menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Update nenačte a dalších lokalit MS

Reply

Thread Nástroje
Old 21 leden 2008, 05:33
Banned Skupina

Default Windows Update nenačte a dalších lokalit MS

I zdá se, že mají problém s XP a já vážně nevím, co to je.

Jednou odpoledne, když jsem se obrátil na mém PC, MSN bych práci. Dostal jsem chybové hlášení, ve kterém je služba unavilable, prosím zkuste to znovu později. Takže jsem udělal, a stejné zprávy ..... I trochu ignorovat to a šel dělat některé další úkoly. Šel jít aktualizaci Windows ... Stránku nelze zobrazit ... EHHH ??!!?!?!?! To bylo divné, protože jsem byl poslech internetového rádia a na youtube. Tak jsem si myslel jsem dostal virus a couldnt být arsed na root asi pro něj atd. tak jsem formátována. Šel k aktivaci systému Windows, jsem pomocí MSDN klíče od koleje, takže její všechny zákonné, ale to bych aktivovat. Musel jsem to udělat po telefonu. Instalován SP2 a další programy a šel k aktualizaci, ale WindowsUpdate by zatížení, hotmail.com bych zatížení, msn doesnt práce. Im z mé čerstvé systému a nyní i cant dokonce na Windows Live Messenger webu ke stažení. Jeho rád jsem zakázaný.

Ive zkontrolovat moje soubory hosts, běžel HJT (zde je log, ale vypadá v pořádku), obnoví tovární nastavení routeru. Nevím, co jiného to může být, jsem tak bezradný.

Díky, Brad
Přiložené soubory
File Type: txt hijack_this.txt (5.2 KB, 10 zobrazení)
Old 21 leden 2008, 08:38
Dárce Skupina

Takže se máte jakékoliv spojení .... tj. e-mailem nebo prohlížení Internetu?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21 leden 2008, 11:25
Banned Skupina

Ano. Jsem na PC hned. Můj přítel navrhl pokusit WGA vidět, že když pracoval. Jdu to zkusit a otřete mého pevného disku s 0 a zjistit, jestli funguje. Já jsem přemýšlel, že by mohl být v mém rootkit router nebo hluboko v mém disku, protože můj druhý počítač připojený wirelesly nelze použít Live Messenger příliš nebo nahrát jakékoliv MS stránkách.

Dokonce jsem musela zaregistrovat zde na mé gmail místo mého defualt email, který je s hotmail Hotmail, protože nebude zatížení.
Old 21. ledna 2008, 12:02
Dárce Skupina

Zkontrolujte první .... V IE jděte na Nástroje menu, klikněte na Možnosti internetu and.on se Rozšířené kartu, na základě Bezpečnost, Ujistěte se, že následující políčka jsou vybíráni:

Použít SSL 2.0
Použít SSL 3.0
Použít TLS 1.0
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC by se načíst mé operačním systémem Windows XP - Help Me ASAP matthwshea Obecné Hardware Chat 1 4.října 2009 02:46
Nelze načíst Windows XP na HDD Ide jay Operační systémy Windows 3 28. červenec 2009 02:01
Windows Live Messenger se nelze načíst HistoryGirl Email, VoIP & IM Diskuse 1 17. března 2009 05:48
Windows Mail nelze načíst Jeden Email windows3001 Email, VoIP & IM Diskuse 4 18. říjen 2008 16:33
Nápověda! Windows užívat věčně na zatížení karen45 Operační systémy Windows 5 27. ledna 2008 14:01
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.