![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je bio težak to vidjeti ako ja mogu dobiti moj Windows Update (priprema za Service Pack 3), a zatim ja dobiti ovaj greška: [Error number: 0x80072EFD] Website naišao je na problem i ne može prikazati web stranicu koju pokušavate vidjeti. Opcije dolje može vam pomoći da riješite problem. Za self-help options: Za pomogla podrška opcije:
se bilo tko znati kako riješiti ovaj. (Microsoft mogao prepustiti samo jedno računalo na mreži ažurirati na vrijeme, kao i trenutno ima drugu ažirirajući to self?) |
|
| |||
| |||
| Nekoliko rješenja ovdje> http://support.microsoft.com/?kbid=836941 # kb1 Pokušajte isključivanje Vašeg vatrozida prilikom korištenja web stranice. Ili Ispraznite predmemoriju i temp. slika unaprijed. |
|
| |||
| |||
| Bog nikada ne misli da se firewall, njegova je radio prije, kada je prema gore, na taj način ja dont znati, hvala opet |
|
| |||
| |||
| Glad to radili! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vidik Ažurirati Won't | Bubba | Virus, Spyware i sigurnost | 56 | 30. svibanj 2009 14:16 |
| Windows Vista neće Ažuriraj | gamiseta | Windows Operating Systems | 6 | 4. veljača 2009 11:44 |
| Windows update ne radi? | christine154 | Windows Operating Systems | 4 | 11. ožujak 2008 09:14 |
| Windows Update | christine154 | Windows Operating Systems | 45 | 28. veljača 2008 05:45 |
| Ažuriranje za Windows Vista | Roman | Windows Operating Systems | 1 | 13 siječanj 2008 11:26 |
| Thread Tools | |
| |