![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Довољно је био тежак за видјети да ја могу добити мој Уиндоус Упдате (припрема за Сервице Пацк 3), а затим ја добити данашји грешка: [Еррор нумбер: 0кс80072ЕФД] Уебсите наишао је на проблем и не може приказати уеб страницу коју покушавате видети. Опције доле може вам помоћи да решите проблем. За селф-хелп оптионс: За помогла подршка опције:
се било ко кноткле како решити овај. (Мицрософт могао препустити само једно рачунар на мрежи модернизирати на време, као и тренутно има другу модернизација то селф?) |
|
| |||
| |||
| Неколико решења овде> хттп://суппорт.мицрософт.цом/?кбид=836941 # кб1 Покушајте искључивање Вашег заштитног зида приликом коришћења уеб стране. Или Испразните предмеморију и темп. слика унапред. |
|
| |||
| |||
| Бог никада не мисли да се фиреуалл, његова је радио пре, када је према горе, на тај начин ја донт кноткле, хвала опет |
|
| |||
| |||
| Глад то радили! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоуси Видик Модернизирати Уон'т | Буббле | Вирус, Спыуаре и безбедност | 56 | 30 мај 2009 14:16 |
| Уиндоус Виста неће Ажурирај | гамисета | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 4 фебруар 2009 11:44 |
| Уиндоус упдате не ради? | цхристине154 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 11 март 2008 09:14 |
| Уиндоус Упдате | цхристине154 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 45 | 28 фебруар 2008 05:45 |
| Исправка за Уиндоус Виста | Роман | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 13 јануар 2008 11:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |