![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog buvo bandoma išsiaiškinti, ar aš galiu gauti savo "Windows Update (rengiant Service Pack 3), ir dabar man ši klaida: [ERROR numeris: 0x80072EFD] Svetainėje iškilo problema ir negali rodyti puslapyje Jūs bandote peržiūrėti. Toliau pateikiami duomenys gali padėti jums išspręsti problemą. For self-help puslapį: Norėdami padeda remti šį puslapį:
Ar kas nors žino kaip išspręsti šią problemą. ( "Microsoft" galėjo tik tegul vienas kompiuterio tinklo atnaujinimo metu, kaip aš dabar, turintys kitą atnaujinti ją savarankiškai?) |
|
| |||
| |||
| Keletą sprendimų čia> http://support.microsoft.com/?kbid=836941 # KB1 Pabandykite išjungti ugniasienę, kai naudojasi internetiniu tinklapiu. Ar išvalyti talpyklą ir temp. failus iš anksto. |
|
| |||
| |||
| Dievas niekada negalvojo, kad ji būtų ugniasienės, jos dirbo anksčiau, kai ji buvo, tad i dont know, thanks again |
|
| |||
| |||
| Džiaugiamės, kad ji dirbo! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Vista" neatnaujins | Bubba | Virus, Spyware & Security | 56 | Gegužė 30, 2009 14:16 |
| "Windows Vista" neatnaujins | gamiseta | Windows "operacinės sistemos | 6 | 4 vasaris 2009 11:44 |
| Windows update neveikia? | christine154 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 11, 2008 09:14 |
| Windows Update | christine154 | Windows "operacinės sistemos | 45 | 28 vasaris 2008 05:45 |
| "Windows Vista" naujinimas | Shocker | Windows "operacinės sistemos | 1 | 13 sausis 2008 11:26 |
| Temos įrankiai | |
| |