![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čini se da ću imati problema sa XP i ja stvarno ne znam što je to. Jedno popodne kad sam okrenuo na moj PC, MSN wouldnt rada. Dobio sam poruku o pogrešci kazivanje je usluga unavilable, molimo pokušajte kasnije. Tako sam učinio i iste poruke ..... I kinda ignorira ovaj i otišao raditi neke druge zadatke. Ode ići Stranica ... ažuriranje sustava Windows ne može biti prikazana ... EHHH ??!!?!?!?! To je bilo čudno jer sam bio slušanje internet radio i na YouTube. Tako sam mislio sam dobio virus i couldnt biti arsed da oko korijena za nju i sl. pa sam formatira. Ode da aktivirate sustav Windows, ja sam koristeći ključ iz MSDN college pa sve njene čitljiv ali wouldnt aktivirati. Morao sam to učiniti preko telefona. Instaliran SP2 i druge programe i otišao na update, ali ne bi WindowsUpdate opterećenje, hotmail.com wouldnt opterećenja, MSN se funkcionirati. Im o mom slatkom sustav sada cak i ja licemjerje dobiti na Windows Live Messenger site za download. Njegova poput I'm zabranjen. Ive ček moj hosts datoteke, ran HJT (ovdje se prijavite, ali izgleda fino), obnovljena ruter na tvorničke postavke. Dunno što još može biti, pa sam zbunjen. Klicati, Brad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tako vam ide bilo kakve veze .... odnosno pregledavanja e-pošte ili internet?
| |||
| |||
| Da. Ja sam na PC-right now. Moj prijatelj predložio da pokuša WGA kako bi vidjeli ako je to radila. Ja odlazim pokušati izbrisati moj hard disk sa 0 i vidjeti da li radi. Mislim da bi mogla biti rootkit u moj usmjerivač ili duboko u moj harddrive jer moja ostala računala priključena wirelesly ne mogu koristiti live kurirski previše ili učitati bilo koji MS sučelja. Imao sam čak i ovdje da se registrirate na moj gmail umjesto moje defualt e-pošte koja je s Hotmail Hotmail jer neće učitati. |
|
| |||
| |||
| Provjerite ovu prvu .... u IE ići na Alati izbornika, pritisnite Internet Options and.on se Advanced kartice, pod SigurnostProvjerite da sljedeće potvrdne okvire su odabrani: •Use 2.0 •Use 3.0 •Use 1.0 |