kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows frissítés

Reply

Téma eszközök
Old Április 24 2008, 09:31
Csoport tagja

Default Windows frissítés

Csak kipróbálás-hoz lát ha Tudok én a Windows Update (felkészülés a Service Pack 3), és most én kap ez hiba:

[Hiba száma: 0x80072efd]
A weboldal hibát észlelt, és nem tudja megjeleníteni az oldal kívánt céllal. A lehetőségek az alábbiak talán segít megoldani a problémát. Az önsegélyező lehetőségek: A támogatott támogatási lehetőségek: További információ a lépéseket akkor lehet, hogy megoldja ezt a problémát (hiba száma 0x80072efd) magad.

Tudja valaki, hogyan lehet megoldani ezt.

(ez csak a Microsoft let egy számítógépet a hálózatra kapcsolt frissítés egy időben, ahogy azt jelenleg miután egy frissítése magától?)
Old Április 24 2008, 09:46
Moderátor Csoport

Néhány megoldás itt> http://support.microsoft.com/?kbid=836941 # KB1

Próbálja kikapcsolása tűzfal használata során az oldalra. Vagy törli a cache és hőm. kép előtt.

Old Április 24 2008, 12:11
Csoport tagja

Isten soha nem gondoltam arra, hogy a tűzfal, az előtt dolgozott, amikor fel, úgyhogy ne is tudom, köszönöm
Old Április 24 2008, 13:06
Moderátor Csoport

Örülök, hogy dolgozott!

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A Windows Vista nem Update Bubba Vírus, kémprogram és biztonság 56 30. május 2009 14:16
A Windows Vista nem frissül gamiseta A Windows operációs rendszerek 6 4. február 2009 11:44
A Windows Update nem működik? christine154 A Windows operációs rendszerek 4 11. március 2008 09:14
Windows frissítés christine154 A Windows operációs rendszerek 45 28. február 2008 05:45
Windows Vista-frissítés Ócskaság A Windows operációs rendszerek 1 13. január 2008 11:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.