по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows Update Агент 5.8.02469 Изтегляне

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти Декември 2007, 19:54
Член Група

Default Windows Update Агент 5.8.02469 Изтегляне

Имам Windows XP Professional Service Pack 2, и отивам да инсталирате MSN живо най-новата версия и аз добивам този внимателни изскачащото.

Критична актуализация е необходимо. За да продължи тази инсталация, ще трябва да инсталирате Windows Update агент 5.8.02469 или по-късно.

Аз съм просто се чудех къде да изтеглите тази актуализация, без да стартирате автоматични актуализации.

Благодарности,
Old 26-ти декември 2007 година, 06:57
Администратор Група

Ха! Уви, тези, които изберат да не редовно се актуализират софтуера си имам доста гадна изненада, когато се опитват да инсталирате една от най-новите версии на Windows Live Messenger. Ако не разполагате вашия компютър за автоматични актуализации, може да бъде един от клетница душите, които получава посланието "Вие трябва да инсталирате критичната актуализация" Windows Update Агент 5.8.02469 "при опит да инсталирате Windows Live Messenger. И се съди размерът на форума искания и неистов въпроси отговори на много форуми, вие определено не си сам. Е, къде по света е този неуловим Windows Update Агент 5.802469?

Тъй като тя може да изглежда малко натрапчиви за някои и просто честен безпокоя за други, много хора избират да изключите автоматичното обновяване характеристика на компютъра си за каквото и причините за това. Последните версии на Microsoft Windows, включително Windows ME, 98, 2000, XP, Vista и всички имат тази функция включва автоматично обновяване. Това е важно, за да пазят Вашия компютър обновени, защото Microsoft въпроси кръпки и актуализации за проблемите на сигурността на регулярна основа. Ако решите да обновите ръчно, не забравяйте да посетите сайта на Microsoft актуализира редовно. Можете да изберете кои актуализациите, които искате да инсталирате, но критични актуализации са тези, които трябва да бъдат най-загрижени.

Тъй като актуализации пластир gaping дупки в Microsoft Windows, да не бъдат изненадани да откриете, че сте изведнъж става жертва на вируси, троянски, червей, или някои други такива nastiness, ако решите да не се уверете, че вашият софтуер е актуализиран. Може да се чудя как са паднали жертва на такива неща, когато все още не са направили на традиционното "има" неща (като например отваряне на неизвестни приложения или изтегляне на нелегален софтуер), които обикновено причиняват тези проблеми. Просто казано, може да сте пренебрегнати да си Windows софтуер обновени и някой може да използва една от известните сигурност уязвимости в софтуера. Също така е най-вероятната причина не можете да намерите Windows Update Агент 5.8.02469.

Сега, когато се разбере важността на актуализиране на вашия Windows софтуер, ако не разполагат с компютъра си, определени за автоматична актуализация, можете да проверявате редовно за актуализации, като отидете на Windows Update - вашата операционна система, ще бъдат открити автоматично. След това можете да сканира вашия компютър за актуализации и резултатите ще бъдат върнати всички критични и / или актуализации на защитата на вашата система може да изисква. Изберете критични актуализации и препоръчителните актуализации може да искате и след това изберете "Инсталирай". За тези, които са изчезнали на неуловим Windows Update Агент 5.8.02469, вие вероятно ще го намерите крие тук.

Така че, когато в света е Windows Update Агент 5.8.02469? Може би, той се крие точно под носа ти през цялото време. Много от нашите компютърни проблеми може да бъде решен, като се грижи да изпълни малка поддръжка и обслужване на регулярна основа. Така че следващия път, когато се опитате да инсталирате нова програма и да получите досадно съобщение за грешка, тя може да бъде само, че не сте били, както усърдие за запазване на Вашия софтуер сегашната, колкото трябва да бъде.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26-ти декември 2007 година, 07:20
Член Група

Няма значение, че са изтеглили живея на Microsoft уебсайт и работи сега:)

Защото, в миналото и са обновени и е объркано в моя компютър , или някои хора, кажете ми, че е
Old 7-ми януари, 2008, 20:18
Новите държави Група

Така че аз имам reinstalled Windows XP Home, но сега аз Гото инсталирате Windows Live и аз добивам същата грешка и не мога да намеря къде да се изтегли това, което той казва за изтегляне. Когато Гото актуализациите страница той идва с нещо за страницата, не могат да бъдат показани. Не съм сигурен защо, аз имам нещо ActiveX иска др

Всеки ще помогне много оценявам.
Old 17-ти януари 2008, 02:15
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Chain2r View Post
Имам Windows XP Professional Service Pack 2, и отивам да инсталирате MSN живо най-новата версия и аз добивам този внимателни изскачащото.

Критична актуализация е необходимо. За да продължи тази инсталация, ще трябва да инсталирате Windows Update агент 5.8.02469 или по-късно.

Аз съм просто се чудех къде да изтеглите тази актуализация, без да стартирате автоматични актуализации.

Благодарности,
моля някой да ми кажете как мога да получа това, защото не мога да отворите MSN с този агент обновяване 5.8.02469
Old 17-ти януари 2008, 02:17
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Dani View Post
моля някой да ми кажете как мога да получа това, защото не мога да отворите MSN с този агент обновяване 5.8.02469
може някой не къде да получите тази грешка
Old 17-ти януари 2008, 02:26
Администратор Група

Купете Windows.
Old 17-ти януари 2008, 05:19
Новите държави Група

че като не помогне, защото не сте sed как и къде да изтеглите тази актуализация, ахат 5.8.02469
Old 17-ти януари 2008, 05:23
Администратор Група

Преминаване към Microsoft Update уебсайт.
Old 27-ми февруари 2008, 20:49
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Dani View Post
че като не помогне, защото не сте sed как и къде да изтеглите тази актуализация, ахат 5.8.02469
Аз бях със същия проблем, но точно тогава кликнахте> проекта всички програми> и най-отгоре е> Windows Update> просто следвайте прободи с that.Then отидох http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx И след това го изтеглили на Windows Live Messenger, без проблеми!!
Какво Messenger нужди актуализираната Windows инсталира програмата. Windows Update, който се инсталира за вас автоматично (преди проверката дали вашите оригинални) и ако това doesn't работа <info removed> <<Ние не подкрепят тези дейности тук.
Сериозно, Вие нямате основание да се включите автоматична актуализация на разстояние ... Просто да го настроите да се изтегли, но DONT инсталирате, след което можете ръчно да инсталирате (вдясно щракнете върху жълтата щит с часовник) всичко с изключение на нещо с WGA в заглавието ... гаранция thatll направят живота ти-лесно ... и безопасно.
Надявам се това да помогне
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc