menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Update Agent 5.8.02469 Stáhnout

Reply

Thread Nástroje
Old 25.prosince 2007, 19:54
Člen Skupina

Default Windows Update Agent 5.8.02469 Stáhnout

Mám Windows XP Professional Service Pack 2, a já jdu instalovat MSN Live nejnovější verzi a já si to opatrně popup.

Rozhodující je nutné aktualizovat. Chcete-li pokračovat v instalaci, budete potřebovat nainstalovat aktualizace Windows agent 5.8.02469, nebo později.

Jsem jen přemýšlela, kde mohu stáhnout tuto aktualizaci bez spuštění automatické aktualizace.

Díky,
Old 26.prosince 2007, 06:57
Administrátor Skupina

Ha! Ach, ty, kteří nechtějí, aby pravidelně aktualizovat svůj software má spíše ošklivé překvapení, když se pokouším nainstalovat jednu z nejnovějších verzí Windows Live Messenger. Nemáte-li váš počítač nastaven na automatickou aktualizaci, můžete být jedním z nešťastné duše, které se dostane zprávu "Musíte nainstalovat důležitou aktualizaci" Windows Update Agent 5.8.02469 "při pokusu o instalaci programu Windows Live Messenger. A soudě částka fórum žádostí a horečný otázky odpovědět na mnoha fórech, jste určitě nejsem sám. Takže, kde ve světě je tento prchavější Windows Update Agent 5.802469?

Vzhledem k tomu, že to může zdát trochu rušivé pro některé a jen vyloženě nepříjemný na ostatní, mnoho lidí volí vypnout automatické aktualizace funkci na svém počítači z jakýchkoli důvodů. Novějších verzí Microsoft Windows, včetně Windows ME, 98, 2000, XP, Vista a všechny mají tuto funkci automatické aktualizace v ceně. Je pro vás důležitá, aby váš počítač aktualizován, protože Microsoft otázky záplaty a aktualizace pro bezpečnostní otázky, na pravidelném základě. Pokud se rozhodnete manuálně aktualizovat, určitě navštivte Microsoft Update na pravidelném základě. Můžete si vybrat, které aktualizace chcete nainstalovat, ale kritické aktualizace jsou ty byste měli být nejvíce znepokojeni.

Vzhledem k tomu, že aktualizace, opravy zející díry v systému Microsoft Windows, nebuďte překvapeni, až zjistíte, že jste náhle oběť virus, Trojan, Červ, nebo nějakou jinou takovou ošklivost, pokud nechcete, aby se ujistil, že váš software je aktualizován. Můžete se divit, jak jste si padli za oběť takové věci, když jste neudělali z tradičních 'špatné' věcí (například otevření neznámé přílohy nebo stahovat nelegální software), které obvykle způsobují problémy. Jednoduše řečeno, může být opomíjen, aby vaše Windows software aktualizován a někoho může být využit jeden ze známých chyb zabezpečení v softwaru. Je také největší pravděpodobností důvod, nemůžete najít Windows Update Agent 5.8.02469.

Nyní, abyste pochopili, že je důležité aktualizace systému Windows software, nemáte-li váš počítač nastaven na automatickou aktualizaci, můžete pravidelně kontrolovat aktualizace bude Windows Update - váš operační systém bude automaticky detekována. Pak můžete prohledávat počítač aktualizace a výsledky budou vracet žádné zásadní a / nebo aktualizace zabezpečení vašeho systému může vyžadovat. Vyberte důležitých aktualizací a případných doporučených aktualizací budete chtít a potom zvolte 'Instalovat'. Pro ty, kdo chybí prchavější Windows Update Agent 5.8.02469, budete zřejmě najít schovávat tady.

Takže, kdy ve světě byl Windows Update Agent 5.8.02469? Možná to bylo správné schovává pod nosem pořád. Mnoho našich počítačových problémů lze řešit tím, že péče provést drobnou údržbu a ošetřování v pravidelných intervalech. Takže při příštím pokusu o instalaci nových programů a dostanete otravné chybové zprávy, může být jen, že jste nebyli jako pilný o udržení váš software aktuální, jak jste měl být.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26.prosince 2007, 07:20
Člen Skupina

Nevadí, i staľené živí Microsoft webové stránky a teď to funguje:)

Vzhledem k tomu, že v minulosti jsem se aktualizuje a je zmatený počítač nebo tak, někteří lidé mi říct, že má
Old 7.ledna 2008, 20:18
Nový člen skupiny

Takže jsem přeinstalovat Windows XP Home, ale nyní i goto instalaci Windows Live a dostanu stejnou chybu, a nemůžu najít kde to stáhnout, co říká ke stažení. Když jsem goto aktualizace stránek pochází až se něco o stránku nelze zobrazit. Nejsem si jistý, proč jsem ActiveX co chce atd.

Pomoci by velmi oceňovány.
Old 17 leden 2008, 02:15
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Chain2r View Post
Mám Windows XP Professional Service Pack 2, a já jdu instalovat MSN Live nejnovější verzi a já si to opatrně popup.

Rozhodující je nutné aktualizovat. Chcete-li pokračovat v instalaci, budete potřebovat nainstalovat aktualizace Windows agent 5.8.02469, nebo později.

Jsem jen přemýšlela, kde mohu stáhnout tuto aktualizaci bez spuštění automatické aktualizace.

Díky,
prosím, může mi někdo říct, jak můžu získat tento cos I can't open msn se v této aktualizaci agent 5.8.02469
Old 17 leden 2008, 02:17
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Dani View Post
prosím, může mi někdo říct, jak můžu získat tento cos I can't open msn se v této aktualizaci agent 5.8.02469
může někdo ne, kde mohu dostat tuto chybu
Old 17 leden 2008, 02:26
Administrátor Skupina

Prodej Windows.
Old 17 leden 2008, 05:19
Nový člen skupiny

, že pokud nepomůže, protože nemáte sed, jak a kde stáhnout tuto aktualizaci achates 5.8.02469
Old 17 leden 2008, 05:23
Administrátor Skupina

Jděte na webové stránce společnosti Microsoft Update.
Old 27.února 2008, 20:49
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Dani View Post
, že pokud nepomůže, protože nemáte sed, jak a kde stáhnout tuto aktualizaci achates 5.8.02469
Byl jsem s stejný problém, ale přesný pak jsem kliknul> start všechny programy> a na vrcholu je> Windows Update> jen dotáhnout do konce s that.Then jsem šel do http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx A pak je stáhli Windows Live Messenger bez problémů!
Co messenger potřeby je aktualizován oken instalovat program. Windows Update, který se instaluje za vás automaticky (před kontrolou, pokud vaše skutečné), a pokud je doesnt práce <info removed> <<Nepodporujeme tyto aktivity zde.
Vážně, nemáte žádný důvod, aby se automatické aktualizace vypnout ... Jen jej stáhnout ale dont nainstalovat, potom nainstalovat ručně (pravým tlačítkem myši na žlutý štít do hodiny) vše kromě cokoli s WGA v názvu ... Záruka thatll svůj život jednodušší ... a bezpečnější.
Doufám, že to pomůže
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows 7 Beta Out. Připraveno k Stáhnout! serverguy Operační systémy Windows 53 17. března 2009 09:24
Windows Update rbscooby Operační systémy Windows 3 24. dubna 2008 13:06
Windows Update christine154 Operační systémy Windows 45 28. února 2008 05:45
Nápověda! - Win32/agent Trojan mumskiii Virus, spyware a bezpečnost 25 28. leden 2008 09:06
Vista Windows Update Ostuda Operační systémy Windows 1 13. ledna 2008 11:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.