![]() |
|
| |||
| |||
| Gerçekten bilgisayarlar ama bir Celeron 1000Mhz mini kule Windows Millennium olan çalışan verilmiştir dair hiçbir şey dont ve i teklif edilmiş kanal> taze kurulu ve Windows Update yamalı. Yazılım yüklü kanal> ücretsiz Antivirus, Güvenlik Duvarı, Firefox ve Open Office 2 içerir. PC kanal> USB1 port, Ethernet portu ve ses donanımı ancak modemi vardır. için grandaughter i için bir Windows XP disk olan XP Windows Update istiyorum ben sadece şunu söylemek ve diskin çalıştırabilirim? ve i de BT ana merkezi bütün de i Büyük bilgisayar için kablosuz yerine kablosuz bir USB Stick ve bilgi satın almanın büyük alınan edeceğini yapmak bağlanmak bir yedek Netgear Kablosuz ADSL Modem Router var evde bir bilgisayar ve kablosuz dizüstü çalıştırmak çok komik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| size bir USB Stick veya yönlendirici bir ethernet bağlantısı göre gerek nereye yönlendirici / bilgisayar usb belki de tek seçenek olacak. size XP etkinleştirme anahtarı var? Eğer bu kadar kolay CD koyarak ve ondan boot olarak Eğer size, Firefox bunları yedeklemek için herhangi bir dosya var emin olun, ofis vb kaybolur!
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| evet i XP etkinleştirme anahtarı Sohbet bu nedenle bu bizim için yine de geçerlidir hiçbir şey olduğu gibi PC Benim için grandaughter için verirken bir şey kaybetme konusunda endişeli değil var var teşekkür ederim. yönlendiriciye Ethernet bağlantısı için? değil ne hakkında LOL konusunda bana sarı kablo i PC'nin arka ve sonra Netgear modem bağlanmak / yönlendirici için bir ipucu var mı? |
|
| |||
| |||
| I dont iddia bir dahisin Sadece yardım etmeye çalışıyordum için Onu bilgisayar Ethernet kablosu kullanarak ve sonra da ikinci bir adet kablosuz USB bağlantısı kullanarak benim GF's yönlendirici kadar bağlı bir telefon hattı kablosu tüm yukarıda yönlendiriciye sadece için kablosuz aşağıda geri gönderilmek üzere, neden bilmiyorduysanız ama kolay anda görünen şekilde bağlanmak için aldı ve evet sarı kablo, Ethernet bağlantısı şu ama ben yalnızca bir başka biri için hazırlanmış ive söylüyorlar ve iyi çalışırsa, onu
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sistem Windows ME ile monte edilmiş ve USB1 port, bu gibi donanım oldukça eski olabilir geliyor. Eğer öyleyse,, ve XP çalıştırmak için eğer deneyin yeterli kaynakların (özellikle RAM) olabilir, bu işler çok yavaş ve tepkisiz ........ yapabilir Ayrıca XP için yeni donanım sürücüleri bulmak gerekir.
| |||
| |||
| yardım için teşekkür merhaba herkes, bugüne kadar i zaten son göndermeden önce XP yüklü olduğunu iyi (ünlü son kelime gibi) lol ben de bu benim kızım internet servis sağlayıcı wqho ve earthnet kablo ile bağlı olduğu aol.vr yüklü everythings yazılmıştır PC şimdi neler yapıyorlar? ![]() x Christine |
|
| |||
| |||
| AOL VR Vista (VR = Vista hazır) için Sağ dont bir yönlendirici olan AOL yazılım silindi çalıştırmak için İnternet yazılım gerek yönlendirici talimat kitapçğna almak orada bir IP için bir web tarayıcı, 192.168.2.2 gibi bir şey üzerinden bağlanmak zorunda olacaktır <bir tahmin şu ama benzer Daha sonra adım yönlendiricinin adım kurmak bilgisayarınızı yeniden başlatın bir web tarayıcısı açın ve gereken otomatik bağlamak
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
benim grandaughter yalnızca 6 böylece onu yalnızca üst koruma ile de sadece onu almak için siteyi kullanabilirsiniz on AOL için giriş yapabilirsiniz tercih would tamam ama? de manuel olarak eski yönlendirici Onlarla AOL değil artık vardı |
|
| |||
| |||
| sağ üzgünüm bu olmaktadır Abit kafa karıştırıcı öncelikle işte bu sizin için yazılım tavsiye edebilirsiniz kızınız dont AOL güveniyor korumak için kullanabileceğiniz bir yazılımdır Eğer AOL ile artık kim ile mi? Router ne olduğunu? Router üzerinde model numarası vb?
|
| |||
| |||
| olan ISS AOL benim kızım Shelley tamam burada bilgisayar olacak, ancak şu anda evimde kendi ve Sohbet i BT İnternet Şimdi benim masaüstü bilgisayar ve bir ev merkezi olması diğer kızı Faye onu bir wirless dizüstü çalışır . Yönlendirici benim grandaughter PC'ye bağlı bir 54Mbps Kablosuz ADSL Modem Router DG834Gv3 ama benim grandaughter masaüstü hatırlıyorum onu yok modemi vardır. Umut bu özellik onu net |
![]() |
|
| Bookmarks |