פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Windows Update אינו טוען MS אתרים ועוד

Reply

שרשרת כלים
Old 21 ינואר 2008, 05:33
קבוצת מגורש

לי נראה שיש בעיה עם XP ואני ממש לא יודעת מה זה.

אחד אחר הצהריים כאשר פניתי על המחשב שלי, MSN wouldnt עבודה. יש לי הודעת שגיאה ואמר השירות unavilable, אנא נסה שוב מאוחר יותר. אז עשיתי את אותה הודעה ו ..... אני די התעלמו זה והלכתי לעשות כמה משימות אחרות. יצא עדכון עבור Windows ... לא ניתן להציג דף זה ... EHHH ??!!?!?!?! זה היה מוזר כי אני מקשיב Internet Radio ו ב-YouTube. אז חשבתי כבר יש וירוס ו couldnt להיות arsed עד השורש סביב לה וכו 'אז אני אתחולו. הלכתי להפעיל חלונות, אני משתמש במפתח של מכללת MSDN שלה כל כך חוקי אבל זה wouldnt להפעיל. הייתי צריך לעשות את זה בטלפון. מותקן SP2 וכן תוכניות אחרות והלכתי לעדכן את WindowsUpdate אבל לא לטעון, hotmail.com wouldnt לטעון, MSN doesn't העבודה. Im טרי על המערכת שלי עכשיו ואני אפילו צביעות לקבל על Windows Live Messenger באתר כדי להוריד אותו. אני אוהב את מגורש.

Ive בדק שלי מארח קבצים, רן HJT (יומן אבל כאן הוא נראה בסדר גמור), שוחזר המפעל על הגדרות הנתב. Dunno מה עוד זה יכול להיות, אני כל כך baffled.

לחיים, בראד
קבצים מצורפים
File Type: txt hijack_this.txt (5.2 KB, 10 צפיות)
Old 21 ינואר 2008, 08:38
קבוצת תורמים

אז אתה מקבל חיבור .... כלומר, דואר אלקטרוני או גלישה באינטרנט?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21 ינואר 2008, 11:25
קבוצת מגורש

כן. אני במחשב כרגע. חבר שלי הציע לנסות WGA כדי לראות אם זה עובד. אני הולך לנסות למחוק את הכונן הקשיח של עם 0 ולראות אם זה עובד. אני חושב שזה יכול להיות rootkit שלי הנתב או עמוק בתוך אזור harddrive כי המחשב השני שלי מחובר wirelesly לא יכול להשתמש גם גר Messenger או לטעון כל האתרים של MS.

אני גם צריך לרשום כאן ב-Gmail שלי במקום הדוא"ל שלי defualt שנמצא עם Hotmail Hotmail, כי לא נטען.
Old 21 ינואר 2008, 12:02
קבוצת תורמים

תראו את זה ראשונה .... ב-IE, עבור לפרק כלים בתפריט, לחץ על אפשרויות אינטרנט את and.on מתקדם הכרטיסייה, תחת אבטחה, ודא כי תיבות הסימון הבאות מסומנות:

השתמש ב-SSL 2.0
השתמש ב-SSL 3.0
השתמש ב-TLS 1.0
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.