mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Update "nėra apkrovos ir kitų valstybių narių svetainės

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 21, 2008, 05:33
Banned Group

Default Windows Update "nėra apkrovos ir kitų valstybių narių svetainės

Man atrodo, kad Gruodžio problema su XP, ir aš tikrai nežinau, kas tai yra.

Vieną popietę, kai įjungtas mano PC ant MSN wouldnt darbą. Aš klaidos pranešimą, sakydamas paslauga unavilable, prašome pabandyti vėliau. Taigi, aš ir pats pranešimas ..... I kinda ignoruoti šio ir nuvyko į ką nors kitas užduotis. Went eiti atnaujinti Windows ... Page cannot be displayed ... Ehhh ??!!?!?!?! Tai buvo keistos, nes aš buvo klausytis interneto radijo ir YouTube. Taigi maniau, I've got virusas ir couldnt būti arsed root aplink jį ir tt todėl aš suformatuotas. Went aktyvinti Windows, esu naudojant MSDN raktus iš koledžo, kad jo visas teisėtas, tačiau wouldnt aktyvuoti. Man teko daryti telefonu. Installed SP2 ir kitas programas ir išvyko į atnaujintas, bet WindowsUpdate nebūtų apkrova, hotmail.com wouldnt apkrova, MSN doesnt darbą. Im mano šviežios sistema dabar ir i cant net gauti apie Windows Live Messenger "svetainės atsisiųsti. Jo kaip aš uždraustas.

Ive, patikrinta Mano visagalis failus, vyko HJT (čia iš žurnalo, bet atrodo gerai), atstatyti gamyklos parametrus maršrutizatorių. Nežinau, tiesa, ką dar gali būti, I'm so nesuprantamas.

Cheers, Brad
Prikabinti failai
File Type: txt hijack_this.txt (5.2 KB, 10 views)
Old Sausis 21, 2008, 08:38
Donorų grupės

Taigi jums sekasi jokio ryšio .... ty elektroninio pašto ar interneto naršymą?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 21, 2008, 11:25
Banned Group

Taip. Esu kompiuteryje dabar. Mano draugas pasiūlė pabandyti WGA pažiūrėkite, ar dirbo. Aš einu pabandyti ištrinti savo kietąjį diską su 0 "ir pažiūrėkite, ar veikia. Galvoju tai galėtų būti mano maršrutizatorius arba giliai į mano kietajame diske, nes mano kitas kompiuteris, prijungtas wirelesly negalima naudoti per Live Messenger arba įkelti bet MS svetainėse rootkit.

Aš net teko registruotis čia mano Gmail vietoj mano defualt laišką, kuris su "Hotmail" Hotmail ", nes nebus apkrovos.
Old Sausis 21, 2008, 12:02
Donorų grupės

Pažymėkite šį pirmąjį .... IE eikite į Įrankiai meniu, spauskite Internet Options and.on Detaliai Skirtuke pagal SaugumasĮsitikinkite, kad po pažymėtus langelius:

SSL 2.0
Naudoti SSL 3.0
Naudoti 1.0
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.