kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Reply

Téma eszközök
Old December 25, 2007, 19:54
Csoport tagja

Default A Windows Update Agent 5.8.02469 letöltése

I have Windows XP Professional Service Pack 2 és megyek telepíteni MSN Live a legújabb verziót, és én ezt a felbukkanó figyelmeztetés.

A kritikus frissítés szükséges. Ahhoz, hogy ezt a létesítményt, telepítenie kell a Windows Update Agent 5.8.02469, vagy később.

Én csak gondoltam, hol lehet letölteni ezt a frissítést, hogy közben az automatikus frissítéseket.

Köszönöm,
Old December 26, 2007, 06:57
Administrator Group

Hah! Jaj azoknak, akik úgy döntenek, hogy nem rendszeresen frissítik a szoftver van egy meglehetősen ronda meglepetés amikor megpróbálja telepíteni az egyik legújabb Windows Live Messenger. Ha nincs meg a számítógépen az automatikus frissítéseket, akkor az egyik szerencsétlen lelkek, akik az üzenetet kapja "telepíteni kell a kritikus frissítés" A Windows Update Agent 5.8.02469 "amikor megpróbálja telepíteni a Windows Live Messenger. És ítélve összegét, és kéri a fórumon eszeveszett kérdések számos választ fórumokon, akkor tuti, hogy nem egyedül. Szóval, ha a világon ez a ravasz Windows Update Agent 5.802469?

Mivel úgy tűnik, hogy egy kicsit tolakodó néhány és csak egyenesen bosszantó, hogy mások, sokan dönthetnek úgy, hogy kapcsolja ki az automatikus frissítés funkció a számítógép bármilyen okból. A legújabb változatát a Microsoft Windows-t, beleértve a Windows ME, 98, 2000, XP és Vista mind-mind ezt az automatikus frissítési funkciót is. Fontos Önnek, hogy a számítógép frissíteni, mert a Microsoft kérdések javítások és frissítések a biztonsági kérdéseket, rendszeresen. Ha úgy dönt, hogy manuálisan kell frissíteni, győződjön meg arról, hogy látogasson el a Microsoft Update webhely a rendszeresen. Kiválaszthatja, hogy melyik frissítést kíván telepíteni, de a kritikus frissítéseket, akik akkor nagyon aggódik.

Mivel a tapasz tátongó lyukak frissítések a Microsoft Windows, ne lepődj meg, hogy Ön egyszerre áldozata egy vírus, trójai, féreg, vagy valami más ilyen aljasság, ha úgy dönt, hogy nem tesz róla, hogy a szoftver frissítés. Lehet, hogy hogyan tudnám Önnek áldozatául az ilyen dolgok, ha nem történt meg a hagyományos "rossz" dolgokat (mint például a nyitó ismeretlen csatolmányok letöltésére vagy illegális szoftverek), amelyek rendszerint okozzák ezeket a problémákat. Egyszerűen fogalmazva, lehet, hogy elhanyagolják a Windows szoftver-frissítés és valaki esetleg kihasználva egy ismert biztonsági réseket a szoftvert. Az is nagyon valószínű oka nem találja a Windows Update Agent 5.8.02469.

Most, hogy megértse annak jelentőségét, hogy a Windows szoftverek frissítését, ha nincs meg a számítógépet, az automatikus frissítés, akkor rendszeresen ellenőrizni fogja a frissítést a Windows Update - az operációs rendszer kerül automatikusan észleli. Ezután szkennelni számítógépen frissítések, és az eredményeket fog visszatérni a kritikus és / vagy a biztonsági frissítéseket a rendszer előírásainak megfelelően. Válassza ki a kritikus frissítések és a javasolt frissítések akkor majd válassza a "Telepítés". Azok számára, akik hiányoznak a ravasz Windows Update Agent 5.8.02469, akkor valószínűleg megtalálja bujkál itt.

Tehát, ha a világ a Windows Update Agent 5.8.02469? Lehet, hogy bujkál jog alapján az orra mindig. Sok számítógépes kérdéseket lehet megoldani, ügyelve arra, hogy végezzen egy kis karbantartás és gondozás a rendszeres alapon. A következő alkalommal, amikor megpróbál telepíteni egy új szoftver, és kap egy bosszantó hiba üzenetet, akkor csak lehet, hogy már nem volt olyan jó kb hogy a szoftver jelenlegi ahogy kellett volna.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 26, 2007, 07:20
Csoport tagja

Gyerünk, Letöltöttem LIVE ki a Microsoft weboldalán, és most már működik:)

Azért, mert a múltban már frissítés, és a hírnök fel a számítógépet vagy úgy, néhány ember mondja meg, hogy
Old Január 7, 2008, 20:18
Új tag Csoport

Tehát nekem van újratelepíteni a Windows XP Home, de most goto a Windows Live és én ugyanazt a hibát, és nem talál, ahol a letöltés, mit mond a letöltéshez. Amikor goto frissítések oldal jön fel valamit a lap nem jeleníthető meg. Nem tudom, miért, én az ActiveX dolgot akar stb

Any help is much appreciated.
Old Január 17, 2008, 02:15
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Chain2r View Post
I have Windows XP Professional Service Pack 2 és megyek telepíteni MSN Live a legújabb verziót, és én ezt a felbukkanó figyelmeztetés.

A kritikus frissítés szükséges. Ahhoz, hogy ezt a létesítményt, telepítenie kell a Windows Update Agent 5.8.02469, vagy később.

Én csak gondoltam, hol lehet letölteni ezt a frissítést, hogy közben az automatikus frissítéseket.

Köszönöm,
legyen szíves tud valaki mondja meg, hogyan tudok, mert ezt nem tudom megnyitni az msn ki az ügynök update 5.8.02469
Old Január 17, 2008, 02:17
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by dani View Post
legyen szíves tud valaki mondja meg, hogyan tudok, mert ezt nem tudom megnyitni az msn ki az ügynök update 5.8.02469
nem tudja valaki, hol lehet ez a hiba
Old Január 17, 2008, 02:26
Administrator Group

Vásárlás a Windows-t.
Old Január 17, 2008, 05:19
Új tag Csoport

hogy az nem segít, mert még nem sed, hogyan és hol lehet letölteni ezt a frissítést, achát 5.8.02469
Old Január 17, 2008, 05:23
Administrator Group

Ugrás a Microsoft Update weboldalon.
Old Február 27, 2008, 20:49
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by dani View Post
hogy az nem segít, mert még nem sed, hogyan és hol lehet letölteni ezt a frissítést, achát 5.8.02469
Én voltam az azonos pontos probléma, de aztán kattintott> start minden programot> és a tetején is> Windows Update> kövesse keresztül a that.Then Elmentem http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx Majd letölteni a Windows Live Messenger-val nem probléma!
Mire van szüksége a messenger frissítés telepítéséhez Windows-programból. , amely a Windows Update automatikusan telepíti a (ellenőrzése előtt, ha a valódi), és ha ez nem dolgozik <info removed> <<Mi nem támogatja ezeket a tevékenységeket itt.
Komolyan, nincs ok arra, hogy kapcsolja ki az automatikus frissítéseket ... csak meg, hogy töltse le, de ne telepítse, akkor manuálisan telepíteni (jobb klikk a sárga pajzs az óra) mindent KIVÉVE semmit WGA a cím ... garancia thatll teszi könnyebbé az életét ... és biztonságosabb.
Remélem ez segít
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.