μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Το Windows Update Agent 5.8.02469 Download

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Δεκεμβρίου, 2007, 19:54
Μέλος Ομάδα

Default Το Windows Update Agent 5.8.02469 Download

Έχω Windows XP Professional Service Pack 2, και να πάω για να εγκαταστήσετε το MSN Live της τελευταίας έκδοσης και να βρω αυτό το αναδυόμενο προσοχή.

Μια κρίσιμη ενημερωμένη έκδοση είναι απαραίτητη. Για να συνεχιστεί αυτή η εγκατάσταση, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Windows Update Agent 5.8.02469 ή αργότερα.

Είμαι απλώς αναρωτιούνται πού μπορώ να κατεβάσετε αυτή την ενημερωμένη έκδοση χωρίς να εκτελείτε αυτόματες ενημερώσεις.

Ευχαριστώ,
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 06:57
Διαχειριστής Ομάδα

Χα! Δυστυχώς, εκείνοι που επιλέγουν να μην ενημερώνει τακτικά το λογισμικό τους έχεις μια άσχημη έκπληξη όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μία από τις τελευταίες εκδόσεις των Windows Live Messenger. Αν δεν έχετε τον υπολογιστή σας που έχει οριστεί για αυτόματες ενημερώσεις, ίσως να είναι ένα από τα ατυχή ψυχές που παίρνει το μήνυμα "Πρέπει να εγκαταστήσετε την κρίσιμη ενημερωμένη έκδοση" Windows Update Agent 5.8.02469 "όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows Live Messenger. Και κρίνοντας από τα το ποσό των αιτήσεων και φόρουμ φρενήρη ερωτήματα απάντηση σε πολλά φόρουμ, σίγουρα δεν είστε μόνοι. Πού στον κόσμο αυτό είναι ασαφές το Windows Update Agent 5.802469;

Δεδομένου ότι μπορεί να φαίνονται κάπως ενοχλητικές για μερικούς μόνο επιλήψιμο και ενοχλητικό για τους άλλους, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ενημέρωση χαρακτηριστικό στον υπολογιστή τους για οποιονδήποτε λόγο. Οι πρόσφατες εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows ME, 98, 2000, XP και Vista έχουν όλοι αυτή την αυτόματη ενημέρωση χαρακτηριστικό περιλαμβάνονται. Είναι σημαντικό για σας να κρατήσει τον υπολογιστή σας ενημέρωση, επειδή η Microsoft ζητήματα επιρράμματα και ενημερώσεις για τα θέματα ασφάλειας σε τακτική βάση. Εάν επιλέξετε να ενημερώσετε, να είναι σίγουρος για να επισκεφθείτε το site της Microsoft ενημερώνει σε τακτική βάση. Μπορείτε να επιλέξετε τις ενημερωμένες εκδόσεις που θέλετε να εγκαταστήσετε, αλλά και τις κρίσιμες ενημερωμένες εκδόσεις είναι εκείνοι που θα πρέπει να ανησυχούν για.

Από ενημερώσεις εμπλάστρου gaping τρύπες στα Microsoft Windows, δεν πρέπει να εκπλήσσεται από το ότι είστε ξαφνικά ένα θύμα ενός ιού, Trojan, ο ιός τύπου worm, ή κάποια άλλη τέτοια αθλιότητα αν δεν επιλέξει, για να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο. Μπορείτε να αναρωτιέμαι πώς έχουν πέσει θύματα αυτά τα πράγματα όταν δεν το έχετε κάνει από το παραδοσιακό "λάθος" πράγματα (όπως το άνοιγμα συνημμένων άγνωστος ή μεταφόρτωση παράνομου λογισμικού) που συνήθως προκαλούν αυτά τα προβλήματα. Για να το θέσουμε απλά, μπορεί να πρέπει να κρατάτε τις παραμελημένες λογισμικό Windows ενημέρωση και κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα από τα γνωστά θέματα ευπάθειας ασφαλείας στο λογισμικό. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν ο λόγος που δεν μπορείτε να βρείτε το Windows Update Agent 5.8.02469.

Τώρα που έχετε κατανοήσει τη σημασία της ενημέρωσης λογισμικού των Windows, αν δεν έχετε τον υπολογιστή σας που έχει οριστεί για την αυτόματη ενημέρωση, μπορείτε να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις πηγαίνοντας στο Windows Update - το λειτουργικό σύστημα που θα εντοπιστεί αυτόματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να σαρώσετε τον υπολογιστή σας για ενημερωμένες εκδόσεις και τα αποτελέσματα θα επιστρέψει οποιαδήποτε κριτική ή / και τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας μπορεί να απαιτεί το σύστημά σας. Επιλέξτε τις κρίσιμες ενημερωμένες εκδόσεις και τυχόν προτεινόμενες ενημερωμένες εκδόσεις ενδέχεται να θέλετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Install". Για εκείνους που λείπουν τα αβέβαια Windows Update Agent 5.8.02469, μάλλον θα το βρείτε εδώ κρύβονται.

Έτσι, όταν στον κόσμο ήταν το Windows Update Agent 5.8.02469; Ίσως, ήταν κρυμμένος κάτω δεξιά τη μύτη σου όλη την ώρα. Πολλοί από μας υπολογιστή τα θέματα μπορούν να επιλυθούν με τη φροντίδα να γίνει μια μικρή συντήρηση και φροντίδα σε τακτική βάση. Μέχρι την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ένα νέο πρόγραμμα λογισμικού και λαμβάνω ένα ενοχλητικό μήνυμα σφάλματος, μπορεί να είναι μόνο ότι δεν σας έχουν ως επιμελής για την παραμονή σας στο τρέχον λογισμικό θα πρέπει να έχουν.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 07:20
Μέλος Ομάδα

nevermind, i τηλεφορτωθούν LIVE off ιστοσελίδα της Microsoft και λειτουργεί τώρα:)

Διότι, στο παρελθόν έχω ενημέρωση και έχει θάλασσα υπολογιστή μου ή κάποιους ανθρώπους, ώστε να μου πει ότι έχει
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 20:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Έτσι έχω την επανεγκατάσταση των Windows XP Home, όμως τώρα θ goto εγκαταστήσετε τα Windows Live και να πάρω το ίδιο λάθος, και δεν μπορώ να βρω πού να κατεβάσετε αυτά που λέει για να κατεβάσετε. Όταν το i goto ενημερώσεις σελίδα αυτή έρχεται με κάτι για την σελίδα δεν μπορεί να εμφανιστεί. Δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο, έχω την ActiveX πράγμα θέλει κλπ.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως.
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 02:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Chain2r View Post
Έχω Windows XP Professional Service Pack 2, και να πάω για να εγκαταστήσετε το MSN Live της τελευταίας έκδοσης και να βρω αυτό το αναδυόμενο προσοχή.

Μια κρίσιμη ενημερωμένη έκδοση είναι απαραίτητη. Για να συνεχιστεί αυτή η εγκατάσταση, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Windows Update Agent 5.8.02469 ή αργότερα.

Είμαι απλώς αναρωτιούνται πού μπορώ να κατεβάσετε αυτή την ενημερωμένη έκδοση χωρίς να εκτελείτε αυτόματες ενημερώσεις.

Ευχαριστώ,
παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να βρω αυτό γιατί εγώ δεν μπορεί να ανοίξει με αυτό το msn πράκτορα ενημέρωση 5.8.02469
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 02:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dani View Post
παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να βρω αυτό γιατί εγώ δεν μπορεί να ανοίξει με αυτό το msn πράκτορα ενημέρωση 5.8.02469
δεν μπορεί κάποιος πού μπορώ να πάρετε αυτό το λάθος
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 02:26
Διαχειριστής Ομάδα

Αγοράστε τα Windows.
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 05:19
Νέο Μέλος Ομάδα

ότι, όπως δεν βοηθούν cos δεν έχετε sed πώς και πού μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της ενημερωμένης έκδοσης agate 5.8.02469
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 05:23
Διαχειριστής Ομάδα

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Microsoft Update.
Old 27 Φεβρουαρίου 2008, 20:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dani View Post
ότι, όπως δεν βοηθούν cos δεν έχετε sed πώς και πού μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της ενημερωμένης έκδοσης agate 5.8.02469
Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, αλλά τότε κλικ> έναρξη όλα τα προγράμματα> και στην κορυφή είναι> Windows Update> μόνο με την παρακολούθηση μέσω that.Then πήγα να http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx Και τότε θα κατεβάσει το Windows Live Messenger με προβλήματα ΟΧΙ!!
Αυτό που χρειάζεται είναι ο αγγελιοφόρος ενημέρωση παράθυρα εγκαταστήσετε το πρόγραμμα. που το Windows Update εγκαθιστά αυτόματα για σας (πριν από τον έλεγχο, αν σας γνήσια) και αν η εργασία doesn't <info removed> <<Δεν υποστηρίζουμε αυτές τις δραστηριότητες εδώ.
Σοβαρά, δεν έχετε λόγο να ενεργοποιήσετε αυτόματες ενημερώσεις στα ανοικτά ... μόνο που αυτή για να κατεβάσετε αλλά dont εγκατάσταση, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε (δεξί κλικ στην κίτρινη ασπίδα από το ρολόι) τα πάντα εκτός από κάτι με το πρόγραμμα WGA στον τίτλο ... εγγύηση thatll κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη ... και ασφαλέστερα.
Hope this helps
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows 7 Beta Out. Έτοιμος για Λήψη Τώρα! serverguy Λειτουργικά συστήματα Windows 53 17 Μαρ 2009 09:24
Windows Update rbscooby Λειτουργικά συστήματα Windows 3 24 Απρ 2008 13:06
Windows Update christine154 Λειτουργικά συστήματα Windows 45 28 Φεβ 2008 05:45
Βοήθεια! - Win32/agent trojan mumskiii Virus, Spyware & Ασφάλεια 25 28 Ιαν 2008 09:06
Ενημέρωση των Windows Vista Τινάσσων Λειτουργικά συστήματα Windows 1 13 Ιαν 2008 11:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.