![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Windows XP Professional Service Pack 2, ואני הולך ל-MSN Live להתקין את הגירסה האחרונה ואני מקבל את זה זהירות קופץ. עדכון קריטי הנחוץ. כדי להמשיך את ההתקנה, אתה צריך להתקין את Windows Update Agent 5.8.02469 ואילך. אני רק תוהה איפה אני יכול להוריד עדכון זה מבלי להפעיל את העדכונים האוטומטיים. תודה, ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה! Alas, אלו שבוחרים שלא לעדכן באופן שוטף את התוכנה יש די מגעיל הפתעה כאשר מנסים להתקין את אחת הגרסאות העדכניות של Windows Live Messenger. אם אין לך להגדיר את המחשב עבור עדכונים אוטומטיים, ייתכן שאחד מסכן נשמות מי מקבל את ההודעה "עליך להתקין את העדכון הקריטי" של Windows Update Agent 5.8.02469 "כאשר מנסים להתקין את Windows Live Messenger. ו שופט מ את כמות הבקשות ואת נרעש פורום שאלות רבות לעבר התשובה פורומים, אתה בהחלט לא לבד. אז איפה בעולם זה חמקמק של Windows Update Agent 5.802469?
מאז היא יכולה נראה קצת פולשניות עבור חלק ופשוט מעצבנים אחרים לגמרי, הרבה אנשים להצטרף לכבות את תכונת העדכון האוטומטי על המחשב שלהם, לא משנה מה הסיבות. לאחרונה גירסאות של Microsoft Windows, לרבות Windows ME, 98, 2000, XP ו Vista זה יש את כל התכונות הכלולות עדכון אוטומטי. חשוב לך לשמור על המחשב מפני מיקרוסופט עדכון בעיות תיקוני אבטחה ועדכונים עבור בעיות על בסיס קבוע. אם אתה בוחר באופן ידני את העדכון, הקפד לבקר באתר Microsoft Update על בסיס קבוע. אתה יכול לבחור אילו עדכונים ברצונך להתקין עדכונים קריטיים אבל את אלה אתה צריך להיות מודאג ביותר. מאז עדכוני תיקון פהקת חורים ב-Microsoft Windows, אל תהיה מופתע לגלות כי פתאום אתה קורבן של וירוס, Trojan, תולעת, או לכלוך אחר כזה אם אתה בוחר לא כדי לוודא את עדכון התוכנה. ייתכן שיש לך לתהות כיצד נפל קורבן דברים כאלה כאשר לא עשיתי המסורתי של 'לא בסדר' דברים (כגון פתיחת קבצים מצורפים לא ידועים או הורדה של תוכנה בלתי חוקית), אשר בדרך כלל גורם לבעיות אלה. במילים פשוטות, ייתכן שיהיה הוזנחו לשמור על עדכון תוכנה של Windows ומישהו יכול להיות מנוצלת אחד פגיעויות אבטחה מוכרות בתוכנה. כמו כן הוא כנראה הסיבה שאתה לא יכול למצוא ב-Windows Update Agent 5.8.02469. עכשיו אתה מבין את החשיבות של לעדכן את תוכנה של Windows, אם אין לך את המחשב להגדיר עדכון אוטומטי, אתה יכול לבדוק בקביעות עדכונים דרך Windows Update - מערכת ההפעלה שלך תהיה זוהה באופן אוטומטי. לאחר מכן, תוכל לסרוק את המחשב עבור עדכונים והתוצאות יחזרו בכל קריטי ו / או עדכוני אבטחה במערכת שלך עשוי לבקש. בחר את העדכונים הקריטיים ואת כל העדכונים מומלץ ייתכן שתרצה ולאחר מכן בחר באפשרות 'התקן'. למי חסרים את מתחמק הסוכן 5.8.02469-Windows Update, תוכל כנראה למצוא אותו מתחבא כאן. אז, איפה את העולם של Windows Update Agent 5.8.02469? אולי זה היה מחביא ימין מתחת לאף כל הזמן. רבים של המחשב שלנו בעיות ניתנות לפתרון על ידי מטפלת לבצע קצת תחזוקה טיפול על בסיס קבוע. אז בפעם הבאה שאתה מנסה להתקין תוכנה חדשה ולקבל הודעת השגיאה מעצבן, זה עלול להיות רק שלא היה כמו מתמיד על שמירת התוכנה הנוכחית שלך כמו שאתה צריך להיות. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| nevermind, LIVE אני הורדתי את האתר של מיקרוסופט וזה עובד עכשיו:) כי, בעבר יש לי עדכון והוא messed יש לי את המחשב או אז יש אנשים אומרים לי את זה יש |
|
| |||
| |||
| אז יש לי Windows XP Home מחדש, אבל עכשיו אני goto התקן ו-Windows Live אני מקבל את אותה השגיאה, ואני לא יכול למצוא בו כדי להוריד את כל מה שהוא אומר להוריד. כשאני goto העדכונים בדף זה בא על משהו על לא ניתן להציג דף זה. אני לא יודעת למה, יש לי את אותו הדבר ActiveX רוצה וכו ' כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לא היכן אני יכול לקבל את הודעת השגיאה |
|
| |||
| |||
| קנה Windows. |
|
| |||
| |||
| זה לא עזרה חסת עלים שלא sed איך ואיפה להוריד עדכון זה אכטיס 5.8.02469 |
|
| |||
| |||
| עבור אל אתר האינטרנט של Microsoft Update. |
|
| |||
| |||
| אני נתקל בדיוק באותה בעיה, אבל אז לחצו> התחלה כל התוכניות> וכן בחלק העליון הוא> Windows Update> פעל דרך עם that.Then הלכתי http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx ואז זה להוריד את Windows Live Messenger ללא שום בעיות !!מה היא זקוקה Messenger Windows להתקין את עדכון התוכנה. אשר Windows Update מתקין עבורך באופן אוטומטי (אם לפני בדיקה אמיתית) ואם זה doesn't עבודה <info removed> <<אנחנו לא תומכים כאן פעילויות אלה. ברצינות, אין לך סיבה להפעיל את העדכונים האוטומטיים off ... פשוט בחר את זה כדי להוריד אבל dont להתקין, ולאחר מכן אתה מתקין ידנית (לחץ לחיצה ימנית על צהוב מגן על השעון) עם כל דבר הכל חוץ WGA בכותרת ... להבטיח thatll להקל על חייך ... ואת בטוח יותר. מקווה שזה עוזר |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows 7 Beta Out. מוכן להוריד עכשיו! | serverguy | מערכות ההפעלה Windows | 53 | -17 מרץ 2009 09:24 |
| Windows Update | rbscooby | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 24 אפריל 2008 13:06 |
| Windows Update | christine154 | מערכות ההפעלה Windows | 45 | -28 פברואר 2008 05:45 |
| עזרה! - Win32/agent trojan | mumskiii | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 25 | -28 ינואר 2008 09:06 |
| עדכן את Windows Vista | הלם | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 13 ינואר 2008 11:26 |
| שרשרת כלים | |
| |