![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én úgy tűnik, hogy miután a probléma XP és én tényleg nem tudom, mi ez. Az egyik délután, amikor megfordult a PC on, MSN akar dolgozni. Van egy hiba üzenet mondás a szolgáltatás unavilable, kérjük, próbálja meg később. Tehát én, és ugyanazt az üzenetet ..... I kinda figyelmen kívül hagyta ezt, és ment, hogy néhány egyéb feladatokat. Mentünk tovább frissítés Windows ... A lap nem jeleníthető meg ... EHHH ??!!?!?!?! Ez furcsa, mert én hallgatta az internetes rádió és a YouTube-on. Így azt gondoltam, van egy vírus és couldnt kell arsed a gyökér körül, hogy így formázva stb. Ment, hogy aktiválja az ablakokat, én használ egy MSDN kulcsot főiskola így minden jogos, de akar aktiválni. Meg kellett tennem a telefont. Telepített SP2 és más programok és elment, de a frissítés WindowsUpdate nem teher, hotmail.com akar betölteni, az MSN nem dolgozik. Im én friss rendszert, és most én vidám is, hogy a Windows Live Messenger oldalon letölthető. Ennek, mint én vagyok tiltva. Ive ellenőrizni én hosts fájl, spárgagombolyog HJT (itt naplót, de néz jó), restaurált gyári beállítások router. Nem tudom, mi mást is lehet, annyira érthetetlen. Cheers, Brad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te is kapok semmilyen kapcsolatban .... vagyis az e-mail vagy internet böngészés?
| |||
| |||
| Igen. Én vagyok a számítógép most. A barátom azt javasolta, hogy megpróbálja WGA, hogy lássa, hogy dolgoztam. Fogom próbálni, és törölje az én merevlemezén, 0 és nézd meg, hogy működik. Arra gondolok, hogy lehet az én Rootkit router vagy mély az én harddrive mert a másik számítógéphez csatlakoztatva wirelesly nem használhatja Live Messenger vagy a teher túl minden tagállam oldalakon. Én még azt regisztrálni itt gmail helyett én defualt email, amely a Hotmail, mert hotmail nem fog betölteni. |
|
| |||
| |||
| Ellenőrizze ez első .... IE menjen a Eszközök menüből válassza az Internet Options and.on a Részletes fülön, a BiztonságGyőződjön meg arról, hogy az alábbi jelölőnégyzetek kiválasztása: •SSL 2.0 használata •SSL 3.0 használata •TLS 1.0 használata |