![]() |
|
| |||
| |||
| Windows XP Service Pack 2, ve MSN en son sürümü ve i Canlı kurulabilir git Bu dikkatli pop-up alıyorum. Bir kritik güncelleştirme gereklidir. Bu yükleme devam etmek için, Windows ajan 5.8.02469 veya sonraki güncelleştirme yüklemeniz gerekir. Sadece i, otomatik güncellemeler çalıştırmadan bu güncelleştirmeyi yükleyebilirsiniz merak ediyorum. Teşekkürler, ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha! Eyvah, bu düzenli ve yazılım güncelleştirmesi seçebilirsiniz oldukça kötü sürpriz, bir Windows Live Messenger'ın en son sürümlerini yüklemeye çalıştığınız var. Eğer bilgisayarınızın otomatik güncelleştirmeler için ayarlamak yoksa, kimse You "" Windows Live Messenger yüklemeye çalışırken Windows Update Aracısı 5.8.02469 kritik güncelleştirmeyi yüklemeniz gerekir mesajı "çeken talihsiz ruhların olabilir. Ve yargılamak Forum istek ve çok sayıda cevap forumlar at çıldırmış soru miktarını, kesinlikle yalnız vardır. Bu yüzden burada dünya bu zor Windows Update Aracısı 5.802469 nedir?
Çünkü bazı sadece tam başkalarına sinir için biraz tacizkar görünüyor olabilir, birçok kişi ne nedenlerle kendi bilgisayarınıza otomatik güncelleme özelliğini kapatmak için tercih edebilir. Microsoft, Windows, Windows ME, 98, 2000, XP dahil olmak üzere son sürümlerini ve Vista'nın tüm bu otomatik güncelleme özelliği de var. Için bilgisayarınızı güncel tutmak için önemlidir, çünkü Microsoft sorunları yamalar ve güncelleştirmeler güvenlik sorunları için düzenli olarak. Eğer el ile güncellemek için, tercih düzenli olarak Microsoft Update sitesini ziyaret edin emin olun. Sen, ancak yüklemek için hangi güncelleştirmeleri seçebilirsiniz kritik güncelleştirmeleri Çok endişe gereken kullanılır. Bu güncelleştirmeler, Microsoft Windows şaşkın delik yama Eğer yazılım güncelleme emin olmak için tercih size aniden bir virüs, Truva, solucan, veya başka tür pislik kurbanı olduğunu fark olması şaşırtmamalıdır. Böyle şeyler zaman size 'yanlış' geleneksel şey (örneğin bilinmeyen açmaktadır veya yasadışı yazılım indirme) olarak, normalde bu sorunlara neden yapmadıysanız için nasıl düştüğü kurban merak edebiliriz. Basitçe koyun, Windows yazılım güncelleme ve birisi bir yazılım olarak bilinen güvenlik açıkları ve istismar olabilir tutmayı ihmal olabilir. Ayrıca çoğu Windows Update Agent 5.8.02469 bulamıyor nedeni olabilir. Eğer bilgisayarınızın otomatik güncelleyerek, düzenli olarak güncelleştirmeleri için Windows Update giderek kontrol edebilirsiniz için gerek yoktur - işletim sistemi otomatik olarak tespit edilecektir Şimdi,, Windows yazılım güncelleme önemini anlıyoruz. Daha sonra herhangi bir ve / veya güvenlik güncelleştirmeleri sistem gerektirebilir kritik verecektir güncelleştirmeleri için bilgisayarınızı ve sonuçları tarayabilirsiniz. Kritik güncelleştirmeleri ve sonra istediğiniz May 'seçtiğiniz herhangi bir önerilen güncelleştirmeleri seçin yükleyin. Olan zor Windows Update Aracısı 5.8.02469 eksik için, muhtemelen burada saklanıyor bulabilirsiniz. Yani, burada, dünyanın Windows Update Aracısı 5.8.02469 oldu? Belki de, bu burun her zaman altında sağ saklandığını. Bilgisayar sorunları çoğu düzenli olarak küçük bir onarım ve bakım yapmak gözeteceğini tarafından çözülür. Yeni bir yazılım programını yüklemek ve can sıkıcı bir hata iletisi alıyorum deneyin sonraki Yani, sadece bu gayretli olarak gereken yazılım güncel tutulması ile ilgili olarak henüz olabilir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Microsoft, web sitesi kapalı Nevermind, i indirilen CANLI ve artık çalışıyor:) Çünkü, geçmiş i güncelleme var ve benim bilgisayar berbat etti veya bazı insanlar var söyle |
|
| |||
| |||
| Ben de, ama aynı hatayı almaya Windows Live ve i yüklemek goto XP Home pencereleri yeniden yüklenmesi var ve herhangi bir yere indirmek için ne diyor indirmek için bulamıyor. Ne zaman i goto bu sayfa hakkında bir şey ile gelen güncelleştirmeleri sayfa görüntülenemiyor. Neden, i vb istiyor ActiveX şey olduğundan emin değilim Yardıma çok takdir ediyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| birisi yok nerede bu hatayı alabilirsiniz olabilir |
|
| |||
| |||
| Satıcılar Windows. |
|
| |||
| |||
| olarak nasıl ve nerede bu güncelleştirmeyi akik 5.8.02469 indirmek için Sed değil marul yardımcı olmayacaktır |
|
| |||
| |||
| Microsoft Update web sitesine gidin. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
!Ne mesajlaşma güncelleştirilmiş Windows programı yüklemektir gerekir. Windows sizin için otomatik olarak (kontrol önce yükler bu güncelleştirmenin gerçek varsa) ve eğer o doesnt iş <info removed> <<Burada bu faaliyetleri desteklemez. Cidden, otomatik güncellemeleri kapatmak için bir neden var ... Sadece indirmek ancak yüklemek dont, sonra el ile saat ile sarı kalkanı üzerinde (sağ tıklayın kurulabilir) başlığında WGA ile her şeyi EXCEPT herşeyi ayarlamış ... garanti thatll hayatınızı kolaylaştıracak ... ve daha güvenli. Hope this helps |
![]() |
|
| Bookmarks |