menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Update

Reply

Thread Nástroje
Old 24. dubna 2008, 09:31
Člen Skupina

Jen se pokoušela zjistit, zda se může dostat i můj Windows Update (příprava na Service Pack 3) a nyní mám tuto chybu:

[Číslo chyby: 0x80072efd]
Na stránkách došlo k chybě a nelze zobrazit stránku, kterou chcete zobrazit. Níže uvedené možnosti mohou pomoci při řešení případných problémů. Pro sebe-help možností: Pro podporované možnosti podpory: Přečtěte si více o kroky, kterými můžete tento problém vyřešit (chyba číslo 0x80072efd) sami.

Ví někdo jak to vyřešit.

(Microsoft mohl nechat pouze jeden počítač na síti, aktualizaci v čase, jako i nyní s další aktualizací to samo?)
Old 24. dubna 2008, 09:46
Moderátor skupiny

Pár řešení zde> http://support.microsoft.com/?kbid=836941 # KB1

Zkuste vypnout bránu firewall při používání webu. Nebo Vymažte vyrovnávací paměť a temp. soubory předem.

Old 24. dubna 2008, 12:11
Člen Skupina

Bůh nikdy mysleli, že je firewall, jeho pracoval před kdy bylo nahoru, tak i dont vědět, díky
Old 24. dubna 2008, 13:06
Moderátor skupiny

Jsem rád, že to fungovalo!

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.