![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak kipróbálás-hoz lát ha Tudok én a Windows Update (felkészülés a Service Pack 3), és most én kap ez hiba: [Hiba száma: 0x80072efd] A weboldal hibát észlelt, és nem tudja megjeleníteni az oldal kívánt céllal. A lehetőségek az alábbiak talán segít megoldani a problémát. Az önsegélyező lehetőségek: A támogatott támogatási lehetőségek:
Tudja valaki, hogyan lehet megoldani ezt. (ez csak a Microsoft let egy számítógépet a hálózatra kapcsolt frissítés egy időben, ahogy azt jelenleg miután egy frissítése magától?) |
|
| |||
| |||
| Néhány megoldás itt> http://support.microsoft.com/?kbid=836941 # KB1 Próbálja kikapcsolása tűzfal használata során az oldalra. Vagy törli a cache és hőm. kép előtt. |
|
| |||
| |||
| Isten soha nem gondoltam arra, hogy a tűzfal, az előtt dolgozott, amikor fel, úgyhogy ne is tudom, köszönöm |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy dolgozott! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows Vista nem Update | Bubba | Vírus, kémprogram és biztonság | 56 | 30. május 2009 14:16 |
| A Windows Vista nem frissül | gamiseta | A Windows operációs rendszerek | 6 | 4. február 2009 11:44 |
| A Windows Update nem működik? | christine154 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 11. március 2008 09:14 |
| Windows frissítés | christine154 | A Windows operációs rendszerek | 45 | 28. február 2008 05:45 |
| Windows Vista-frissítés | Ócskaság | A Windows operációs rendszerek | 1 | 13. január 2008 11:26 |
| Téma eszközök | |
| |