az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows Update

Reply

Konu Araçları
Old 24 Nisan 2008, 09:31
Üye Grubu

Sadece i (Service Pack 3 için) ve şimdi bu hatayı almaya hazırlanıyor: Windows güncelleştirme alabilirsiniz çalışıyorum

[Hata numarası: 0x80072EFD]
Bu web sitesi bir sorunla karşılaştı görüntülemeye çalıştığınız sayfa gösteremez. Bu seçenekler aşağıda verilmiştir bu sorunu çözmeye yardımcı olabilir. Kendi kendine yardım için seçenekler: Yardım destek seçenekleri için: Hakkında daha fazla bilgi adımları (hata numarası 0x80072EFD) kendini bu sorunu çözmek için alabilir.

herkes bu çözmek için biliyor mu.

(sadece i her seferinde bir şebeke güncelleme bir bilgisayar, şu anda başka bir kendini bu güncellemeyi sahip?) izin verebilir Microsoft
Old 24 Nisan 2008, 09:46
Moderatör Grubu

Birkaç çözüm burada> http://support.microsoft.com/?kbid=836941 # kb1

Zaman sitesini kullanarak güvenlik duvarını kapatmayı deneyin. Veya Önbelleğinizi ve ısı temizleyin. Dosyaları önceden.

Old 24 Nisan 2008, 12:11
Üye Grubu

Tanrı firewall olduğu düşünülür asla, onun bu kadar önce, öylesine i dont çalıştı, teşekkürler tekrar biliyorum
Old 24 Nisan 2008, 13:06
Moderatör Grubu

Sevindim işe yaradı!

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından