![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Windows XP Professional Service Pack 2, un es dodos instalēt MSN Live jaunāko versiju un man tas uzmanīgi popup. Kritisko atjauninājumu, ir nepieciešama. Turpināt šo iekārtu, ir jāinstalē Windows atjaunināšanas līdzeklis 5.8.02469 vai vēlāk. Es tikai domāju, kur es varu lejupielādēt šo atjauninājumu bez braukšanas automātisko atjaunināšanu. Pateicība, ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha! Diemžēl, tie, kas nevēlas, lai regulāri atjaunināt savas programmas ieguva diezgan nepatīkams pārsteigums, kad mēģina instalēt vienu no jaunākajām versijām, Windows Live Messenger. Ja jums nav sava datora, kas automātisko atjauninājumu, jums var būt viens no neveiksmīgā dvēseles, kurš saņem ziņojumu "Ir jāinstalē kritisko atjauninājumu" Windows Update Agent 5.8.02469 ", mēģinot instalēt Windows Live Messenger. Un, spriežot pēc forum pieprasījumiem un izmisīgs jautājumiem daudzās atbilde forumos summu, jums noteikti ne tikai. Tātad, kur pasaulē tas ir nenotverams Windows Update Agent 5.802469?
Tā kā tas var likties traucējoši mazliet par daļu un vienkārši godīgs kaitinošas citiem, daudzi cilvēki izvēlas, lai izslēgtu automātiskās atjaunināšanas līdzeklis datorā kādu iemeslu dēļ. Pēdējās versijas Microsoft Windows, ieskaitot Windows ME, 98, 2000, XP un Vista visiem ir šai automātiskās atjaunināšanas līdzeklis included. Ir svarīgi, lai jūs, lai jūsu dators atjaunošana, jo Microsoft jautājumi ielāpus un atjauninājumus, lai drošības jautājumus regulāri. Ja izvēlaties manuāli atjaunināt, pārliecinieties, apmeklējiet Microsoft atjauninājumu vietnes regulāri. Jūs varat izvēlēties, ko atjaunina vēlaties instalēt, bet kritiskos atjauninājumus, ir tie, Jums ir vislielākās bažas. Tā kā atjauninājumi patch gaping caurumiem Microsoft Windows, neesiet pārsteigti uzzinot, ka jūs esat pēkšņi upuris vīrusu, Trojas zirgu, tārpu, vai kādu citu, piemēram nastiness Ja nevēlaties, lai pārliecinātos, ka jūsu programmatūra ir atjaunināta. Jums var rasties jautājums, kā jums ir krituši par upuri tādām lietām, kad jūs to vēl nav izdarījušas ar tradicionālo "sliktos" lietas (piemēram, atverot nezināmas pielikumus vai lejupielādētu nelegālu programmatūru), kas parasti rada šīs problēmas. Vienkārši izsakoties, jums ir aizmirsta, lai jūsu Windows programmatūras atjaunošana un kāds var izmantot vienu no zināmo drošības ievainojamība programmatūru. Tas ir arī visticamāk iemesla dēļ Jūs nevarat atrast Windows Update Agent 5.8.02469. Tagad, kad jūs saprotat, cik svarīgi ir atjaunināt Windows programmatūru, ja jums nav sava datora, kas automātisko atjaunināšanu, Jūs varēsiet regulāri pārbaudīt, vai nav atjauninājumu, dodoties uz Windows Update - jūsu operētājsistēma tiks noteikta automātiski. Jūs varat skenēt datoru, atjauninājumi un rezultāti atpakaļ jebkuru kritisku un / vai drošības atjauninājumus, jūsu sistēma var pieprasīt. Izvēlieties kritiskos atjauninājumus un ieteicamos atjauninājumus, iespējams, vēlaties, un tad izvēlieties "Install". Tiem, kuri nav nenotverams Windows Update Agent 5.8.02469, Jūs iespējams atrast slēpjas šeit. Tātad, kur pasaule bija Windows Update Agent 5.8.02469? Iespējams, tā bija neizcelt tiesības saskaņā ar deguna visu laiku. Daudzi no mūsu datora jautājumus var atrisināt, raugoties, lai veiktu nelielu apkopes un aprūpi regulāri. Tātad, nākamajā reizē mēģinot uzstādīt jaunu programmatūru un saņemt kaitinošas kļūdas ziņojums, tā var tikai būt, ka jums nav bijuši tik rūpīgi par saglabājot savu programmatūru pašreizējā kā tu būtu bijis. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| nevermind, i lejupielādēt pārtiek no Microsoft tīmekļa vietnē, un tas darbojas tagad:) , Jo agrāk i ir jāatjaunina un tam ir messed up my computer vai tik daži cilvēki man tā ir |
|
| |||
| |||
| Tāpēc man ir pārinstalēta, Windows XP Home, bet tagad es Goto instalēt Windows Live un man pati kļūda, un es nevaru atrast nevienu, kur lejupielādēt ko tā saka, lai lejupielādētu. Kad es Goto jaunumiem lapā tā nāk klajā ar kaut ko par lapu nevar parādīt. Es neesmu pārliecināts, kāpēc man ir ActiveX lieta tā vēlas uc Any help būtu ļoti appreciated. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Can someone nē, kur es varu saņemt šo kļūdu |
|
| |||
| |||
| Nopirkt Windows. |
|
| |||
| |||
| ka nevar palīdzēt cos neesat sed, kā un kur var lejupielādēt šo atjauninājumu agate 5.8.02469 |
|
| |||
| |||
| Iet uz Microsoft atjaunināšanas vietnē. |
|
| |||
| |||
| Quote:
!Kas Messenger vajadzībām ir atjaunota logus instalēt programmu. ko Windows atjaunināšanas installs for you automātiski (pirms pārbaudes, ja jūsu Genuine) un, ja tas doesn't darbs <info removed> <<Mēs neatbalstām šo darbību šeit. Nopietni, jums nav iemesls, lai ieslēgtu automātisko atjaunināšanu off ... tikai kas to lai ielādētu taču dont instalēt, tad manuāli uzstādīt (labajā pusē noklikšķiniet uz dzeltenu vairogu ar pulksteņa) viss, izņemot kaut ar WGA šajā sadaļā ... garantija thatll padarīt jūsu dzīvi vieglāku ... un drošāku. Hope this helps |
![]() |
|
| Bookmarks |