![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I zdá se, že mají problém s XP a já vážně nevím, co to je. Jednou odpoledne, když jsem se obrátil na mém PC, MSN bych práci. Dostal jsem chybové hlášení, ve kterém je služba unavilable, prosím zkuste to znovu později. Takže jsem udělal, a stejné zprávy ..... I trochu ignorovat to a šel dělat některé další úkoly. Šel jít aktualizaci Windows ... Stránku nelze zobrazit ... EHHH ??!!?!?!?! To bylo divné, protože jsem byl poslech internetového rádia a na youtube. Tak jsem si myslel jsem dostal virus a couldnt být arsed na root asi pro něj atd. tak jsem formátována. Šel k aktivaci systému Windows, jsem pomocí MSDN klíče od koleje, takže její všechny zákonné, ale to bych aktivovat. Musel jsem to udělat po telefonu. Instalován SP2 a další programy a šel k aktualizaci, ale WindowsUpdate by zatížení, hotmail.com bych zatížení, msn doesnt práce. Im z mé čerstvé systému a nyní i cant dokonce na Windows Live Messenger webu ke stažení. Jeho rád jsem zakázaný. Ive zkontrolovat moje soubory hosts, běžel HJT (zde je log, ale vypadá v pořádku), obnoví tovární nastavení routeru. Nevím, co jiného to může být, jsem tak bezradný. Díky, Brad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže se máte jakékoliv spojení .... tj. e-mailem nebo prohlížení Internetu?
| |||
| |||
| Ano. Jsem na PC hned. Můj přítel navrhl pokusit WGA vidět, že když pracoval. Jdu to zkusit a otřete mého pevného disku s 0 a zjistit, jestli funguje. Já jsem přemýšlel, že by mohl být v mém rootkit router nebo hluboko v mém disku, protože můj druhý počítač připojený wirelesly nelze použít Live Messenger příliš nebo nahrát jakékoliv MS stránkách. Dokonce jsem musela zaregistrovat zde na mé gmail místo mého defualt email, který je s hotmail Hotmail, protože nebude zatížení. |
|
| |||
| |||
| Zkontrolujte první .... V IE jděte na Nástroje menu, klikněte na Možnosti internetu and.on se Rozšířené kartu, na základě Bezpečnost, Ujistěte se, že následující políčka jsou vybíráni: •Použít SSL 2.0 •Použít SSL 3.0 •Použít TLS 1.0 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC by se načíst mé operačním systémem Windows XP - Help Me ASAP | matthwshea | Obecné Hardware Chat | 1 | 4.října 2009 02:46 |
| Nelze načíst Windows XP na HDD Ide | jay | Operační systémy Windows | 3 | 28. červenec 2009 02:01 |
| Windows Live Messenger se nelze načíst | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 17. března 2009 05:48 |
| Windows Mail nelze načíst Jeden Email | windows3001 | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 18. říjen 2008 16:33 |
| Nápověda! Windows užívat věčně na zatížení | karen45 | Operační systémy Windows | 5 | 27. ledna 2008 14:01 |
| Thread Nástroje | |
| |