![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man atrodo, kad Gruodžio problema su XP, ir aš tikrai nežinau, kas tai yra. Vieną popietę, kai įjungtas mano PC ant MSN wouldnt darbą. Aš klaidos pranešimą, sakydamas paslauga unavilable, prašome pabandyti vėliau. Taigi, aš ir pats pranešimas ..... I kinda ignoruoti šio ir nuvyko į ką nors kitas užduotis. Went eiti atnaujinti Windows ... Page cannot be displayed ... Ehhh ??!!?!?!?! Tai buvo keistos, nes aš buvo klausytis interneto radijo ir YouTube. Taigi maniau, I've got virusas ir couldnt būti arsed root aplink jį ir tt todėl aš suformatuotas. Went aktyvinti Windows, esu naudojant MSDN raktus iš koledžo, kad jo visas teisėtas, tačiau wouldnt aktyvuoti. Man teko daryti telefonu. Installed SP2 ir kitas programas ir išvyko į atnaujintas, bet WindowsUpdate nebūtų apkrova, hotmail.com wouldnt apkrova, MSN doesnt darbą. Im mano šviežios sistema dabar ir i cant net gauti apie Windows Live Messenger "svetainės atsisiųsti. Jo kaip aš uždraustas. Ive, patikrinta Mano visagalis failus, vyko HJT (čia iš žurnalo, bet atrodo gerai), atstatyti gamyklos parametrus maršrutizatorių. Nežinau, tiesa, ką dar gali būti, I'm so nesuprantamas. Cheers, Brad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi jums sekasi jokio ryšio .... ty elektroninio pašto ar interneto naršymą?
| |||
| |||
| Taip. Esu kompiuteryje dabar. Mano draugas pasiūlė pabandyti WGA pažiūrėkite, ar dirbo. Aš einu pabandyti ištrinti savo kietąjį diską su 0 "ir pažiūrėkite, ar veikia. Galvoju tai galėtų būti mano maršrutizatorius arba giliai į mano kietajame diske, nes mano kitas kompiuteris, prijungtas wirelesly negalima naudoti per Live Messenger arba įkelti bet MS svetainėse rootkit. Aš net teko registruotis čia mano Gmail vietoj mano defualt laišką, kuris su "Hotmail" Hotmail ", nes nebus apkrovos. |
|
| |||
| |||
| Pažymėkite šį pirmąjį .... IE eikite į Įrankiai meniu, spauskite Internet Options and.on Detaliai Skirtuke pagal SaugumasĮsitikinkite, kad po pažymėtus langelius: •SSL 2.0 •Naudoti SSL 3.0 •Naudoti 1.0 |