![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I have Windows XP Professional Service Pack 2 és megyek telepíteni MSN Live a legújabb verziót, és én ezt a felbukkanó figyelmeztetés. A kritikus frissítés szükséges. Ahhoz, hogy ezt a létesítményt, telepítenie kell a Windows Update Agent 5.8.02469, vagy később. Én csak gondoltam, hol lehet letölteni ezt a frissítést, hogy közben az automatikus frissítéseket. Köszönöm, ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hah! Jaj azoknak, akik úgy döntenek, hogy nem rendszeresen frissítik a szoftver van egy meglehetősen ronda meglepetés amikor megpróbálja telepíteni az egyik legújabb Windows Live Messenger. Ha nincs meg a számítógépen az automatikus frissítéseket, akkor az egyik szerencsétlen lelkek, akik az üzenetet kapja "telepíteni kell a kritikus frissítés" A Windows Update Agent 5.8.02469 "amikor megpróbálja telepíteni a Windows Live Messenger. És ítélve összegét, és kéri a fórumon eszeveszett kérdések számos választ fórumokon, akkor tuti, hogy nem egyedül. Szóval, ha a világon ez a ravasz Windows Update Agent 5.802469?
Mivel úgy tűnik, hogy egy kicsit tolakodó néhány és csak egyenesen bosszantó, hogy mások, sokan dönthetnek úgy, hogy kapcsolja ki az automatikus frissítés funkció a számítógép bármilyen okból. A legújabb változatát a Microsoft Windows-t, beleértve a Windows ME, 98, 2000, XP és Vista mind-mind ezt az automatikus frissítési funkciót is. Fontos Önnek, hogy a számítógép frissíteni, mert a Microsoft kérdések javítások és frissítések a biztonsági kérdéseket, rendszeresen. Ha úgy dönt, hogy manuálisan kell frissíteni, győződjön meg arról, hogy látogasson el a Microsoft Update webhely a rendszeresen. Kiválaszthatja, hogy melyik frissítést kíván telepíteni, de a kritikus frissítéseket, akik akkor nagyon aggódik. Mivel a tapasz tátongó lyukak frissítések a Microsoft Windows, ne lepődj meg, hogy Ön egyszerre áldozata egy vírus, trójai, féreg, vagy valami más ilyen aljasság, ha úgy dönt, hogy nem tesz róla, hogy a szoftver frissítés. Lehet, hogy hogyan tudnám Önnek áldozatául az ilyen dolgok, ha nem történt meg a hagyományos "rossz" dolgokat (mint például a nyitó ismeretlen csatolmányok letöltésére vagy illegális szoftverek), amelyek rendszerint okozzák ezeket a problémákat. Egyszerűen fogalmazva, lehet, hogy elhanyagolják a Windows szoftver-frissítés és valaki esetleg kihasználva egy ismert biztonsági réseket a szoftvert. Az is nagyon valószínű oka nem találja a Windows Update Agent 5.8.02469. Most, hogy megértse annak jelentőségét, hogy a Windows szoftverek frissítését, ha nincs meg a számítógépet, az automatikus frissítés, akkor rendszeresen ellenőrizni fogja a frissítést a Windows Update - az operációs rendszer kerül automatikusan észleli. Ezután szkennelni számítógépen frissítések, és az eredményeket fog visszatérni a kritikus és / vagy a biztonsági frissítéseket a rendszer előírásainak megfelelően. Válassza ki a kritikus frissítések és a javasolt frissítések akkor majd válassza a "Telepítés". Azok számára, akik hiányoznak a ravasz Windows Update Agent 5.8.02469, akkor valószínűleg megtalálja bujkál itt. Tehát, ha a világ a Windows Update Agent 5.8.02469? Lehet, hogy bujkál jog alapján az orra mindig. Sok számítógépes kérdéseket lehet megoldani, ügyelve arra, hogy végezzen egy kis karbantartás és gondozás a rendszeres alapon. A következő alkalommal, amikor megpróbál telepíteni egy új szoftver, és kap egy bosszantó hiba üzenetet, akkor csak lehet, hogy már nem volt olyan jó kb hogy a szoftver jelenlegi ahogy kellett volna. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gyerünk, Letöltöttem LIVE ki a Microsoft weboldalán, és most már működik:) Azért, mert a múltban már frissítés, és a hírnök fel a számítógépet vagy úgy, néhány ember mondja meg, hogy |
|
| |||
| |||
| Tehát nekem van újratelepíteni a Windows XP Home, de most goto a Windows Live és én ugyanazt a hibát, és nem talál, ahol a letöltés, mit mond a letöltéshez. Amikor goto frissítések oldal jön fel valamit a lap nem jeleníthető meg. Nem tudom, miért, én az ActiveX dolgot akar stb Any help is much appreciated. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| nem tudja valaki, hol lehet ez a hiba |
|
| |||
| |||
| Vásárlás a Windows-t. |
|
| |||
| |||
| hogy az nem segít, mert még nem sed, hogyan és hol lehet letölteni ezt a frissítést, achát 5.8.02469 |
|
| |||
| |||
| Ugrás a Microsoft Update weboldalon. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
!Mire van szüksége a messenger frissítés telepítéséhez Windows-programból. , amely a Windows Update automatikusan telepíti a (ellenőrzése előtt, ha a valódi), és ha ez nem dolgozik <info removed> <<Mi nem támogatja ezeket a tevékenységeket itt. Komolyan, nincs ok arra, hogy kapcsolja ki az automatikus frissítéseket ... csak meg, hogy töltse le, de ne telepítse, akkor manuálisan telepíteni (jobb klikk a sárga pajzs az óra) mindent KIVÉVE semmit WGA a cím ... garancia thatll teszi könnyebbé az életét ... és biztonságosabb. Remélem ez segít |