менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Агент оновлення Windows 5.8.02469 Завантажити

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 грудня 2007, 19:54
Член групи

У мене Windows XP Professional Service Pack 2, і я йду в MSN Live встановіть останню версію і отримати таку обережність спливаюче вікно.

Необхідно критичне оновлення. Щоб продовжити цю установку, вам потрібно встановити Windows Update Agent 5.8.02469 або пізнішої версії.

Я просто цікаво, де я можу завантажити це оновлення без виконання автоматичних оновлень.

Спасибі,
Old 26 грудня 2007, 06:57
Адміністратор групи

Ха! На жаль, тих, хто не регулярно оновлювати своє програмне забезпечення отримали досить неприємний сюрприз, коли намагаюся встановити одну з останніх версій Windows Live Messenger. Якщо у вас немає комп'ютера набір для автоматичних оновлень, ви можете бути одним із нещасних душ, який отримує повідомлення: "Ви повинні встановити критичні оновлення" Windows Update Агент 5.8.02469 "при спробі встановити Windows Live Messenger. І, судячи з Сума форуму прохання та шалені питання на численних форумах відповіді, то ви напевне не одні. Отже, де в світі цього невловимого агента оновлення Windows 5.802469?

Тому що це може здатися трохи інтрузивними для деяких і просто прямо дратує інших, багато людей вважають за краще, щоб відключити функцію автоматичного оновлення на свій комп'ютер з яких-небудь причин. Останні версії Microsoft Windows, включаючи Windows ME, 98, 2000, XP, Vista і у всіх ця функція автоматичного оновлення включена. Це важливо для Вас, щоб зберегти ваш комп'ютер оновитися, оскільки Microsoft питань виправлень і оновлень з питань безпеки у встановлені терміни. Якщо ви вирішили оновити вручну, не забудьте зайти на сайт Microsoft Update на регулярній основі. Ви можете вибрати, які оновлення ви хочете встановити, але важливі оновлення, які ви повинні бути найбільш стурбовані.

Оскільки оновлення патча зяючі дірки в Microsoft Windows, не дивуйтеся, якщо виявиться, що ви раптом стали жертвою вірусу, трояна, хробака або іншу таку гидоту, якщо ви не хочете переконатися, що оновлення програмного забезпечення. Ви можете запитати, як ви стали жертвою таких речах, коли ви ще не зробили традиційні "неправильні" речі (такі як відкриття невідомих застосування чи завантаження нелегального програмного забезпечення), які зазвичай викликають ці проблеми. Простіше кажучи, ви можете знехтувати, щоб зберегти ваш Windows програмне забезпечення оновлюється і може хтось використовував одну з відомих вразливостей в програмному забезпеченні. Крім того, швидше за все, причин ви не можете знайти агента оновлення Windows 5.8.02469.

Тепер, коли ви розумієте важливість оновлення Windows програмне забезпечення, якщо у вас немає комп'ютера Комплект для автоматичного оновлення, ви можете регулярно перевіряти оновлення, вибравши для оновлення Windows - операційна система буде виявлено автоматично. Потім ви можете перевірити комп'ютер на наявність оновлень, а результати будуть повернути будь-якій критичній та / або оновлення безпеки вашій системі може знадобитися. Виберіть критичні оновлення і будь-яких рекомендованих оновлень ви можете захотіти, а потім виберіть пункт "Встановити". Для тих, хто пропав безвісти невловимого агента оновлення Windows 5.8.02469, Ймовірно, ви знайдете це ховається тут.

Отже, де в світі агента оновлення Windows 5.8.02469? Можливо, він ховається прямо під носом весь час. Багато хто з наших питань комп'ютері можуть бути вирішені з урахуванням необхідності виконання трохи обслуговування та догляд на регулярній основі. Так що наступного разу при спробі встановити нове програмне забезпечення і отримати дратує повідомлення про помилку, це може бути просто, що ви не були такі старанні про збереження поточного програмного забезпечення як повинно було бути.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 26 грудня 2007, 07:20
Член групи

Nevermind, я завантажив живуть веб-сайту Microsoft, і тепер він працює:)

Так, в минулому я оновив і він Messed Up My Computer або так Деякі люди кажуть мені, воно
Old 7 січня 2008, 20:18
Нові члени групи

Так що я перевстановити Windows XP Home, але тепер я перейти встановіть Windows Live і отримати ту ж саму помилку, і я не можу знайти де завантажити, що це говорить для скачування. Коли я перейти оновлень сторінці про це заходить мова про щось сторінка не може бути відображений. Я не знаю чому, я маю річ ActiveX він хоче т.д.

Будь-яка допомога буде дуже високу оцінку.
Old 17 січня 2008, 02:15
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Chain2r View Post
У мене Windows XP Professional Service Pack 2, і я йду в MSN Live встановіть останню версію і отримати таку обережність спливаюче вікно.

Необхідно критичне оновлення. Щоб продовжити цю установку, вам потрібно встановити Windows Update Agent 5.8.02469 або пізнішої версії.

Я просто цікаво, де я можу завантажити це оновлення без виконання автоматичних оновлень.

Спасибі,
Будь ласка, хтось може сказати мені, як я можу отримати цю COS Я не можу відкрити з MSN цей агент оновлення 5.8.02469
Old 17 січня 2008, 02:17
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Dani View Post
Будь ласка, хтось може сказати мені, як я можу отримати цю COS Я не можу відкрити з MSN цей агент оновлення 5.8.02469
може хтось ні, де я можу отримати цю помилку
Old 17 січня 2008, 02:26
Адміністратор групи

Купити Windows.
Old 17 січня 2008, 05:19
Нові члени групи

що не допомагає створи ви не Sed як і де можна завантажити це оновлення агат 5.8.02469
Old 17 січня 2008, 05:23
Адміністратор групи

Зайдіть на сайт Microsoft Update.
Old 27 лютого 2008, 20:49
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Dani View Post
що не допомагає створи ви не Sed як і де можна завантажити це оновлення агат 5.8.02469
У мене були точно такою ж проблемою, але потім я натиснув> Пуск Усі програми>, а на самому верху> Windows Update> просто простежити за that.Then я пішов до http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx І тоді він завантажений Windows Live Messenger без проблем!
Що Messenger потреб є оновленою Windows встановіть програму. яка встановлює Windows Update для вас автоматично (перед перевіркою, якщо ваша справжня), а якщо що оленяча шкіра робота <info removed> <<Ми не підтримуємо цю діяльність тут.
Серйозно, ви не підстава, щоб включити автоматичне оновлення Off ... просто встановіть його для завантаження, але Dont установку, а потім вручну встановити (правою кнопкою миші на жовтий щит з годинником) все, крім нічого з WGA в назві ... гарантія thatll зробити ваше життя простішим ... і безпечніше.
Сподіваюся, що це допомагає
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.