мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Упдате

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Мар 2008, 02:34
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

ја донт стварно нема ништа о рачунарима, али ми је дао Целерон 1000Мхз мини-тоуер рачунар са системом Уиндоус Милленниум која има
био и ја цитирати
цх> свеже инсталиран и патцхед фром Уиндоус Упдате. Софтуаре
инсталиран
цх> фрееуаре укључује антивирус, заштитни зид, Фирефокс и Опен Оффице 2.
ПЦ
цх> има УСБ1 луке, Етхернет порт и звук, али не и модем за хардвер.
за моју грандаугхтер бих желео модернизирати на Уиндоус КСП који имам Уиндоус КСП диск за то сам га и покренете диск? и ја такође покренути рачунар код куће и све на лаптоп радио БТ хоме вори и такође имају резервни нетгеар радио АДСЛ модем рутери сам могао повезати на старијим ПЦ то изврши то радио уместо куповина радио усб стицк и инфо увелико би узети у лол
Old 19. Мар 2008, 04:13
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

ете потребу да вам УСБ стицк или Етхернет порт на рутери, зависно где се усмјеривач / рачунар је УСБ можда твој једини избор.

да ли сте добили КСП активација кључ? ако је тако да је лако као стављања ЦД-а и из њега боотинг

побрините се ако имаш било каквих слика на ту потребу да им се врати, Фирефокс, канцеларијске и сл ће бити изгубљен!

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 19. Мар 2008, 04:38
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

хвала ти да сам је добио је добио КСП активација кључ им не губимо ништа бринула као пц је давање ми за моје грандаугхтер тако да нема ништа на ту који се односи на нас Аныуаы. као за Етхернет порт на рутери? немам индиција да је добио што на око ЛОЛ да ли ми је да сам жутим кабла повезати на задњој страни рачунара, а затим на нетгеар модем / рутери?
Old 19. Мар 2008, 04:59
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

ја донт тврде да буде геније само покушава помоћи

ја спојен мој усмјеривач ГФ'с уп то њој рачунар помоћу Етхернет кабл и онда други пц користећи бежичну УСБ везу

узели смо телефонски кабл лине сви пут горе за спајање на рутери само за то да их шаље натраг доле бежично, ја донт знати зашто, али чинило једноставније у време

ыес и жутим кабл, тај Етхернет порт,

али као што кажем иве само поставити једно за некога другога и то утврде прекид за њу

Old 19. Мар 2008, 05:09
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

Ако је инсталиран систем Уиндоус МЕ и има УСБ1 луке, која звучи као да је хардвер мај бити прилично стар. Ако је тако, ви не мај да има довољно ресурса (посебно РАМ), који ће покретати КСП и ако покушаш, овај мај учинити ствари врло споро и не реагује ........ Такође ћете морати пронаћи нови хардвер дривер за КСП.

Граб копију Еверест Хоме извештај и повратак са системом наочаре, онда ми може саветовати вас боље.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 19. Мар 2008, 08:56
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

бок хвала свима за помоћ Досад сам већ инсталиран ксп пред последњи пост је написан еверытхингс фине изгледа (познати последњу реч) лол имам инсталиран аол.вр такође, јер је то моје ћерке укхо ИСП услуга је и еартхнет кабл прикључен на пц сада шта радим?

Цхристине кс
Old 19. Мар 2008, 09:17
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

АОЛ ВР је за видик (ВР = Видик спреман)

право да вам не треба интернет софтвер покренути рутери тако да избришете АОЛ софтуаре

добити рутери поуку приручник

тамо ће бити ИП морате спојити путем веб прегледача, нешто попут 192.168.2.2 <тај ударити али изгледа слично

ти онда поставити рутери, корак по корак

затим поново покрените рачунар

отварање прегледача и она треба ауто спојити

Old 19. Мар 2008, 09:25
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мрдавеык View Post
АОЛ ВР је за видик (ВР = Видик спреман)

право да вам не треба интернет софтвер покренути рутери тако да избришете АОЛ софтуаре

добити рутери поуку приручник

тамо ће бити ИП морате спојити путем веб прегледача, нешто попут 192.168.2.2 <тај ударити али изгледа слично

ти онда поставити рутери, корак по корак

затим поново покрените рачунар

отварање прегледача и она треба ауто спојити

ок али мој грандаугхтер је само 6, па ми би радије да јој само бити у могућности пријавити се на АОЛ с родитеља на страже па се може користити само странице које ми узети за њу? Такође не приручника као мој стари рутери сам имао са АОЛ-а не са њима више
Old 19. Мар 2008, 09:46
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

жао нам је, али ово је право добијања абит збуњујуће

као прво ту је софтвер можете да користите како би заштитили вашу кћер не ослањају на АОЛ-у да можемо препоручене програме за вас

Ако нисте с АОЛ сада, који су са вама?

усмјеривач шта је то? број модела итд на рутери?

Old 19. Мар 2008, 09:55
Донаторска Група

Default Уиндоус Упдате

ок моја кћер Шели, који је ИСП АОЛ где је рачунар ће се дешава, али управо сада у својој кући и моја ИМ са БТ интернет сада имам дома вори за моје Стоно рачунар и моје друге ћерке ФАЫЕ тече уирлесс лаптоп од ње . На усмјеривач сам спојен на мој пц грандаугхтер је 54мбпс радио АДСЛ модем рутери ДГ834Гв3 али запамти моју грандаугхтер десктоп нема модем у себи. Наде ово чини јаснијим
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц