![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ја донт стварно нема ништа о рачунарима, али ми је дао Целерон 1000Мхз мини-тоуер рачунар са системом Уиндоус Милленниум која има био и ја цитирати цх> свеже инсталиран и патцхед фром Уиндоус Упдате. Софтуаре инсталиран цх> фрееуаре укључује антивирус, заштитни зид, Фирефокс и Опен Оффице 2. ПЦ цх> има УСБ1 луке, Етхернет порт и звук, али не и модем за хардвер. за моју грандаугхтер бих желео модернизирати на Уиндоус КСП који имам Уиндоус КСП диск за то сам га и покренете диск? и ја такође покренути рачунар код куће и све на лаптоп радио БТ хоме вори и такође имају резервни нетгеар радио АДСЛ модем рутери сам могао повезати на старијим ПЦ то изврши то радио уместо куповина радио усб стицк и инфо увелико би узети у лол |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ете потребу да вам УСБ стицк или Етхернет порт на рутери, зависно где се усмјеривач / рачунар је УСБ можда твој једини избор. да ли сте добили КСП активација кључ? ако је тако да је лако као стављања ЦД-а и из њега боотинг побрините се ако имаш било каквих слика на ту потребу да им се врати, Фирефокс, канцеларијске и сл ће бити изгубљен!
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| хвала ти да сам је добио је добио КСП активација кључ им не губимо ништа бринула као пц је давање ми за моје грандаугхтер тако да нема ништа на ту који се односи на нас Аныуаы. као за Етхернет порт на рутери? немам индиција да је добио што на око ЛОЛ да ли ми је да сам жутим кабла повезати на задњој страни рачунара, а затим на нетгеар модем / рутери? |
|
| |||
| |||
| ја донт тврде да буде геније само покушава помоћи ја спојен мој усмјеривач ГФ'с уп то њој рачунар помоћу Етхернет кабл и онда други пц користећи бежичну УСБ везу узели смо телефонски кабл лине сви пут горе за спајање на рутери само за то да их шаље натраг доле бежично, ја донт знати зашто, али чинило једноставније у време ыес и жутим кабл, тај Етхернет порт, али као што кажем иве само поставити једно за некога другога и то утврде прекид за њу
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је инсталиран систем Уиндоус МЕ и има УСБ1 луке, која звучи као да је хардвер мај бити прилично стар. Ако је тако, ви не мај да има довољно ресурса (посебно РАМ), који ће покретати КСП и ако покушаш, овај мај учинити ствари врло споро и не реагује ........ Такође ћете морати пронаћи нови хардвер дривер за КСП.
| |||
| |||
| бок хвала свима за помоћ Досад сам већ инсталиран ксп пред последњи пост је написан еверытхингс фине изгледа (познати последњу реч) лол имам инсталиран аол.вр такође, јер је то моје ћерке укхо ИСП услуга је и еартхнет кабл прикључен на пц сада шта радим? ![]() Цхристине кс |
|
| |||
| |||
| АОЛ ВР је за видик (ВР = Видик спреман) право да вам не треба интернет софтвер покренути рутери тако да избришете АОЛ софтуаре добити рутери поуку приручник тамо ће бити ИП морате спојити путем веб прегледача, нешто попут 192.168.2.2 <тај ударити али изгледа слично ти онда поставити рутери, корак по корак затим поново покрените рачунар отварање прегледача и она треба ауто спојити
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ок али мој грандаугхтер је само 6, па ми би радије да јој само бити у могућности пријавити се на АОЛ с родитеља на страже па се може користити само странице које ми узети за њу? Такође не приручника као мој стари рутери сам имао са АОЛ-а не са њима више |
|
| |||
| |||
| жао нам је, али ово је право добијања абит збуњујуће као прво ту је софтвер можете да користите како би заштитили вашу кћер не ослањају на АОЛ-у да можемо препоручене програме за вас Ако нисте с АОЛ сада, који су са вама? усмјеривач шта је то? број модела итд на рутери?
|
| |||
| |||
| ок моја кћер Шели, који је ИСП АОЛ где је рачунар ће се дешава, али управо сада у својој кући и моја ИМ са БТ интернет сада имам дома вори за моје Стоно рачунар и моје друге ћерке ФАЫЕ тече уирлесс лаптоп од ње . На усмјеривач сам спојен на мој пц грандаугхтер је 54мбпс радио АДСЛ модем рутери ДГ834Гв3 али запамти моју грандаугхтер десктоп нема модем у себи. Наде ово чини јаснијим |