az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows Update

Reply

Konu Araçları
Old 19 Şubat 2008, 02:34
Bağış Grubu

Default Windows Update

Gerçekten bilgisayarlar ama bir Celeron 1000Mhz mini kule Windows Millennium olan çalışan verilmiştir dair hiçbir şey dont
ve i teklif edilmiş
kanal> taze kurulu ve Windows Update yamalı. Yazılım
yüklü
kanal> ücretsiz Antivirus, Güvenlik Duvarı, Firefox ve Open Office 2 içerir.
PC
kanal> USB1 port, Ethernet portu ve ses donanımı ancak modemi vardır.
için grandaughter i için bir Windows XP disk olan XP Windows Update istiyorum ben sadece şunu söylemek ve diskin çalıştırabilirim? ve i de BT ana merkezi bütün de i Büyük bilgisayar için kablosuz yerine kablosuz bir USB Stick ve bilgi satın almanın büyük alınan edeceğini yapmak bağlanmak bir yedek Netgear Kablosuz ADSL Modem Router var evde bir bilgisayar ve kablosuz dizüstü çalıştırmak çok komik
Old 19 Şubat 2008, 04:13
Bağış Grubu

Default Windows Update

size bir USB Stick veya yönlendirici bir ethernet bağlantısı göre gerek nereye yönlendirici / bilgisayar usb belki de tek seçenek olacak.

size XP etkinleştirme anahtarı var? Eğer bu kadar kolay CD koyarak ve ondan boot olarak

Eğer size, Firefox bunları yedeklemek için herhangi bir dosya var emin olun, ofis vb kaybolur!

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 19 Şubat 2008, 04:38
Bağış Grubu

Default Windows Update

evet i XP etkinleştirme anahtarı Sohbet bu nedenle bu bizim için yine de geçerlidir hiçbir şey olduğu gibi PC Benim için grandaughter için verirken bir şey kaybetme konusunda endişeli değil var var teşekkür ederim. yönlendiriciye Ethernet bağlantısı için? değil ne hakkında LOL konusunda bana sarı kablo i PC'nin arka ve sonra Netgear modem bağlanmak / yönlendirici için bir ipucu var mı?
Old 19 Şubat 2008, 04:59
Bağış Grubu

Default Windows Update

I dont iddia bir dahisin Sadece yardım etmeye çalışıyordum için

Onu bilgisayar Ethernet kablosu kullanarak ve sonra da ikinci bir adet kablosuz USB bağlantısı kullanarak benim GF's yönlendirici kadar bağlı

bir telefon hattı kablosu tüm yukarıda yönlendiriciye sadece için kablosuz aşağıda geri gönderilmek üzere, neden bilmiyorduysanız ama kolay anda görünen şekilde bağlanmak için aldı

ve evet sarı kablo, Ethernet bağlantısı şu

ama ben yalnızca bir başka biri için hazırlanmış ive söylüyorlar ve iyi çalışırsa, onu

Old 19 Şubat 2008, 05:09
Bağış Grubu

Default Windows Update

Eğer sistem Windows ME ile monte edilmiş ve USB1 port, bu gibi donanım oldukça eski olabilir geliyor. Eğer öyleyse,, ve XP çalıştırmak için eğer deneyin yeterli kaynakların (özellikle RAM) olabilir, bu işler çok yavaş ve tepkisiz ........ yapabilir Ayrıca XP için yeni donanım sürücüleri bulmak gerekir.

Grab Kopyanın Everest Ana Sayfa ve sistem özellikleri ile, o zaman daha iyi yardımcı olabiliriz vereceğiz.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 19 Şubat 2008, 08:56
Bağış Grubu

Default Windows Update

yardım için teşekkür merhaba herkes, bugüne kadar i zaten son göndermeden önce XP yüklü olduğunu iyi (ünlü son kelime gibi) lol ben de bu benim kızım internet servis sağlayıcı wqho ve earthnet kablo ile bağlı olduğu aol.vr yüklü everythings yazılmıştır PC şimdi neler yapıyorlar?

x Christine
Old 19 Şubat 2008, 09:17
Bağış Grubu

Default Windows Update

AOL VR Vista (VR = Vista hazır) için

Sağ dont bir yönlendirici olan AOL yazılım silindi çalıştırmak için İnternet yazılım gerek

yönlendirici talimat kitapçğna almak

orada bir IP için bir web tarayıcı, 192.168.2.2 gibi bir şey üzerinden bağlanmak zorunda olacaktır <bir tahmin şu ama benzer

Daha sonra adım yönlendiricinin adım kurmak

bilgisayarınızı yeniden başlatın

bir web tarayıcısı açın ve gereken otomatik bağlamak

Old 19 Şubat 2008, 09:25
Bağış Grubu

Default Windows Update

Alıntı:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
AOL VR Vista (VR = Vista hazır) için

Sağ dont bir yönlendirici olan AOL yazılım silindi çalıştırmak için İnternet yazılım gerek

yönlendirici talimat kitapçğna almak

orada bir IP için bir web tarayıcı, 192.168.2.2 gibi bir şey üzerinden bağlanmak zorunda olacaktır <bir tahmin şu ama benzer

Daha sonra adım yönlendiricinin adım kurmak

bilgisayarınızı yeniden başlatın

bir web tarayıcısı açın ve gereken otomatik bağlamak

benim grandaughter yalnızca 6 böylece onu yalnızca üst koruma ile de sadece onu almak için siteyi kullanabilirsiniz on AOL için giriş yapabilirsiniz tercih would tamam ama? de manuel olarak eski yönlendirici Onlarla AOL değil artık vardı
Old 19 Şubat 2008, 09:46
Bağış Grubu

Default Windows Update

sağ üzgünüm bu olmaktadır Abit kafa karıştırıcı

öncelikle işte bu sizin için yazılım tavsiye edebilirsiniz kızınız dont AOL güveniyor korumak için kullanabileceğiniz bir yazılımdır

Eğer AOL ile artık kim ile mi?

Router ne olduğunu? Router üzerinde model numarası vb?

Old 19 Şubat 2008, 09:55
Bağış Grubu

Default Windows Update

olan ISS AOL benim kızım Shelley tamam burada bilgisayar olacak, ancak şu anda evimde kendi ve Sohbet i BT İnternet Şimdi benim masaüstü bilgisayar ve bir ev merkezi olması diğer kızı Faye onu bir wirless dizüstü çalışır . Yönlendirici benim grandaughter PC'ye bağlı bir 54Mbps Kablosuz ADSL Modem Router DG834Gv3 ama benim grandaughter masaüstü hatırlıyorum onu yok modemi vardır. Umut bu özellik onu net
Reply

Register

Bookmarks