![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз изглежда да има проблем с XP и аз наистина не знам какво е то. Един следобед, когато се превърна в моя компютър, MSN wouldnt работа. Имам съобщение за грешка, казвайки: услугата е unavilable, моля опитайте отново по-късно. Така че го направих и едно и също послание ..... Аз доста игнорира това и отиде да направи някои други задачи. Отиде да отида обновяване на Windows ... страницата не може да се покаже ... EHHH ??!!?!?!?! Това беше странно, защото аз бях слушане на интернет радио и на YouTube. Така си мислех аз имам вирус и couldnt се arsed към корените за около нея и т.н., така ли форматиран. Отиде да активирате Windows, аз съм с помощта на MSDN ключ от колежа, така му всички legit но wouldnt активиране. Аз трябваше да го направите по телефона. Инсталиран SP2 и други програми и отиде да се актуализира, но на Windows ще се зарежда, hotmail.com wouldnt натоварване, MSN doesn't работа. Im ми пресни система сега и аз арго дори добивам на Windows Live Messenger сайт, за да го изтеглите. Нейната искал съм забранена. Айв проверени ми е домакин на файлове, завтече HJT (тук е дневник, но изглежда добре), възстановена фабрика настройките на маршрутизатора. Не знам какво друго може да се направи, аз съм толкова baffled. Наздраве, Брад |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така че си получава никакви връзка .... т.е. имейл или интернет браузъра?
| |||
| |||
| Да. Аз съм на компютъра в момента. Приятелката ми предложи да се опитаме да видим дали WGA, че работи. Аз ще се опитам да изтрие моя твърд диск с 0 и се види дали работи. Аз мисля, че би могло да бъде rootkit в моя рутер или дълбоко в моето harddrive, защото другия ми компютър, свързан wirelesly не може да използвате Live Messenger прекалено натоварване или всякакви MS сайтове. Аз дори трябваше да се регистрират тук, на моя Gmail, вместо да ми defualt имейл, който е с Hotmail Hotmail, защото няма да се зареди. |
|
| |||
| |||
| Провери това първо .... в IE отидете на Инструменти меню, натиснете Internet Options and.on на Разширено табулатор, под Сигурност, Се уверете, че следните квадратчета са избрани: •Use 2.0 •Use 3.0 •Use 1.0 |