mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Update Agent 5.8.02469 Atsisiųsti

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 25, 2007, 19:54
Narys

Default Windows Update Agent 5.8.02469 Atsisiųsti

Turiu "Windows XP Professional su Service Pack 2, o aš einu įdiegti MSN Live naujausią versiją ir man tai atsargiai Iššokantis langas.

Kritinis naujinimas yra reikalinga. Norėdami tęsti šį įrenginį, jūs turite įdiegti "Windows Update Agent 5.8.02469 arba vėliau.

I'm just wondering, kur galiu atsisiųsti šį naujinimą nesukeldama automatinius atnaujinimus.

Ačiū,
Old Gruodis 26, 2007, 06:57
Administrator Grupė

Cha! Deja, tie, kurie pasirenka ne reguliariai atnaujinti savo programinę įrangą gavo gana nemalonus siurprizas, kai bandote įdiegti vieną iš naujausios versijos "Windows Live Messenger. Jeigu Jūs neturite savo kompiuteryje nustatyti automatinius atnaujinimus, jums gali būti viena iš nelaimingų siela, kuri gauna pranešimą "Jūs turite įdiegti naujinimą kritinę" Windows Update Agent 5.8.02469 ", kai bandote įdiegti" Windows Live Messenger ". Ir sprendžiant iš Forumo prašymai ir pasiutęs klausimus atsakyti į daugelį forumų suma, jūs tikrai ne vienas. Taigi kur pasaulyje tai silpnas "Windows Update Agent 5.802469?

Kadangi tai gali atrodyti šiek tiek nepageidautina dėl kai kurių ir tik tiesiog erzina kitiems, daug žmonių pasirenka išjungti automatinio atnaujinimo funkciją savo kompiuteryje dėl kokių nors priežasčių. Neseniai Microsoft Windows versijos, įskaitant Windows ME, 98, 2000, XP ir Vista, visi turime šią automatinio atnaujinimo funkcija įtraukta. Svarbu, kad jums, kad jūsų kompiuteris atnaujintas, nes "Microsoft klausimai pleistrai ir atnaujinimai saugumo klausimais reguliariai. Jei norite atnaujinti rankiniu būdu, būtinai apsilankykite "Microsoft Update reguliariai. Galite pasirinkti, kuri atnaujinimus norite įdiegti, tačiau kritinių atnaujinimų yra tuos, kuriuos reikėtų labiausiai rūpi.

Kadangi pleistras atnaujinimai Atvira skylė "Microsoft Windows", negali būti nustebintas, kad jūs netikėtai nuo virusų, Trojos arklys, širdys, ar kai kurie kiti pvz Sprośność auka, jei nenorite, kad įsitikintumėte, kad jūsų programinė įranga yra atnaujinama. Jums gali būti įdomu, kaip jūs nukentėjo nuo tokių dalykų, kai nebuvo atlikta tradicinės "bloga" dalykų (pavyzdžiui, atidaryti nežinomų priedų arba parsisiunčiant nelegalios programinės įrangos), kuri paprastai sukelia šias problemas. Paprasčiau tariant, jums gali būti apleisti, kad jūsų "Windows" programinė įranga atnaujinta ir kažkas gali būti naudojama viena iš žinomų saugumo spragų ir programinės įrangos. Jis taip pat yra labiausiai tikėtina priežastis nerandate Windows Update Agent 5.8.02469.

Dabar jūs suprantate, kad atnaujinti savo "Windows" programinės įrangos svarbą, jei jūs neturite savo kompiuteryje nustatyti automatinį atnaujinimą, jūs galite nuolat tikrinti dėl atnaujinimų, eikite į Windows Update - jūsų operacinė sistema bus nustatyti automatiškai. Tada galima nuskaityti savo kompiuterį, atnaujinimai ir rezultatai bus grąžinti visus kritinius ir / ar saugumo atnaujinimus jūsų sistema gali reikalauti. Pasirinkite kritinius atnaujinimus ir visus rekomenduojamus naujinimus, galite ir pasirinkite "Install". Tiems, kurie trūkstamus Elusive Windows Update Agent 5.8.02469, jūs tikriausiai pastebėsite, jog slepiasi čia.

Taigi, kur pasaulis "Windows Update Agent 5.8.02469? Galbūt tai buvo paslėpti teisę pagal savo nosį visą laiką. Daugelis iš mūsų kompiuterių problemos gali būti išspręstos pasirūpinant, kad būtų atlikti mažai priežiūros ir slaugos reguliariai. Taigi kai kitą kartą bandysite įdiegti naują programinę įrangą ir gaukite erzina klaidos pranešimą, tai gali būti tiesiog, kad jums nebuvo taip kruopščiai apie palaikymo programinės įrangos srovės jums turėjo būti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gruodis 26, 2007, 07:20
Narys

Nevermind, I downloaded gyventi dėl "Microsoft" svetainėje ir tai veikia dabar:)

Todėl, kad praeityje aš atnaujintą ir ji messed up mano kompiuteris arba todėl kai kurie žmonės man sako, ji
Old 7 sausis 2008, 20:18
Naujas Narys

Taigi aš iš naujo įdiegti "Windows XP Home, bet dabar aš goto įdiegti" Windows Live "ir gaunu tą pačią klaidą ir aš negaliu rasti bet kur galima parsisiųsti ką ji sako, atsisiųsti. Kada goto atnaujinimus puslapyje jis yra ką nors apie puslapis negali būti parodytas. Nežinau kodėl, aš ActiveX ką jis nori ir tt

Any help much appreciated būtų.
Old Sausis 17, 2008, 02:15
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Chain2r View Post
Turiu "Windows XP Professional su Service Pack 2, o aš einu įdiegti MSN Live naujausią versiją ir man tai atsargiai Iššokantis langas.

Kritinis naujinimas yra reikalinga. Norėdami tęsti šį įrenginį, jūs turite įdiegti "Windows Update Agent 5.8.02469 arba vėliau.

I'm just wondering, kur galiu atsisiųsti šį naujinimą nesukeldama automatinius atnaujinimus.

Ačiū,
Prašome kas gali pasakyti kaip galima gauti šią cos I cannot open MSN pagal šią agentas atnaujinti 5.8.02469
Old Sausis 17, 2008, 02:17
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Dani View Post
Prašome kas gali pasakyti kaip galima gauti šią cos I cannot open MSN pagal šią agentas atnaujinti 5.8.02469
gali kas nors ne, kur galiu gauti šį klaidos
Old Sausis 17, 2008, 02:26
Administrator Grupė

Pirkti Windows.
Old Sausis 17, 2008, 05:19
Naujas Narys

kad nepadeda cos You haven't sed, kaip ir kur galima parsisiųsti šį naujinimą agatas 5.8.02469
Old Sausis 17, 2008, 05:23
Administrator Grupė

Eikite į Microsoft Update "tinklapyje.
Old Vasaris 27, 2008, 20:49
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Dani View Post
kad nepadeda cos You haven't sed, kaip ir kur galima parsisiųsti šį naujinimą agatas 5.8.02469
Buvau, turintys tą patį tiksliai problema, bet tada aš paspaudėte> Start All Programs> ir viršuje yra> Windows Update> tiesiog paseks su that.Then nuėjau į http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx Ir tada jis atsisiuntė "Windows Live Messenger be jokių problemų!
Kas Messenger poreikius atnaujinti Windows diegimo programa. kurių "Windows Update" automatiškai įdiegia (iki tikrinimo, jei jūsų tikrieji) ir jei tai neveikia, <info removed> <<Mes nepalaiko šios veiklos čia.
Rimtai, tu neturi jokio pagrindo įjungti automatinio atnaujinimo off ... tiesiog nustatykite ją atsisiųsti bet dont install, tada rankiniu būdu įdiegti (paspauskite dešinį klavišą ant geltonas skydas pagal laikrodžio), viską, išskyrus nieko su WGA pavadinime ... garantija thatll palengvins Jūsų gyvenimą ... ir saugesnis.
Hope this helps
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows 7 beta Out. Paruošta Download Now! serverguy Windows "operacinės sistemos 53 Kovas 17, 2009 09:24
Windows Update rbscooby Windows "operacinės sistemos 3 Balandis 24, 2008 13:06
Windows Update christine154 Windows "operacinės sistemos 45 28 vasaris 2008 05:45
Padėti! - Win32/agent Trojan mumskiii Virus, Spyware & Security 25 28 sausis 2008 09:06
"Windows Vista" naujinimas Shocker Windows "operacinės sistemos 1 13 sausis 2008 11:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.