![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| I Dont дійсно немає нічого про комп'ютерах, але мені дали Celeron 1000Mhz Mini-Tower ПК під керуванням Windows Millennium яка було, і я цитую CH> свіжовстановленому і латка від оновлення Windows. Програмне забезпечення Встановлена CH> включає в себе безкоштовне антивірусних програм, брандмауерів, Firefox і Open Office 2. PC CH> має USB1 портами, портом Ethernet і звукової апаратури, але немає модему. для мого grandaughter я хотів би оновити до Windows XP, які я диска Windows XP на мені просто поставити його і запустити диск? і я також запустити на комп'ютері будинку і бездротового ноутбук все по БТ я додому концентратора також запасні NETGEAR бездротового маршрутизатора ADSL модем я можу підключитися до ПК для дорослих зробити це бездротова замість покупки бездротового USB-Stick та інформація буде в значній мірі прийняті в ха-ха-ха |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам знадобляться вам USB-Stick або Ethernet підключення до маршрутизатора, залежно де маршрутизатора / комп'ютера USB Може бути, ваш єдиний вибір. У вас є ключові XP активація? якщо так само легко, як покласти на компакт-диску та завантаження з нього Переконайтеся в тому, якщо у вас є які-небудь файли там потрібно їх резервні копії, Firefox, офіс і т.д. будуть видалені!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Спасибі, так у мене є XP Ключ активації їм не хвилює, втратити щось як комп'ютер давав мені за grandaughter тому немає нічого там, що відноситься і до нас все одно. Що стосується підключення до Ethernet-маршрутизатора? ще не отримали ключ до того, що на вашому Про LOL ти мені жовту кабелю, який підключений до задньої панелі ПК, а потім до NETGEAR модем / маршрутизатор? |
|
| |||
| |||
| I Dont претензія бути генієм, просто намагався допомогти Я підключив маршрутизатора ФГ до неї комп'ютер за допомогою кабелю Ethernet, а потім другий комп'ютер за допомогою бездротового з'єднання USB Ми прийняли кабелю телефонної лінії весь шлях наверх для підключення до маршрутизатора тільки для того, щоб бути відправлені назад вниз, бездротовий зв'язок, тому я не знаю, але здається легше, в той час Та й жовтий кабель, Thats Ethernet зв'язку але, як я кажу тільки Ive створена одна для кого-то, це чудово працює для неї
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо система була встановлена з Windows ME і USB1 портів, яка звучить так, як ніби устаткування можуть бути досить старим. Якщо так, то вам може не вистачити ресурсів (особливо пам'яті), щоб запустити XP і якщо ви спробуєте, то це може зробити речі дуже повільно і не вдається ........ Також вам необхідно буде знайти нові драйвери для XP.
| |||
| |||
| Привіт Усім спасибі за допомогу до цих пір я вже встановлена XP до останнього пост був написаний Everythings здається штрафу (відомий останнього слова) LOL Я встановив aol.vr також як це wqho моєї дочки ISP провайдера і Ертнет кабелю, підключеного до PC Що тепер робити? ![]() Христина X |
|
| |||
| |||
| AOL VR для Vista (VR = Vista Ready) Право ви не потрібен інтернет програмне забезпечення для запуску маршрутизатора таким видалене програмне забезпечення AOL Отримати маршрутизатора інструкція там буде IP Ви повинні з'єднатися за допомогою веб-браузера, щось на зразок 192.168.2.2 <Thats здогадуватися, але схоже Потім Ви створили маршрутизатор крок за кроком перезавантажте комп'ютер відкрити веб-браузер і воно має Auto Connect
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
ОК, але моя grandaughter тільки 6 тому я вважав за краще б її тільки зможемо підписати до AOL з батьками гвардії тому вона може просто використовувати сайт, який ми обрали для неї? Також не як її керівництвом мого давнього маршрутизатора я мав з AOL з ними не більше |
|
| |||
| |||
| Право жаль це отримання ABIT оману По-перше, це програмне забезпечення можна використовувати, щоб захистити свою дочку Dont покладатися на AOL за що ми можемо Рекомендоване програмне забезпечення для Вас Якщо ви не з AOL зараз, хто ти? маршрутизатора, що це таке? номер моделі і т.д. на маршрутизатор?
|
| |||
| |||
| OK моя дочка Шеллі, який є провайдером AOL де комп'ютер буде їхати, але тепер його права на мій будинок, і їм з BT Інтернеті тепер у мене є будинок центром для мого ПК і інші мої Фей дочка працює Wirless ноутбука від нього . Маршрутизатор Я підключився до моєї grandaughter ПК 54Mbps Wireless ADSL Modem Router DG834Gv3 але пам'ятайте, мій grandaughter Desktop не має модемом в ньому. Сподіваємося, що це робить його більш чітким |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Vista не буде оновлення | Bubba | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 56 | 30 травня 2009 14:16 |
| Windows Vista буде не оновлюється | gamiseta | Операційні системи Windows | 6 | 4 лютого 2009 11:44 |
| Windows Update | rbscooby | Операційні системи Windows | 3 | 24 квітня 2008 13:06 |
| Windows Update не працює? | christine154 | Операційні системи Windows | 4 | 11 березня 2008 09:14 |
| Vista Windows Update | Shocker | Операційні системи Windows | 1 | 13 січня 2008 11:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |