![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| I φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τα XP και πραγματικά δεν ξέρω τι είναι. Ένα απόγευμα, όταν θα μετατραπεί για τον υπολογιστή μου, το MSN wouldnt εργασίας. Έχω ένα μήνυμα λάθους που λέει η υπηρεσία unavilable, δοκιμάστε ξανά αργότερα. Έτσι έκανα και ίδιο μήνυμα ..... I κάπως αγνοείται αυτό και πήγε να κάνει κάποιες άλλες εργασίες. Πήγε να πάει ενημέρωση παράθυρα Page ... δεν μπορεί να εμφανιστεί ... EHHH ??!!?!?!?! Αυτό ήταν παράξενο, διότι είχα την ακρόαση ραδιοφώνου και διαδικτύου για youtube. Σκέφτηκα Έχω έναν ιό και να arsed couldnt ρίζα κοντά για να είναι έτσι διαμορφωμένη κλπ.. Πήγε να ενεργοποιήσετε τα Windows, είμαι MSDN χρησιμοποιώντας ένα κλειδί από το κολέγιο, ώστε όλα τα legit αλλά wouldnt ενεργοποιήσετε. Έπρεπε να το κάνουμε από το τηλέφωνο. Installed SP2 και άλλα προγράμματα και πήγε να ενημερωθεί, αλλά δεν θα το WindowsUpdate φορτίο, hotmail.com wouldnt φορτίο, msn doesn't εργασίας. Im μου φρέσκο σύστημα τώρα και θ επίκλισης προχωρήσουμε ακόμη και τα παράθυρα ζουν αγγελιοφόρος site για να το κατεβάσετε. Το όπως είμαι απαγορευτεί. IVe ελέγχεται φιλοξενεί τα αρχεία μου, έτρεξε HJT (log είναι εδώ, αλλά προσβλέπει πρόστιμο), αποκαταστάθηκε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δρομολογητή. Dunno τι άλλο μπορεί να είμαι τόσο σύγχυση. Cheers, Brad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι, θα βρεις καμία σχέση .... δηλαδή email ή περιήγηση στο Internet;
| |||
| |||
| Ναι. Είμαι στον υπολογιστή τώρα. Ο φίλος μου πρότεινε να προσπαθήσουμε να δούμε αν WGA ότι λειτούργησε. Θα προσπαθήσω και σκουπίστε μου σκληρό δίσκο με το 0 και να δούμε αν αυτό λειτουργεί. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι ένα rootkit σε βαθιά μου router ή σε σκληρούς δίσκους μου γιατί μου άλλο υπολογιστή που συνδέεται wirelesly δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Live Messenger ή υπερβολικά φορτίο κάθε ΚΜ τόπων. Θα έπρεπε ακόμη να εγγραφείτε εδώ για gmail μου, αντί να μου defualt email με το οποίο είναι το Hotmail Hotmail, διότι δεν θα φορτωθεί. |
|
| |||
| |||
| Ελέγξτε αυτό το πρώτο .... στην Ιρλανδία, μεταβείτε στο Εργαλεία μενού, κάντε κλικ Επιλογές Internet and.on το Advanced καρτέλα, υπό Ασφάλεια, Βεβαιωθείτε ότι τα ακόλουθα πλαίσια ελέγχου επιλέγονται: •Use 2.0 •Χρήση SSL 3.0 •Χρήση TLS 1.0 |