менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Update

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 лютого 2008, 02:34
Донор групи

Default Windows Update

I Dont дійсно немає нічого про комп'ютерах, але мені дали Celeron 1000Mhz Mini-Tower ПК під керуванням Windows Millennium яка
було, і я цитую
CH> свіжовстановленому і латка від оновлення Windows. Програмне забезпечення
Встановлена
CH> включає в себе безкоштовне антивірусних програм, брандмауерів, Firefox і Open Office 2.
PC
CH> має USB1 портами, портом Ethernet і звукової апаратури, але немає модему.
для мого grandaughter я хотів би оновити до Windows XP, які я диска Windows XP на мені просто поставити його і запустити диск? і я також запустити на комп'ютері будинку і бездротового ноутбук все по БТ я додому концентратора також запасні NETGEAR бездротового маршрутизатора ADSL модем я можу підключитися до ПК для дорослих зробити це бездротова замість покупки бездротового USB-Stick та інформація буде в значній мірі прийняті в ха-ха-ха
Old 19 лютого 2008, 04:13
Донор групи

Default Windows Update

Вам знадобляться вам USB-Stick або Ethernet підключення до маршрутизатора, залежно де маршрутизатора / комп'ютера USB Може бути, ваш єдиний вибір.

У вас є ключові XP активація? якщо так само легко, як покласти на компакт-диску та завантаження з нього

Переконайтеся в тому, якщо у вас є які-небудь файли там потрібно їх резервні копії, Firefox, офіс і т.д. будуть видалені!

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 19 лютого 2008, 04:38
Донор групи

Default Windows Update

Спасибі, так у мене є XP Ключ активації їм не хвилює, втратити щось як комп'ютер давав мені за grandaughter тому немає нічого там, що відноситься і до нас все одно. Що стосується підключення до Ethernet-маршрутизатора? ще не отримали ключ до того, що на вашому Про LOL ти мені жовту кабелю, який підключений до задньої панелі ПК, а потім до NETGEAR модем / маршрутизатор?
Old 19 лютого 2008, 04:59
Донор групи

Default Windows Update

I Dont претензія бути генієм, просто намагався допомогти

Я підключив маршрутизатора ФГ до неї комп'ютер за допомогою кабелю Ethernet, а потім другий комп'ютер за допомогою бездротового з'єднання USB

Ми прийняли кабелю телефонної лінії весь шлях наверх для підключення до маршрутизатора тільки для того, щоб бути відправлені назад вниз, бездротовий зв'язок, тому я не знаю, але здається легше, в той час

Та й жовтий кабель, Thats Ethernet зв'язку

але, як я кажу тільки Ive створена одна для кого-то, це чудово працює для неї

Old 19 лютого 2008, 05:09
Донор групи

Default Windows Update

Якщо система була встановлена з Windows ME і USB1 портів, яка звучить так, як ніби устаткування можуть бути досить старим. Якщо так, то вам може не вистачити ресурсів (особливо пам'яті), щоб запустити XP і якщо ви спробуєте, то це може зробити речі дуже повільно і не вдається ........ Також вам необхідно буде знайти нові драйвери для XP.

Захопити копію EVEREST Home і представити доповідь з системою специфікації, то ми можемо повідомити вам краще.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19 лютого 2008, 08:56
Донор групи

Default Windows Update

Привіт Усім спасибі за допомогу до цих пір я вже встановлена XP до останнього пост був написаний Everythings здається штрафу (відомий останнього слова) LOL Я встановив aol.vr також як це wqho моєї дочки ISP провайдера і Ертнет кабелю, підключеного до PC Що тепер робити?

Христина X
Old 19 лютого 2008, 09:17
Донор групи

Default Windows Update

AOL VR для Vista (VR = Vista Ready)

Право ви не потрібен інтернет програмне забезпечення для запуску маршрутизатора таким видалене програмне забезпечення AOL

Отримати маршрутизатора інструкція

там буде IP Ви повинні з'єднатися за допомогою веб-браузера, щось на зразок 192.168.2.2 <Thats здогадуватися, але схоже

Потім Ви створили маршрутизатор крок за кроком

перезавантажте комп'ютер

відкрити веб-браузер і воно має Auto Connect

Old 19 лютого 2008, 09:25
Донор групи

Default Windows Update

Цитата:
Спочатку Написав mrdaveyk View Post
AOL VR для Vista (VR = Vista Ready)

Право ви не потрібен інтернет програмне забезпечення для запуску маршрутизатора таким видалене програмне забезпечення AOL

Отримати маршрутизатора інструкція

там буде IP Ви повинні з'єднатися за допомогою веб-браузера, щось на зразок 192.168.2.2 <Thats здогадуватися, але схоже

Потім Ви створили маршрутизатор крок за кроком

перезавантажте комп'ютер

відкрити веб-браузер і воно має Auto Connect

ОК, але моя grandaughter тільки 6 тому я вважав за краще б її тільки зможемо підписати до AOL з батьками гвардії тому вона може просто використовувати сайт, який ми обрали для неї? Також не як її керівництвом мого давнього маршрутизатора я мав з AOL з ними не більше
Old 19 лютого 2008, 09:46
Донор групи

Default Windows Update

Право жаль це отримання ABIT оману

По-перше, це програмне забезпечення можна використовувати, щоб захистити свою дочку Dont покладатися на AOL за що ми можемо Рекомендоване програмне забезпечення для Вас

Якщо ви не з AOL зараз, хто ти?

маршрутизатора, що це таке? номер моделі і т.д. на маршрутизатор?

Old 19 лютого 2008, 09:55
Донор групи

Default Windows Update

OK моя дочка Шеллі, який є провайдером AOL де комп'ютер буде їхати, але тепер його права на мій будинок, і їм з BT Інтернеті тепер у мене є будинок центром для мого ПК і інші мої Фей дочка працює Wirless ноутбука від нього . Маршрутизатор Я підключився до моєї grandaughter ПК 54Mbps Wireless ADSL Modem Router DG834Gv3 але пам'ятайте, мій grandaughter Desktop не має модемом в ньому. Сподіваємося, що це робить його більш чітким
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Vista не буде оновлення Bubba Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 56 30 травня 2009 14:16
Windows Vista буде не оновлюється gamiseta Операційні системи Windows 6 4 лютого 2009 11:44
Windows Update rbscooby Операційні системи Windows 3 24 квітня 2008 13:06
Windows Update не працює? christine154 Операційні системи Windows 4 11 березня 2008 09:14
Vista Windows Update Shocker Операційні системи Windows 1 13 січня 2008 11:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.