
| Vista Windows Update | Ostuda | Operačné systémy Windows | 1 | 13. januára 2008 11:26 |
| Thread Tools | |
| |