menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows Update Agent 5.8.02469 Stiahnuť

Reply

Thread Tools
Old 25.prosince 2007, 19:54
Člen Skupina

Mám Windows XP Professional Service Pack 2, a já jdu instalovat MSN Live najnovšiu verziu a já si to opatrne popup.

Rozhodujúce je potrebné aktualizovať. Ak chcete pokračovať v inštalácii, budete potrebovať nainštalovať aktualizácie Windows agent 5.8.02469, alebo neskôr.

Jsem jen přemýšlela, kde môžem stiahnuť túto aktualizáciu bez spustenia automatické aktualizácie.

Vďaka,
Old 26.prosince 2007, 06:57
Administrátor Skupina

Ha! Ach, tých, ktorí nechcú, aby pravidelne aktualizovať svoj softvér má skôr škaredé prekvapenia, keď sa pokúšam nainštalovať jednu z najnovších verzií Windows Live Messenger. Nemáte-li váš počítač nastavený na automatickú aktualizáciu, môžete byť jedným z nešťastné duše, ktoré sa dostane správu "Musíte nainštalovať kritickú aktualizáciu" Windows Update Agent 5.8.02469 "pri pokuse o inštaláciu programu Windows Live Messenger. A súde suma fórum žiadostí a Horečný otázky odpovedať na mnohých fórach, ste určite nie som sám. Takže, kde vo svete je tento prchavější Windows Update Agent 5.802469?

Vzhľadom k tomu, že to môže zdať trochu rušivé pre niektoré a len vyloženě nepříjemný na ostatné, mnoho ľudí si volí vypnúť automatické aktualizácie funkciu na svojom počítači z akýchkoľvek dôvodov. Novších verzií Microsoft Windows, vrátane Windows ME, 98, 2000, XP, Vista a všetky majú túto funkciu automatické aktualizácie v cene. Je pre vás dôležité, aby váš počítač aktualizovať, pretože Microsoft otázky záplaty a aktualizácie pre bezpečnostné otázky, na pravidelnom základe. Ak sa rozhodnete manuálne aktualizovať, určite navštívte Microsoft Update na pravidelnom základe. Môžete si vybrať, ktoré aktualizácie chcete nainštalovať, ale kritické aktualizácie sú tie by ste mali byť najviac znepokojení.

Vzhľadom k tomu, že úprava, opravy zející diery v systéme Microsoft Windows, nebuďte prekvapení, až zistíte, že ste náhle obeť vírus, Trojan, Červ, alebo nejakú inú takúto ošklivost, ak nechcete, aby sa ubezpečil, že váš softvér je aktualizovaný. Môžete sa čudovať, ako ste si padli za obeť takejto veci, keď ste neurobili z tradičných 'zlé' vecí (napríklad otvorenie neznáme prílohy alebo sťahovať nelegálny softvér), ktoré zvyčajne spôsobujú problémy. Jednoducho povedané, môže byť zanedbávať, aby vaše Windows softvér aktualizovaný a niekoho môže byť využitý jeden zo známych chýb zabezpečenia v softvéru. Je aj najväčšou pravdepodobnosťou dôvod, nemôžete nájsť Windows Update Agent 5.8.02469.

Teraz, aby ste pochopili, že je dôležité aktualizácie systému Windows softvér, ak nemáte váš počítač nastavený na automatickú aktualizáciu, môžete pravidelne kontrolovať aktualizácie bude Windows Update - váš operačný systém bude automaticky detekovaná. Potom môžete prehľadávať počítač zmenené a výsledky budú vracať žiadne zásadné a / alebo aktualizácie zabezpečenia vášho systému môže vyžadovať. Vyberte dôležitých aktualizácií a prípadných odporúčaných aktualizácií budete chcieť a potom vyberte 'Inštalovat'. Pre tých, kto chýba prchavější Windows Update Agent 5.8.02469, budete zrejme nájsť schovávať tady.

Takže, keď vo svete bol Windows Update Agent 5.8.02469? Možno to bolo správne schováva pod nosom pořád. Veľa našich počítačových problémov možno riešiť tým, že starostlivosť vykonávať drobnú údržbu a ošetrovanie v pravidelných intervaloch. Takže pri ďalšom pokuse o inštaláciu nových programov a dostanete otravné chybové správy, môže byť len, že ste neboli ako Pilný o udržanie váš softvér aktuálny, ako ste sa mal.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26.prosince 2007, 07:20
Člen Skupina

Nevadí, aj stiahnuty živé Microsoft webovej stránky a teraz to funguje:)

Vzhľadom k tomu, že v minulosti som sa aktualizuje a je zmätený počítač alebo tak, niektorí ľudia mi povedať, že má
Old 7.ledna 2008, 20:18
Nový člen skupiny

Takže som preinštalovať Windows XP Home, ale teraz aj goto inštaláciu Windows Live a dostanu rovnakú chybu, a nemôžem nájsť kde to stiahnuť, čo hovorí k stiahnutiu. Keď som goto aktualizácie stránok pochádza až sa niečo o stránku nemožno zobraziť. Nie som si istý, prečo som ActiveX čo chce atď

Pomôcť by veľmi oceňované.
Old 17 január 2008, 02:15
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Chain2r View Post
Mám Windows XP Professional Service Pack 2, a já jdu instalovat MSN Live najnovšiu verziu a já si to opatrne popup.

Rozhodujúce je potrebné aktualizovať. Ak chcete pokračovať v inštalácii, budete potrebovať nainštalovať aktualizácie Windows agent 5.8.02469, alebo neskôr.

Jsem jen přemýšlela, kde môžem stiahnuť túto aktualizáciu bez spustenia automatické aktualizácie.

Vďaka,
prosím, môže mi niekto povedať, ako môžem získať tento cos I can't open msn sa v tejto aktualizácii agent 5.8.02469
Old 17 január 2008, 02:17
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Dani View Post
prosím, môže mi niekto povedať, ako môžem získať tento cos I can't open msn sa v tejto aktualizácii agent 5.8.02469
môže niekto nie, kde môžem dostať túto chybu
Old 17 január 2008, 02:26
Administrátor Skupina

Predaj Windows.
Old 17 január 2008, 05:19
Nový člen skupiny

, Že ak nepomôže, pretože nemáte sed, ako a kde stiahnuť túto aktualizáciu achates 5.8.02469
Old 17 január 2008, 05:23
Administrátor Skupina

Choďte na webovej stránke spoločnosti Microsoft Update.
Old 27.února 2008, 20:49
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Dani View Post
, Že ak nepomôže, pretože nemáte sed, ako a kde stiahnuť túto aktualizáciu achates 5.8.02469
Bol som s rovnaký problém, ale presný potom som klikol> start všetky programy> a na vrchole je> Windows Update> len dotiahnuť do konca s that.Then jsem šel do http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx A potom je prevzali Windows Live Messenger bez problémov!
Čo messenger potreby sa aktualizuje okien inštalovať program. Windows Update, ktorý sa inštaluje za vás automaticky (pred kontrolou, ak vaše skutočné), a ak je doesnt práce <info removed> <<Nepodporujeme tieto aktivity tu.
Vážne, nemáte žiadny dôvod, aby sa automatické aktualizácie vypnúť ... Len ho stiahnuť ale dont nainštalovať, potom nainštalovať ručne (pravým tlačidlom myši na žltý štít do hodiny) všetko okrem čokoľvek s WGA v názve ... Záruka thatll svoj život jednoduchší ... a bezpečnejšie.
Dúfam, že to pomôže
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.