rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Update Agent 5.8.02469 Pobierz

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 grudnia 2007, 19:54
Członek grupy

Mam Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 2, a ja go zainstalować MSN Live najnowszą wersję i ja dostać ten ostrożnie popup.

Krytyczna aktualizacja jest konieczna. Aby kontynuować instalację, należy zainstalować Windows Update Agent 5.8.02469 lub nowszej.

I'm just wondering gdzie mogę pobrać tę aktualizację bez uruchamiania automatycznej aktualizacji.

Dzięki,
Old 26 grudnia 2007, 06:57
Administrator Group

Ha! Niestety, ci, którzy zdecydują się nie regularnie uaktualniają swoje oprogramowanie dostał dość przykra niespodzianka podczas próby zainstalowania jednej z najnowszych wersji Windows Live Messenger. Jeśli nie masz komputera ustawić na automatyczne aktualizacje, może być jednym z niefortunne dusze, które się dostaje komunikat "Musisz zainstalować aktualizację krytyczną" Windows Update Agent 5.8.02469 "podczas próby zainstalowania systemu Windows Live Messenger. A sądząc z kwoty forum wnioski i szalony pytania odpowiedzi na liczne fora, na pewno nie jesteś sam. Tak więc, gdy na świecie jest to trudne Windows Update Agent 5.802469?

Ponieważ może to wydawać się nieco inwazyjne i tylko dla niektórych wprost irytujące dla innych osób, wiele osób wyboru, aby wyłączyć funkcję automatycznej aktualizacji na komputerze z jakichkolwiek przyczyn. Najnowsze wersje systemu Microsoft Windows, w tym Windows ME, 98, 2000, XP, Vista i wszyscy mają ten wyposażono w funkcję automatycznej aktualizacji. Ważne jest, aby na bieżąco aktualizowane na komputerze, ponieważ Microsoft kwestii poprawki i aktualizacje do kwestii bezpieczeństwa w sposób regularny. Jeśli zdecydujesz się na ręczną aktualizację, należy odwiedzić witrynę Microsoft Update w regularnych odstępach czasu. Możesz wybrać aktualizacje, które chcesz zainstalować, ale krytyczne aktualizacje są te powinny być najistotniejsze.

Ponieważ aktualizacje plaster otwartą dziur w systemie Microsoft Windows, nie jest zaskoczony tym, że pojawi się nagle ofiarą wirusa, Trojan, Robak, lub inne tego typu złośliwość, jeśli nie chcesz się upewnić, że oprogramowanie jest aktualizowane. Można zastanawiać się, jak masz się ofiarami takich rzeczy, jeśli nie uczyniły z tradycyjnych "złe" rzeczy (takich jak otwieranie załączników nieznane lub pobieranie nielegalnego oprogramowania), które zwykle przyczyną tych problemów. Najkrócej mówiąc, może być zaniedbana, aby utrzymać aktualizacja oprogramowania Windows i ktoś może wykorzystać jedną z znanych luk w zabezpieczeniach oprogramowania. Jest także najbardziej prawdopodobne przyczyny nie możesz znaleźć programu Windows Update Agent 5.8.02469.

Teraz, kiedy rozumiemy znaczenie aktualizacji oprogramowania systemu Windows, jeśli nie masz komputera ustawić na automatyczną aktualizację, można regularnie sprawdzać dostępność aktualizacji, przechodząc do witryny Windows Update - system operacyjny zostanie wykryty automatycznie. Następnie można skanować komputer w poszukiwaniu aktualizacji i wyników zwróci żadnych krytycznych i / lub aktualizacje zabezpieczeń Twojego systemu może wymagać. Wybierz krytycznych aktualizacji i zalecanych aktualizacji może być, a następnie wybierz opcję "Install". Dla tych, którzy są brakuje trudnego programu Windows Update Agent 5.8.02469, prawdopodobnie ukrywając go znaleźć tutaj.

Tak więc, gdy na świecie był Windows Update Agent 5.8.02469? Być może było ukrywanie pod nos przez cały czas. Wielu naszych komputera problemy mogą być rozwiązane poprzez podjęcie starań, aby wykonać trochę utrzymania i opieki w sposób regularny. Więc następnym razem spróbujesz zainstalować nowe oprogramowanie i uzyskać przykry komunikat o błędzie, to może to być, że nie zostały jako sumienny utrzymaniem oprogramowania obecnych jak należy zostały.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 grudnia 2007, 07:20
Członek grupy

nevermind, i pobrać LIVE off Microsoft stronie i działa teraz:)

Ponieważ w przeszłości i uaktualniły i ma messed up mój komputer lub tak niektórzy ludzie mi to
Old 7 stycznia 2008, 20:18
Nowe państwa grupy

Więc mam ponownie zainstalować system Windows XP Home, ale teraz i goto zainstalować Windows Live i ja dostać ten sam błąd i nie mogę znaleźć żadnych gdzie do pobrania, co mówi do pobrania. Podczas goto aktualizacje stronie pojawia się coś na temat tej strony nie może być wyświetlany. Nie wiem, dlaczego mam ActiveX rzeczą chce itp.

Każda pomoc będzie bardzo doceniane.
Old 17 stycznia 2008, 02:15
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Chain2r View Post
Mam Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 2, a ja go zainstalować MSN Live najnowszą wersję i ja dostać ten ostrożnie popup.

Krytyczna aktualizacja jest konieczna. Aby kontynuować instalację, należy zainstalować Windows Update Agent 5.8.02469 lub nowszej.

I'm just wondering gdzie mogę pobrać tę aktualizację bez uruchamiania automatycznej aktualizacji.

Dzięki,
proszę może ktoś mi powiedzieć jak mogę pobrać ten cos nie mogę otworzyć msn z tego agenta aktualizacji 5.8.02469
Old 17 stycznia 2008, 02:17
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Dani View Post
proszę może ktoś mi powiedzieć jak mogę pobrać ten cos nie mogę otworzyć msn z tego agenta aktualizacji 5.8.02469
może ktoś nie ma gdzie mogę dostać ten błąd
Old 17 stycznia 2008, 02:26
Administrator Group

Kup Windows.
Old 17 stycznia 2008, 05:19
Nowe państwa grupy

że nie pomoże cos nie masz seda jak i gdzie pobrać tę aktualizację agat 5.8.02469
Old 17 stycznia 2008, 05:23
Administrator Group

Przejdź do witryny Microsoft Update stronie.
Old 27 lutego 2008, 20:49
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Dani View Post
że nie pomoże cos nie masz seda jak i gdzie pobrać tę aktualizację agat 5.8.02469
Byłem o tym samym problemem, ale dokładną następnie Kliknąłem> uruchomić wszystkie programy> i na górze jest> Windows Update> wykonaj następujące poprzez that.Then z wyjechałem do http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx I wtedy pobrany z Windows Live Messenger żadnych problemów!
Co poslancem potrzebami jest aktualizacja systemu Windows zainstalować program. Windows Update, które instaluje się automatycznie za Ciebie (przed sprawdzanie jeśli prawdziwy), a jeśli nie robi, że praca <info removed> <<Nie wsparcia tych działań tutaj.
Poważnie, to nie mają powodu, aby włączyć automatyczne aktualizacje off ... wystarczy ustawić go pobrać ale dont zainstalować, a następnie ręcznie zainstalować (kliknij prawym przyciskiem myszy na żółtym przez tarczę zegara) wszystko oprócz niczego z WGA w tytule ... Gwarancja thatll ułatwienie Państwu życia ... i bezpieczniejsze.
Hope this helps
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.