![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам Уиндоус КСП Профессионал Сервице Пацк 2, а ја одлазим МСН Ливе инсталирате најновију верзију и ја добити овај попуп опрезом.
Критична ажурирања потребна. За наставак инсталације ове, морате да инсталирате Уиндоус Упдате Агент 5.8.02469 или новији. Ја сам само занима где ја могу преузимање овог исправке приказују без аутоматског ажурирања. Хвала, ![]() ![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ха! Јао, изабрати оне који редовно не ажурирају своје програме добила прилично гадно изненадити када покушавате да инсталирате један од најновије верзије Уиндоус Ливе Мессенгер. Ако немате свој рачунар подесите за аутоматску исправке, ви мај бити један од несретног душе који добије поруку "Морате инсталирати цритицал упдате" Уиндоус Упдате Агент 5.8.02469 "када покушавате да инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер. А судеци износу од форума захтев и помаман питања одговор на бројним форумима, ви сте дефинитивно није једини. Па где у свету је то недостижан Уиндоус Упдате Агент 5.802469?
Будући да то може чинити мало наметљиве и само за неке стварно узнемирујући другима, многи људи одлуче да бисте искључили аутоматско ажурирање функција на њиховом рачунар за шта год разлога. Новије верзије система Мицрософт Уиндоус, укључујући и Уиндоус МЕ, 98, 2000, КСП, Виста и сви имају ову функцију аутоматског упдате укључен. То је важно за вас да ажурирају своје рачунар, јер Мицрософт питања закрпе и исправке за безбедносна питања на регуларној основи. Ако се одлучите за ручно модернизирати, свакако посетите? У Мицрософт исправка сите на редовној основи. Можете да одаберете који исправке желите инсталирати, али је критична ажурирања су оне које би требало да буду највише забринути. Од исправки патцх зурење рупа у систему Мицрософт Уиндоус, немојте бити изненађени да откријете да сте изненада жртва вирус, тројански, црв или нека друга таква свињарија ако одлучите да не би били сигурни да је ваш софтвер ажуриран. Ви мај чудо како сте жртва је пала за такве ствари када нисте урадили од традиционалних 'криво' ствари (као што је отварање непознатих прилога или преузимањем илегалног софтуаре) који обично узрок ове проблеме. Једноставно речено, ви мај имати запостављени, да би држао Ваше Уиндоус софтвер модернизирати и некога ко мај имати искориштен један од познатих безбедносних пропуста у софтверу. Такође је врло вероватно разлог да не можете наћи мјеста Уиндоус Упдате Агент 5.8.02469. Сада када сте разумели важност исправци Уиндоус софтвер, ако немате свој рачунар подесите за аутоматску модернизација, можете проверити за редовно ажурира одласком на Уиндоус Упдате - ваш оперативни систем ће аутоматски утврђена. Након тога можете скенирати ваше рачунар за исправке и резултати ће вратити све критичне и / или безбедносна ажурирања система мај захтевају. Одаберите кључне допуне и исправке препоручује било коју вам мај желите, а затим изаберите "Инсталл". За оне који су нестали у недостижан Уиндоус Упдате Агент 5.8.02469 ћете вероватно пронаћи скривајући се овде. Дакле, где у свету је Уиндоус Упдате Агент 5.8.02469? Можда је право скривали под нос цело време. Многи од наших рачунара питања могу решити уз бригу за обављање мало одржавања и неге на редовној основи. Зато следећи пут када покушате да инсталирате програм и нови софтвер добити узнемирујући порука о грешци, он мај бити само да нису били вриједни као о одржавању свог тренутног софтвера као што је требало. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
Нема везе, ја скидати податке ЛИВЕ офф Мицрософт уеб странице и сад ради:)
Јер, у посљедње сам ажуриран и има мессед уп рачунара или тако неки људи реците ми да има
|
|
|
|||
|
|||
|
Тако сам реинсталлед Уиндоус КСП Хоме, али сада сам Гото инсталирате Уиндоус Ливе и ја добили исту грешку, а ја не могу наћи где скинути оно што пише за преузимање. Кад сам Гото исправке паге то долази са нешто о страници није могуће приказати. Им 'не сигуран зашто сам АцтивеКс ствар ззели итд
Било који помоћ би много поштовати. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|
|
|||
|
|||
|
не може неко где се могу добити данашји грешка
|
|
|
|||
|
|||
|
Купите систем Уиндоус.
|
|
|
|||
|
|||
|
као да није помогло цос нисте сед како и где скинути ово ажурирање Ахат 5.8.02469
|
|
|
|||
|
|||
|
Иди на Мицрософт Упдате Уеб страници.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
!Шта курирске потреба је ажуриран уиндоус инсталирате програм. који Уиндоус Упдате аутоматски инсталира за вас (пре провере ако ваш оригинални) и да ако се посао <инфо ремовед> «« Ми не подржавају ове активности овде. Озбиљно, немаш разлога за укључивање аутоматског ажурирања офф ... само га скинути али донт инсталирате, онда инсталирати ручно (право кликните на жуту штит од сат) све ОСИМ ништа са УГА у наслову ... гаранција тхатлл учинити ваш живот лакшим ... и сигурније. Надам се ово помаже
|