kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A Windows Update szolgáltatás nem töltődik be és a többi tagállammal oldalak

Reply

Téma eszközök
Old Január 21, 2008, 05:33
Tiltott Group

Default A Windows Update szolgáltatás nem töltődik be és a többi tagállammal oldalak

Én úgy tűnik, hogy miután a probléma XP és én tényleg nem tudom, mi ez.

Az egyik délután, amikor megfordult a PC on, MSN akar dolgozni. Van egy hiba üzenet mondás a szolgáltatás unavilable, kérjük, próbálja meg később. Tehát én, és ugyanazt az üzenetet ..... I kinda figyelmen kívül hagyta ezt, és ment, hogy néhány egyéb feladatokat. Mentünk tovább frissítés Windows ... A lap nem jeleníthető meg ... EHHH ??!!?!?!?! Ez furcsa, mert én hallgatta az internetes rádió és a YouTube-on. Így azt gondoltam, van egy vírus és couldnt kell arsed a gyökér körül, hogy így formázva stb. Ment, hogy aktiválja az ablakokat, én használ egy MSDN kulcsot főiskola így minden jogos, de akar aktiválni. Meg kellett tennem a telefont. Telepített SP2 és más programok és elment, de a frissítés WindowsUpdate nem teher, hotmail.com akar betölteni, az MSN nem dolgozik. Im én friss rendszert, és most én vidám is, hogy a Windows Live Messenger oldalon letölthető. Ennek, mint én vagyok tiltva.

Ive ellenőrizni én hosts fájl, spárgagombolyog HJT (itt naplót, de néz jó), restaurált gyári beállítások router. Nem tudom, mi mást is lehet, annyira érthetetlen.

Cheers, Brad
Attached Files
File Type: txt hijack_this.txt (5.2 KB, 10 letöltés)
Old Január 21, 2008, 08:38
Donor Group

Default A Windows Update szolgáltatás nem töltődik be és a többi tagállammal oldalak

Te is kapok semmilyen kapcsolatban .... vagyis az e-mail vagy internet böngészés?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 21, 2008, 11:25
Tiltott Group

Igen. Én vagyok a számítógép most. A barátom azt javasolta, hogy megpróbálja WGA, hogy lássa, hogy dolgoztam. Fogom próbálni, és törölje az én merevlemezén, 0 és nézd meg, hogy működik. Arra gondolok, hogy lehet az én Rootkit router vagy mély az én harddrive mert a másik számítógéphez csatlakoztatva wirelesly nem használhatja Live Messenger vagy a teher túl minden tagállam oldalakon.

Én még azt regisztrálni itt gmail helyett én defualt email, amely a Hotmail, mert hotmail nem fog betölteni.
Old Január 21 2008, 12:02
Donor Group

Ellenőrizze ez első .... IE menjen a Eszközök menüből válassza az Internet Options and.on a Részletes fülön, a BiztonságGyőződjön meg arról, hogy az alábbi jelölőnégyzetek kiválasztása:

SSL 2.0 használata
SSL 3.0 használata
TLS 1.0 használata
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.