менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Update

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 квітня 2008, 09:31
Член групи

Default Windows Update

Просто намагаюся побачити якщо я можу забрати мій Windows Update (підготовка до Service Pack 3), і тепер я отримую таку помилку:

[Номер помилки: 0x80072EFD]
На сайті виявлена помилка і не може відобразити сторінку, яку ви намагаєтеся переглянути. Нижче наводяться параметри можуть допомогти вам вирішити проблему. Для самодопомоги сторінку: Для сприяння варіанти підтримки: Дізнайтеся більше про кроки, які можна зробити для вирішення цієї проблеми (номер помилки 0x80072EFD) самостійно.

Хто-небудь знає, як вирішити це.

(може Microsoft нехай тільки на одному комп'ютері в мережі, оновлення в той час, як я в даний час завести ще одного оновлення його самоврядування?)
Old 24 квітня 2008, 09:46
Модератор групи

Default Windows Update

Кілька рішень тут> http://support.microsoft.com/?kbid=836941 # kb1

Спробуйте відключення брандмауера при використанні сайту. Або очистити кеш і темп. Файли заздалегідь.

Old 24 квітня 2008, 12:11
Член групи

Default Windows Update

Бог ніколи не думала його як брандмауер, його працював раніше, коли він був піднятий, так що я не знаю, завдяки знову
Old 24 квітня 2008, 13:06
Модератор групи

Default Windows Update

Радий, що він працював!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Vista не буде оновлення Bubba Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 56 30 травня 2009 14:16
Windows Vista буде не оновлюється gamiseta Операційні системи Windows 6 4 лютого 2009 11:44
Windows Update не працює? christine154 Операційні системи Windows 4 11 березня 2008 09:14
Windows Update christine154 Операційні системи Windows 45 28 лютого 2008 05:45
Vista Windows Update Shocker Операційні системи Windows 1 13 січня 2008 11:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.