manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Update Agent 5.8.02469 Download

Reply

Thread Tools
Old 25. prosinca 2007, 19:54
Member Group

Default Windows Update Agent 5.8.02469 Download

Imam Windows XP Professional Service Pack 2, a ja odlazim MSN Live instalirati najnoviju verziju i ja dobiti ovaj popup oprezom.

Kritična ažuriranja potrebna. Za nastavak instalacije ove, morate instalirati Windows Update Agent 5.8.02469 ili noviji.

Ja sam samo zanima gdje ja mogu preuzimanje ovog ažuriranja prikazivati bez automatskog ažuriranja.

Hvala,
Old 26. prosinca 2007, 06:57
Administrator Group

Ha! Jao, izabrati one koji redovito ne ažuriraju svoje programe dobila prilično gadno iznenaditi kada pokušavate instalirati jedan od najnovije verzije Windows Live Messengera. Ako nemate svoje računalo postavite za automatsku ažuriranja, vi svibanj biti jedan od nesretnog duše koji dobije poruku "Morate instalirati critical update" Windows Update Agent 5.8.02469 "kada pokušavate instalirati Windows Live Messenger. A sudeci iznosu od foruma zahtjeva i pomaman pitanja odgovor na brojnim forumima, vi ste definitivno nije jedini. Pa gdje u svijetu je to nedostižan Windows Update Agent 5.802469?

Budući da to može činiti malo nametljiv i samo za neke stvarno peckav drugima, mnogi ljudi odluče da biste isključili automatsko ažuriranje značajka na njihovom računalo za što god razloga. Novije verzije sustava Microsoft Windows, uključujući i Windows ME, 98, 2000, XP, Vista i svi imaju ovu značajku automatskog update uključen. To je važno za vas da ažuriraju svoje računalo, jer Microsoft pitanja zakrpe i ažuriranja za sigurnosna pitanja na regularnoj osnovi. Ako se odlučite za ručno ažurirati, svakako posjetite Microsoftovo ažuriranje site na redovnoj osnovi. Možete odabrati koji ažuriranja želite instalirati, ali je kritična ažuriranja su one koje bi trebalo biti najviše zabrinuti.

Od ažuriranja patch zurenje rupa u sustavu Microsoft Windows, nemojte biti iznenađeni da otkrijete da ste iznenada žrtva virus, trojanski, crv ili neka druga takva svinjarija ako odlučite da ne bi bili sigurni da je vaš softver ažuriran. Vi svibanj čudo kako ste žrtva je pala za takve stvari kada niste učinili od tradicionalnih 'krivo' stvari (kao što je otvaranje nepoznatih privitaka ili preuzimanjem ilegalnog software) koji obično uzrok ove probleme. Jednostavno rečeno, vi svibanj imati zapostavljeni, da bi držao Vaše Windows softver ažurirati i nekoga tko svibanj imati iskorišten jedan od poznatih sigurnosnih propusta u softveru. Također je vrlo vjerojatno razlog da ne možete naći mjesta Windows Update Agent 5.8.02469.

Sada kada ste razumjeli važnost ažuriranju Windows softver, ako nemate svoje računalo postavite za automatsku ažirirajući, možete provjeriti za redovno ažurira odlaskom na Windows Update - vaš operativni sustav će automatski utvrđena. Nakon toga možete skenirati vaše računalo za ažuriranja i rezultati će vratiti sve kritične i / ili sigurnosna ažuriranja sustava svibanj zahtijevaju. Izaberite ključne nadopune i ažuriranja preporuča bilo koju vam svibanj želite, a zatim odaberite "Install". Za one koji su nestali u nedostižan Windows Update Agent 5.8.02469 ćete vjerojatno pronaći skrivajući se ovdje.

Dakle, gdje u svijetu je Windows Update Agent 5.8.02469? Možda je pravo skrivali pod nos cijelo vrijeme. Mnogi od naših računala pitanja mogu riješiti uz brigu za obavljanje malo održavanja i njege na redovnoj osnovi. Zato sljedeći put kada pokušate instalirati program i novi softver dobiti peckav poruka o pogrešci, on svibanj biti samo da nisu bili vrijedni kao o održavanju svog trenutnog softvera kao što je trebalo.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. prosinca 2007, 07:20
Member Group

Nema veze, ja preuzimanje datoteka LIVE off Microsoft web stranice i sad radi:)

Jer, u posljednje sam ažuriran i ima messed up računala ili tako neki ljudi recite mi da ima
Old 7 siječnja 2008, 20:18
Novi član grupe

Tako sam reinstalled Windows XP Home, ali sada sam goto instalirati Windows Live i ja dobili istu grešku, a ja ne mogu naći gdje skinuti ono što piše za preuzimanje. Kad sam goto ažuriranja page to dolazi s nešto o stranici nije moguće prikazati. Im 'ne siguran zašto sam ActiveX stvar zzeli itd.

Bilo koji pomoć bi mnogo poštovati.
Old 17 siječanj 2008, 02:15
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Chain2r View Post
Imam Windows XP Professional Service Pack 2, a ja odlazim MSN Live instalirati najnoviju verziju i ja dobiti ovaj popup oprezom.

Kritična ažuriranja potrebna. Za nastavak instalacije ove, morate instalirati Windows Update Agent 5.8.02469 ili noviji.

Ja sam samo zanima gdje ja mogu preuzimanje ovog ažuriranja prikazivati bez automatskog ažuriranja.

Hvala,
može netko molim recite mene kako mogu nabaviti ovaj cos Ne mogu otvoriti msn sa vanjska strana ovaj ažurirati agent 5.8.02469
Old 17 siječanj 2008, 02:17
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Dani View Post
može netko molim recite mene kako mogu nabaviti ovaj cos Ne mogu otvoriti msn sa vanjska strana ovaj ažurirati agent 5.8.02469
ne može netko gdje se mogu dobiti ovaj greška
Old 17 siječanj 2008, 02:26
Administrator Group

Kupite sustav Windows.
Old 17 siječanj 2008, 05:19
Novi član grupe

kao da nije pomoglo cos niste sed kako i gdje skinuti ovo ažuriranje Ahat 5.8.02469
Old 17 siječanj 2008, 05:23
Administrator Group

Idi na Microsoft Update web stranici.
Old 27 veljača 2008, 20:49
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Dani View Post
kao da nije pomoglo cos niste sed kako i gdje skinuti ovo ažuriranje Ahat 5.8.02469
Bio sam istu točno problem, ali onda sam kliknuo> pokrenuti sve programe> i na vrhu je> Windows Update> samo pratite putem s that.Then sam otišao u http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx I onda su preuzeli Windows Live Messenger, bez problema!
Što kurirski potreba je ažuriran windows instalirati program. koji Windows Update automatski instalira za vas (prije provjere ako vaš originalni) i da ako se funkcionirati <info removed> «« Mi ne podržavaju ove aktivnosti ovdje.
Ozbiljno, nemaš razloga za uključivanje automatskog ažuriranja off ... samo ga skinuti ali dont instalirati, onda instalirati ručno (pravo kliknite na žutu štit od sat) sve OSIM ništa sa WGA u naslovu ... garancija thatll učiniti vaš život lakšim ... i sigurnije.
Nadam se ovo pomaže
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows 7 Beta Out. Spremni za Download Now! serverguy Windows Operating Systems 53 17. ožujak 2009 09:24
Windows Update rbscooby Windows Operating Systems 3 24. travanj 2008 13:06
Windows Update christine154 Windows Operating Systems 45 28. veljača 2008 05:45
Pomoć! - Win32/agent trojanskih mumskiii Virus, Spyware i sigurnost 25 28 siječanj 2008 09:06
Ažuriranje za Windows Vista Roman Windows Operating Systems 1 13 siječanj 2008 11:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.